perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ben in het geheel heel tevreden over Greetz.

weet ik niet

goede service, goed behandeld

ik kan niet meerde kaart tussendoor opslaan. is dit veranderd?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er was iets mis gegaan bij het maken van een kaart maar betaling was wel gelukt, bewerkte kaarten stonden weer klaar in winkelmand en betaling werd volgende dag teruggestort Prima service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldig fantastisch uniek perfect

kan dat dan?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestellingen nog steeds goed aangekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon...goed!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ziet er allemaal mooi uit

Ik zou het beter vinden dat als er staat dat als je het vandaag nog besteld voor 13 uur, dat het dan nog bezorgd wordt, maar dat het dan wel dubbel zo duur is. Want nu kom je er laat achter. Ik heb het vannacht besteld, dus dacht, ver voor 13 uur, maar ging dóór en zag later dat het nu een dag te laat bezorgd wordt, omdat ik niet apart heb aangeklikt op vandaag bezorgen. :-(. Dus nu komt het een dag na haar verjaardag!!! Zeer jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten, erg gemakkelijk en fijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten. Vaak weer nieuwe ontwerpen. Makkelijk in het gebruik en betrouwbaar qua verzending

Ik was op zoek naar een felicitatiekaart voor een jongetje die een zusje had gekregen. Maar dat soort felicitatiekaarten ( voor broertjes of zusjes) mis ik nog

slechter dan verwacht

Pluspunten

leuk die kortings acties

jammer dat het maar van zo'n korte duur te gebruiken is en dan meestal nog niet voor jouw product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk fotokaarten maken

graag een kaart kunnen opslaan en deze kunnen gebruiken voor een nieuw ontwerp

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

MOOIE KAARTEN, ALLES ZIET ER GOED UIT

IK HEB AL MEERDERE MALEN AANGEGEVEN DAT WANNEER JE KLEUR, LETTERGROOTTE EN SOORT LETTER WILT KIEZEN, DAT DAT NIET GOED WERKT, HET SPRINGT TELKENS TERUG NAAR GREETZ, KLEUR ZWART EN GROOTTE 18. HET KOST ME ERG VEEL TIJD OM MIJN KAARTEN VAN TEKSTEN TE VOORZIEN. jAMMER, BEGIN ER EEN HEKEL AAN TE KRIJGEN OM ZO TE MOETEN WERKEN.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg jammer dat ik mijn volle stamkaarten niet kan inwisselen als ik een kortingscode gebruik. Meld dit op de site !!! Niet pas in het betalingsproces........

Klopt het dat ik niet kan zien tot wanneer mijn volle stampskaarten houdbaar zijn ??? Kan ik er van uitgaan dat de kaarten onbeperkt houdbaar zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig leuke kaarten en goed verzorgt

Leuke gewone kaarten voor kinderen van b.v superhelden, zoals Batman , Spiderman enz om zomaar maar eens te versturen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De leuke acties, leuke kaartjes en kado's.

Als je dan besteld heb zoals vandaag 3 x zie wel heel duidelijk je bestelling. Maar tot 3x aan toe niet de gratis kaart, wat in de actie beschreven staat. Hoe kan dat?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super,top ,geweldig ik gebruik het al jaren , kaarten kan je zo groot zo leuk maken als je maar wilt !!!!!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaarten worden op tijd verstuurd, collectie is goed.

Website is langzaam, soms een tekst: kan de pagina niet vinden. Kortom het duurt te lang om een kaart die je uitgezocht hebt af te sluiten, omdat geregeld een foutmelding komt. Daardoor heb ik vaak geen zin meer om via Greetz een kaart te verzenden.

Pluspunten

Jammer dat je plaatjes kan plaatsen op ansicht kaart

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wanneer jullie een actie versturen met daarin 1 kaart en 1 kaart gratis, is het raar dat wanneer je 4 kaarten verstuurd, je er maar 1 gratis krijgt. Volgens mij heb ik recht op 2 gratis kaarten! Dit is misleidende reclame!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles is pre-fect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

KLANTVRIENDELIJKHEID EN LEUKE AANBIEDINGEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd perfecte levering. Veel keus. Zeer betrouwbaar.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice --> proberen duidelijk te helpen. Zeer overzichtelijke website. Handige service om kaarten te ontwerpen.

Helaas werd mijn pakket niet op de gekozen datum geleverd, tot zelfs 3 dagen later nog steeds niet. Toen een deel werd geleverd, was het andere deel nog steeds vermist, waarna bleek dat er op jullie website en server een fout zat, waardoor deze bestelling niet voltooid kon worden. Jammere zaak, waardoor ik opnieuw moest bestellen op zaterdagavond. Spoedlevering is op zondag in België niet mogelijk, dus kan ik mijn bestelling ten vroegste op dinsdag ontvangen, terwijl het een cadeau is voor iemand die op maandag vertrekt naar het buitenland tot september. Heel jammer...

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam