perfect, zeker aan te bevelen

Een kaart zodat oma een kaart naarnde kleinkinderen kunt sturen bedankt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een dikke 10

Blijf zo doorgaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

doen wat ze beloven, kaarten komen op tijd aan en zien er prachtig uit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten worden altijd tijdig bezorgd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren vaste klant bij Greetz om de mooie kaarten en de snelle aflevering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bestel altijd via jullie en nu met 2x de prijs van 1 met code tegek ben altijd tevreden over jullie 10+

niets verbeteren veel keuze en kortingen en stamps sparen beter kan het niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid, diversiteit aan kaarten

ik wil graag kunnen selecteren op de prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

groot aanbod.op tijd bezorgd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze, leuke kaarten

Ik kom nogal eens in een loupe terecht: vergroot ik de letters, dan is het lettertype weer zoek en andersom. Kleur instellen vind ik ook lastig. IK kom er altijd wel weer uit, maar het gaat onhandig.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN

Met valentijn een boeket besteld van €80 euro de bloemen kwamen verslenst aan, het was werkelijk zo erg dat het lachwekkend was! Klantendienst op de hoogte gebracht waarna ze enkele beloofden me op te bellen of het te regelen. Na zelf 3 keer contact op te nemen kreeg ik desondanks een heel uitgebreide mail en een 8tal foto's amper 50% van het bedrag aangeboden. Waarop ik reageerde dat ik hier niet mee akkoord ging ik geen reactie meer kreeg. Zelfs geen verontschuldigingen! Ik ben niet het type persoon dat direct een slechte review geeft en geef het bedrijf in kwestie altijd eerst de mogelijkheid om dit degelijk op te lossen. Jammergenoeg geven ze niets om hun klanten en zijn de taglines zoals "8 dagen versgarantie " en "wij verzorgen uw cadeau met even veel liefde alsof u het zelf zou inpakken" pure onzin. Aangezien ik geen gehoor kreeg heb ik een paypal claim geopend waar ze zelfs de moeiten niet voor gedaan hebben om er op te reageren. Kies je toch om te bestellen bij dit bedrijf doe dit dan zeker enkel en alleen met paypal want je gaat hun service nodig hebben. Mijn aanraden NIET BESTELLEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd en netjes!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

super mooie kaarten, snelle en correctie levering!!!

uploaden van foto's duurt erg lang voordat het op de kaart verschijnt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk, veel kaarten en kado's.

Kado's mag wel goedkoper en meer variatie, nu erg veel drank en chocolade.

goede service, goed behandeld

Vroeger kon je een voorbeeld bekijken van het adres in het adresvenster. Nu is dat blijkbaar niet meer mogelijk volgens klantenservice. Ik vond dat toch wel handig om te checken. Is er een mogelijkheid dit weer toe te voegen?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

* MOOIE afdrukkwaliteit op echt kaartpapier. Zoals in de winkel. *Layouts zoals je Ëigen Ontwerp" getrouw. *Betalen met IDeal.....altijd goed. * Eigen ontwerp niet omslachtig, eenvoudig te gebruiken. (review gebaseerd op 1ste keer bestellen Eigen ontwerp Kaart)

Kreeg de kaart een dag later dan verwacht binnen. Dus s'morgens besteld morgen in huis ging niet op voor mij. Op zich niet erg, had ik echter een kaart besteld met de gedachte het MORGEN al iemand te geven zou ik ******en uitgekomen zijn. Verder....zou ik wel een EXTRA optie willen zien waarbij je gekozen envelop bij de kaart niet ook gelijk de verzendenvelop is naar je adres. Wou de kaart namelijk aan iemand anders geven, maar moest eerst al die stickers eraf pulleken wat niet echt goed ging. Dus bij deze : Extra envelop als verzendenvelop. Bijbetalen zou ik geen probleem vinden daarvoor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekend Komt altijd goedover

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke reacties

Vorige cadeau is dagen te laat bezorgd!! Nooit een excuus of iets gekregen. Deze ballon moet echt op de juiste datum bezorgd worden!!! Is onderdeel van groter iets

voldoende, een redelijke ervaring

nadeel vind ik dat er haast helemaal geen natuurfoto-kaarten op jullie pagina staan. Veel mensen genieten iedere dag van de natuur. Natuuropnamen (en kaarten van dieren/planten/tuinen zouden door veel mensen besteld worden, denk ik

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nu toe was ik altijd positief

Ik heb gehoord dat de kaart bezorgd op 27-02 pas rond etenstijd 's avonds is bezorgd en dat is jammer. Ik weet dat jullie afhankelijk zijn van derden (Post.nl) maar dat is voor mij toch een reden om dan de kaart niet meer te sturen als hij pas einde van de dag wordt bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is positief! Fantastisch service!

Geen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kaarten

Meerdere keren teleurgesteld m.b.t. betaling (dubbel afgeschreven door steeds laden pagina) en ook door niet verwerken van kaarten. De volgende dag kwam er dan een mail met dat de bestelling niet goed is gegaan (bedrag wel afgeschreven en later weer retour gestort) en een excuus. Daar heb je weinig aan wanneer dat de dag van de jarig is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijk, snel en betrouwbaar

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam