goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel veel mogelijkheden. Groot assortiment. Maak steeds vaker gebruik van Greetz! :-)

Helium balonnen blijven niet altijd een aantal dagen in de lucht. Nu 2 keer meegemaakt dat de balonnen al na 1 dag niet meer in de lucht blijven. Ook jammer dat niet altijd alles op tijd wordt geleverd. Vooral wanneer het een verjaardag betreft. Slechts 2x meegemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten, meestal goede service, 1 x meegemaakt dat er geen kaartje aan was gekomen, dat was een beetje pijnlijk voor me omdat ik wist dat ik er een had gestuurd terwijl men dacht dat ik ze niets had gestuurd.

Bij het instellen van tekst verspringt de grootte, de kleur, en het lettertype meermaals.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Steeds weer op tijd en fantastisch verzorgd, of het nu om kaarten, bloemen of cadeautjes gaat.

Zou het niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte web winkel! Helemaal tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gaat altijd goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en gemakkelijke site Mooie ontwerpen veel keuze Ik verstuur alleen via deze site mijn kaarten. Ben super tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect !

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd keurig verzorgd, kaarten en producten van prima kwaliteit. En ook nog op tijd afgeleverd, zelfs vanuit het buitenland besteld!!

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie en goede producten. Vriendelijke mensen aan de telefoon

Ik heb 3x achter elkaar kaarten en/of bloemen laten bezorgen en niet één bestelling is op tijd geleverd. Als je dan belt krijg je wel excuses maar wordt ook de schuld gegeven aan postnl. Dit is niet de bedoeling, ik vind dat jullie hiervoor zorg moeten dragen. Door deze ervaringen ga ik wel twijfelen om weer wat bij jullie te bestellen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Prachtig product

Zeggen bezorgdatum toe maar leveren niet af

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar, houdt klant goed op de hoogte, geen problemen met leveringen, producten komen altijd op geplande datum aan. Zeer tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

Verkeerd product afgeleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd netjes op tijd

weet ik niet te bedenken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na vandaag een verkeerd bezorgde verassing te hebben ontvangen is dit perfect opgepakt door medewerkers Daniëlle! Ik hoop dat morgen de juiste verassing bezorgd gaat worden bij de personen waar wij dit voor gedaan hebben!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super goed en heel makkelijk! Doorgaan zo!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer leuke kaarten en cadeaus, zeer stipte levering, leuke website, gemakkelijk in gebruik.

slechter dan verwacht

dure kaarten en je kunt het niet veranderen als je GEEN XL kaart wilt. Had een kaart van 2,95 uitgekozen maar kreeg een XL kaart. Jammer zeker een verbeterpunt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De keuze en het gemak

Snellere website en sneller uploaden van foto's .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en makkelijk te versturen kaarten in alle soorten en maten. Perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vvanavond voor 22.00 uur besteld morgen geleverd.Dit is altijd makkelijk op de val reep.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel gemakkelijk om een uitnodiging voor een kinderfeestje zelf te ontwerpen! En voor een mooi prijsje!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam