perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorme keus in heel mooie betaalbare kaarten.

Geen, gewoon zo goed blijven als nu

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superfijn om op deze site mooie kaarten te maken en zo veel gemak met versturen, geweldig

Misschien nog meer keuze, maar ik ben al heel enthousiast !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Onlangs van gehoord. Leuk initiatief om toch een cadeautje bij iemand te kunnen bezorgen waar je niet direct kunt geraken. Vrij ruime keuze

Meerdere cadeautjes in één pakketje.

goede service, goed behandeld

ik hoop dat mijn bestelling op tijd komt. Onze dochter is 9 maart jarig maar gaat dan met haar vriend weg. Ik woon in het buitenland via jullie is dit een manier voor mij om iets te versturen. Maar mijn laatste ervaringen waren dat het elke keer te laat bezorgd werd. Als dat nu weer het geval is is de lol er weer af. En is ze het hele weekend niet thuis. Dus ik hoop dat het goed gaat komen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk kaarten versturen, met veel mogelijkheden.

Ik wilde puntjes op de e en streepjes op de e zetten dat lukte niet. De tekst uit word kopiëren en dan in de kaart plakken zou makkelijk zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, prachtige kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel handig als je weinig tijd hebt of minder mobiel.

Nog niets op aan te merken. Gisteren pas voor de eerste keer gebruikt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gewoon goed en zorgvuldig behandeld, compliment.

geen

slechter dan verwacht

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

DE KAART ONTVANGEN EN MIJN LIEVE VROUW WAS ER ZEER VERRAST MEE, DANK JULIE VOOR DE SNELLE LEVERING WEN HET MOOIE ASSORTIMENT

HELAAS WAS WEL DE PUNT VAN DE PLAKZIJDE VAN DE ENVELOPPE OP DE VOORKANT VAN DE KAART VASTGEPLAKT, WAARDOOR DE EERSTE LETTER B VAN BEDANKT ZO GOED ALS ONDER HET GROENE PAPIER EN PLAKSEL TERECHT IS GEKOMEN; EEN BEETJE JAMMER. .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vind het makkelijk van uit huis dit te kunnen regelen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten in alle prijsklassen

Sinds ik in het bezit ben van een IPad kost het heel veel moeite in de kaart de naam te veranderen of een tekst te maken. Vaak krijg ik het niet voor elkaar een kaart te maken en te versturen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Vrij omslachtig vooral het uploaden van foto"s en invoegen de tekst kleur en grote van de letters gebruiken gaat erg moeilijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke site, leuke kaarten, prijs is ook okay. Altijd op tijd bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze aan kaarten voor diverse gelegenheden, duidelijke site, snelle service en regelmatig leuke acties!

Iets meer Engelstalige kaarten voor bijvoorbeeld Mothers Day, Fathers Day, Anniversary wedding.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik bestel twee producten tegelijk bij jullie en alsnog moet ik voor beide producht apart verzendkosten betalen terwijl het in een keer bezorgt kan worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

fantastische bezorging, altijd op tijd, kwalitatief goed en de klantenservice is top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd mooie kaarten en perfecte levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keuze aan kaarten, snelheid van verzenden

Beetje vervelend dat je vanuit het verzenden van je kaart niet meer je adresboek kan openen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jullie hebben leuke dingen om te bezorgen en kaarten gaan altijd goed.

Heel slecht in klachtenafhandeling als iets niet op de geplande dag is bezorgd. Bestel nooit weer iets duurs en belangrijks op greetz.

goede service, goed behandeld

Helaas kon ik de code/ gratis kaart, niet gebruiken, terwijl ik wel een verjaardagskaart en twee kaarten met cadeaus heb besteld/ verstuurd?

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam