perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie en gezellige kaarten - voor elke gelegenheid - toppie hoor en snelle bezorging op datum

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit van bloemen daarom beveel ik dit bedrijf ook aan.

2 laatste bestellingen te laat geleverd. Ik doe nog een 3de poging

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

groot assortiment

ik zou mijn mini-kaartje GRATIS krijgen (€1,50); Dit is echter toch berekend....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd levering op de gewenste dag, mooie en stevig verpakt en steeds lang houdbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Denkt met je mee, kunt tot ver kaartjes en cadeaus plannen. Wordt altijd op tijd geleverd en cadeaus/ verpakkingen van super kwaliteit. Genoeg keuze!

Cadeautjes onder 7 euro, zo is het voor iedereen mogelijk iets meer te sturen dan een kaartje.

Pluspunten

Ik wilde een kaart naar Finland sturen, maar de postcode was 20900 en dat wilde hij niet nemen, ik vind dat jammer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantenservice

Filtering op website Informatie wanneer bij foto uploads fouten optreden. Fouten zijn niet (altijd) zichtbaar en dan is het eindprodukt niet naar wens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd, een enkele aanmerking tot nu toe

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke spullen goede bezorging

Niks is te bezorgen in het buitenland (m.u.v. Kaarten)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super geholpen via de chat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Één chat om te laten weten dat de ballon lek was en binnen 5 minuten ontving ik een bevestiging dat een nieuwe ballon onderweg was! Super!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

keus is groot

Draag zorg voor je klanten als er iets verkeerd gaat achter de schermen. Verschuil je niet achter andere bedrijven etcetera maar neem eigen verantwoordelijkheid. Bij een klacht wordt een soort standaard bericht verstuurd en daarna wordt er gewoon niet meer geantwoord. Niet serieus te nemen dit bedrijf!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kaarten, bezorging zoals aangegeven!!

Er mogen best wat goedkopere kaarten in het assortiment!

slechter dan verwacht

Op tijd bezorgen, ook in het buitenland. En als je daar niet zeker van bent, geen bezorgdatum opgeven. Mijn kaart naar Israel is nu al 3 dagen te laat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer overzichtelijk en een ongelooflijk groot assortiment.

Het zou fijn zijn om het betalen wat te vereenvoudigen. Nu moet je steeds met je bankscanner gaan betalen als je bijvoorbeeld geen Paypal account of zoiets hebt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super veel keus, je kan je eigen draai aan de kaart geven en de kaarten zijn altijd op tijd klaar!!! TOPPPPPP!!! Ook de spaarkaart is een leuke bijkomstigheid... :-)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Eindelijk eens leren om met mensen om te gaan en een oplossing te bieden. Na meerder mails chat en telefoon is mijn klacht nog niet afgehandeld. Beloftes worden er gedaan maar niks word waar gemaakt. Zo schofterig en dan nog beweren dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat! De klacht is nog steeds niet afgehandeld en heb aangegeven dat ik iemand telefonisch te spreken wil. Dit is nog steeds niet gebeurd. Tevens heb ik heb verzocht om mijn account te verwijderen. Wederom krijg ik dan weer een mailtje uw klacht is nog steeds in behandeling! Jullie weten van elkaar niet wat je doet. Hoe moeilijk kan het zijn om iemand te woord te staan en de klacht netje op te lossen. Schijnbaar heel moeilijk!. Ik wil mijn account verwijderd hebben en niks meer met jullie te maken hebben.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebruikersvriendelijk, grote keuze, nette afwerking. Ben heel blij met Greetz.

De selectiemogelijkheden op de site mogen wat uitgebreider, zodat je niet steeds door bladzijdeslange voorbeelden hoeft te scrollen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk een kaart kunnen maken met eigen foto’s!

Jammer dat van de 2 kaarten de eerste op bezorgdsten, zaterdag ook bezorgd is maar de 2e kaart nog niet bezorgd is. Die 2e had juist zaterdag moeten aan komen! Hoop nu dat deze morgen aan komt maar de lol van de kaart is er dan af.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een goed product

Mijn bestelling zou op 17/02/18 worden geleverd maar is pas 19/02/18 geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk in het gebruik en redelijk geprijsd

Bij eigen ontwerp (foto-)kaart kon ik op het deel van de kaart dat niet door de foto werd afgedekt geen achtergrondkleur instellen, dat was jammer

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk om ook kaarten naar nieuw zeeland te kunnen sturen met iets persoonlijks

Heel raar dat ineens nadat ik de alles gereed had de korting niet meer geldig was. Er stond steeds een gratis kaart er bij en bij het aftekenen de volle prijs. Dit zijn we niet van jullie gewend. Heb ook al een boze mail gestuurd dat ik erg jammer vond dat hrt zo werd gedaan op hrt laatste moment

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam