perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een in alle opzichten plezierige site met steeds opnieuw verrassende mogelijkheden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten, snelle levering

Ook de mogelijkheid toevoegen van enkele kaarten en de punten langer houdbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb 18 december 2017 een paar ballonnen van Greetz ontvangen voor mijn verjaardag. Deze ballonnen zweven, op 27 februari 2018, nog steeds door de kamer. Fantastisch!

slechter dan verwacht

Pluspunten

goede chatservice

aanpassen Excelmodel op jullie adresvakken op de kaart! correspondeert niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor mij een uitkomst. Geweldi

Pluspunten

de laatste keren krijg je een bevestiging via de mail, maar je ziet adres en bezorgdatum niet. Bekijk de details van jouw order in het overzicht hieronder. staat in de bevestiging. hierover gebeld. waarschijnlijk fout in het systeem?? hoop dat dit opgelost wordt. volgens mij is dit de bedoeling niet. je moet dat in je orderhistorie kijken. een beetje omslachtig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De kaart wordt altijd op tijd berzorgd. Leuke keus en prettig dat ook vanuit het buitenland een kaart zo verstuurd is.

Ik vind het vervelend dat ik telkens het lettertype, de lettergrootte en de kleur opnieuw moet instellen terwijl ik de kaart aan het maken ben.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo fijn om vanuit buitenland snel een kaart te kunnen laten bezorgen in Nederland. Zeker met rouwkaarten, die ik moest sturen. vanuit Nederland ook altijd zeer tevreden, ook met het aanbod.

Op Ipad is het nog steeds lastiger een kaart te maken (het ontwerpen) dan op de laptop. Zou een verademing zijn als dit beter zou gaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Blijft ontwikkelen, veel mogelijkheden om iemand te verrassen.

Lastig was zojuist: ik ging naar een andere site en terugkomend zat er een blok voor mijn tekst met controle vragen van Greetz, ingevuld, feedback etc. Kruisje inactief, kon niet terug naar mijn kaart-in-de-maak. Uiteindelijk weer wel. Was ff boos. Het is nu uit mijn hoofd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik wilde in 1 bestelling 2 producten laten bezorgen. Helaas leek dat niet mogelijk. Waardoor ik eigenlijk 2 maal verzendkosten moest betalen. Na chatbericht met een van de collega's gelijk een kortingscode gekregen voor een gratis verzending. Super service! Hier kunnen veel bedrijven van leren!

Een verbeterpunt zou zijn om meerdere producten die je wil bestellen in 1 pakket te kunne toevoegen. Win-win situatie.. Hoeft de klant niet 2 keer te betalen voor verzending, is de bestelling in 1 keer compleet en voor jullie is het goed dat jullie niet 2 keer hoeven te laten inpakken en koerier te laten rijden/ aan postnl aan hoeven te bieden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten, duidelijk programma

Ik mis het maken van een afdruk mogelijkheid, kan leiden tot misbruik, snap ik.geldt dit ook voor een previeuw?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kaarten zien er goed uit. prima service!

Voor het invullen van de tekst in het tekstvak en het controleren ervan, heb je een vergrootglas nodig. Voorheen was dit niet zo en was het groot genoeg om goed leesbaar te zijn.

slechter dan verwacht

de navigatie op de website vind ik erbarmelijk slecht, alsook de zoekfunctie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke kaarten en snelle bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot nu toe wel ideaal om even vanuit huis iets snel te versturen. De datum van de voren plannen zodat je niet weer te laat bent met versturen!

weet niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik wil toch even een klacht indienen want heb 9,95 extra betaald om het pakketje op zondag te laten komen want dan was mijn vriend vrij En tot mijn verbazing wordt het maandag pas geleverd Als ik had gewild dat het maandag pas kwam had ik die extra kosten niet hoeven te maken Mvg patricia

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een geweldige service om de niet aangekomen kaarten alsnog (opnieuw) te verzenden. Dit had ik niet verwacht en vind het een fantastische geste van Greetz. HULDE

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot nu toe geen negatief punt , ik wacht af of dit ook zo blijft.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam