Pluspunten

Op de ansichtkaart de mogelijkheid om een foto te plaatsen op de achterkant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service.

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Net prima geholpen door Harald. Een ballon die half leeg aankwam wordt opnieuw gestuurd. Top!

Meer ansichtkaarten toevoegen aan het assortiment .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd op tijd!!!

voldoende, een redelijke ervaring

De actie 1 kaart gratis is niet helder: ik heb twee kaarten allebei moeten betalen. Kunt u mij helpen?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

T werkt prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie artikelen

Jammer, niet op zaterdag bezorgen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg blij met jullie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan nu meerdere stickertjes aanklikken, dat is handig!

Fotos uploaden via de app iPad lukt niet. Dit heb ik al vaker mee gemaakt. En ook door gegeven.

slechter dan verwacht

De site werkt niet prettig. wilde een uitnodiging maken voor mijn dochters verjaardag, als ik hem toch nog wil aanpassen op het eind staan er plotseling dingen automatisch weer bij die ik er niet bij had staan, en aan het eind van de bestelling kon ik de hoeveelheid kaarten niet aanpassen, waardoor ik de kaart weer helemaal overnieuw kon maken. totaal niet praktisch.

slechter dan verwacht

Pluspunten

ze beloven 1 gratis kaart alleen als bij de code het wil invullen gaat dat niet. dus weg 1 gratis kaart

beloof geen dingen die je niet waar kunt maken of maak het zo simpel dat iedereen er mee kan om kan gaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Het ontwerpen van een kaart zou iets beter kunnen. Wanneer je kijkt naar kaart2go, daar kun je heel makkelijk en heb je veel keus om een kaart te maken. Sorry dat ik het moet zeggen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keuze is groot, er is altijd wel een leuk kaartje of bijv. Ballon te vinden.

Hou er bij het bestellen van een ballon rekening mee dat deze pas laat bezorgd kan worden. Bij een ballon, zeker voor een kind, is het handig deze een dag eerder te laten bezorgen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk en makkelijk een eigen kaartje versturen.

Mag wel iets moderner.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar! Goede creatieve mogelijkheden en de korting via volle stampzkaart of andere korting is leuk. Mogelijkheden om van eigen foto's kaarten te maken en de berichten van verzenden en aankomst te ontvangen. Kortom top!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd mooie kaarten en presentjes ben er heel tevreden over

slechter dan verwacht

Pluspunten

gebruiksgemak ontwerpen via site en bestellen

laattijdige of geen levering van de kaart voorlopig (nog niets ontvangen en zou gisteren aankomen!) geen bevestiging dat de kaart effectief aangekomen is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goede verzorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige bloemen en op tijd bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Ruim assortiment en prima afhandeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik bewerk mijn kaarten graag zelf en dat kan bij Greetz alles ziet er goed uit ik heb tip voor verbetering

Graag zou ik tijdens het bewerken van de kaart ook de foto willen bewerken door er bijvoorbeeld een plaatje aan foto toe te voegen misschien kan dat al maar lukt me nu niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke artikelen, gebruiksvriendelijke site.

Al diverse keren helaas ervaren dat de bestelde artikelen te laat komen. Vooral wanneer er cadeaus mee besteld worden. Stuur nu alleen nog kaarten, en minder vaak ...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ben heel erg tevreden.....kaarten en bloemen

Tijd erbij kunnen plaatsen....zeker bij bloemen...zou fijn zijn s'morgens of s'middags

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam