zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

klacht duur veel!!! te lang voordat er op gereageerd word en opgelost chat duur helemaal VEEL TE lang heb 45 min moeten wachten voor je geholpen weg

bekwame mensen bij het chat zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig om zelf de kaarten te kunnen bewerken met foto's, lettertypes, stickers enz...

Als de kaart klaar is en je hem in het winkelmandje zet zou ik het fijn vinden om hem nog even te checken... of de tekst er netjes in staat bijvoorbeeld. Dit kan nu niet (volgens mij).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastisch.

Nee.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn mooie kaarten te kunnen bestellen via internet. Aantrekkelijke aanbiedingen

Het is soms lastig om van de rechter pagina op de linkse te komen. Het is niet het gemakkelijkste programma om te bedienen in deze. Krijg de neiging het bijltje er halverwege bij neer te gooien. Da's jammer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze van kaarten

Er voor zorgen gaan, dat als je kiest voor de kleur van schrijven , dat dan niet steeds de kleur terugvalt op de standaard kleur en ditzelfde gebeurd met de in te stellen grootte van het lettertype. Door dit gebeuren heb ik wel ruim een half uur erover moeten doen, om de keuze kaart in orde te krijgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuk om bij je kaart nog een cadeau te kiezen, maak je pakket compleet

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel leuke keuzes.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was tevreden en goede klant van greetz maar.....

kaart van 11 maart 2018 (zondag) per koerier, ondanks extra kosten, nooit aangekomen !! Heb 2e kaart moeten sturen !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben de 25% vergeten. Stom

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel bezorgt en ruim aanbod

Beetje duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima, tot nu toe helemaal geen klachten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten.

De tekst typen is een beetje lastig. Je ziet niet hoe het op de kaart komt en dan past de tekst niet en kan je opnieuw beginnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kwaliteit en altijd vlotte levering

Geen verbeterpnt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik doe dit nu voor de eerste keer maar vind het heel makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel. Duidelijk. En goede kwaliteit spullen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over de service van Greetz, het gebruiksgemak van de app en de goede kwaliteit van de producten. Een gemakkelijke manier om een ander te verrassen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel mogelijkheden voor cadeaus en kaarten Kiezen is gemakkelijk. Bezorging is accuraat. help desk goed te bereiken, helpt snel en duidelijk

Het zelf invullen en printen van kaarten zou wat duidelijker kunnen worden aangegeven. ( lettertype, grootte, kleur )

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik maak graag gebruik van Greetz omdat ik ten alle tijde een kaartje kan laten bezorgen Top.

slechter dan verwacht

heb de kortingscode ingevuld, maar geen korting gekregen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kaarten, stipte levering

betere bereikbaarheid voor klanten

goede service, goed behandeld

Aan het eind van de kaart, graag kaart "Bekijken"' Wanneer ik terugga wissen de gegevens,dan moet je weer opnieuw.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote keus, goede kwaliteit. Goed aangegeven handelingen, van kiezen tot versturen.

Geen, alles is prima.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel makkelijk en een ruime keuze. erg makkelijk en gebruikersvriendelijk

vandaag 16 maart 2018 heb ik een boeket vertuurd. Op de radio (538) hoorde ik zojuist een reclamebericht dat als je vandaag bloemen vertuurt de verzend kosten gratis zijn. Bij was dat echter niet het geval, ik moest gewoon de 4,95 verzendkosten betalen. een beetje slordig dit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gaat altijd goed Makkelijk programma Betalen met scan is super Info over levering product top

Verbeter punten in programma: -Het zou fijn zijn een aantal foto’s in de app op te kunnen slaan -Een versier rand om de foto aan te brengen

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam