zeer slecht, onaanvaardbaar

goede middag ik ben erg teleurgesteld heb met het chatten 15 mensen voor moeten laten gaan geen probleem maar toen ik aan de beurd was en twee vragen gesteld had gaf ze een oplossing de porto terug te betalen want de kaart die zaterdag bezorgd had moeten worden een verrassing nog niet was aangekomen ik vroeg haar wanneer die kwam werd ik weg gedaan schandalig. Heb toen 25 minuten aan de telefoon gehangen en werd het bandje stopgezet wat is dit toch slecht. geen reclame voor jullie. mijn order nummer is 1-m6tpprbdby. Jammer dat ik nu deze ervaring heb gekregen. mvg. Jacqueline

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo handig en goed assortiment. En mocht er niets van je gading bij zitten, dan kun je ook nog een eigen ontwerp maken. Super!

niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd mooi op tijd. Mocht het al een keertje misgaan dan lossen ze het uitstekend op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd mooie kaarten en super service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het gehele proces van bestellen verloopt makkelijk en vlot, niks op aan te merken en ik maak geregeld gebruik van Greetz.

Ik mis het dat je geen ingesproken of ingezongen bericht kunt toevoegen. Volgens mij was dit in het verleden wel mogelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldig leuk om te doen. met of zonder foto, kaart uitzoeken of zelf ontwerpen. Het kan allemaal bij GREETZ. duidelijk, snel, goede correspondentie tot zelfs de kaart is gepost. Doe dit al jaren met veel plezier.

goede service, goed behandeld

Zodra je de lettertype invoert en doorgaat naar de kleur en grootte van de letter, verdwijnt het lettertype weer!! Zo irritant!! Dit gebeurd iedere keer, welke volgorde je ook kiest.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GEWELDIG !! Altijd optijd en netjes op bezorgbatum.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en overzichtelijk

Navigatie bij producten kan handiger via mobiele apparaten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is alleen positief

perfect, zeker aan te bevelen

Combinatie bij specifiek product. Kaarten en ballonnen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Betreft ordernummer: 1-F21VGVECSJ: de betaling was vrijdagavond door een DDOS aanval op ABNAMRO in eerste instantie mislukt, ik heb deze daarna met de creditcard betaald, maar de kaart is niet bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd mooi op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel goed georganiseerd .leukste is dat je je eigen kaart kan maken

voldoende, een redelijke ervaring

Het zou handig zijn als je op het eind ook nog kan wijzigen welke manier van verzenden je kiest. Je kan alles makkelijk wijzigen, behalve dat. Nu kan je je verzendmethode enkel wijzigen als je een kopie aanmaakt en de originele kaart verwijderd, zonder dat je de hele kaart opnieuw maakt. Succes er mee! Susanne

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top - maar jammer dat het niet vis e-mail kan.

e-mail in plaats van een echte kaart

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze geven altijd perfect aan hoe de levering is, ook krijg ik altijd nog een extra bericht binnen als het niet op de gewenste leverdatum geleverd kon worden. Nooit problemen gehad met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemak van keuze en afwikkelen

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam