perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote collectie. Veel mogelijkheden tot het maken van persoonlijke kaarten. Bezorging wanneer je maar wilt.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie kaarten

Ik vind het heel erg slecht dat ik een kaart aanmaak met een korting van €2.50 en door een fout verdwijnd kaart maar ook de korting dat merkte ik pas toen ik de nieuwe kaart aan maakte en nu heb ik de kaart verstuurd en krijg ik een mail dat ik de korting nog kan gwbruiken maar dat lukt natuurlijk niet Anne

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en betrouwbaar

zie links

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en een gebruikersvriendelijke site

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik blijf het een mooi systeem vinden om zelf kaarten te kunnen maken en door u te laten versturen, maar:

Alweer kostte het tamelijk veel moeite om te maken wat ik wilde. Het plaatsen van een losse foto vereist dat je eerst het 'collage' systeem verwijdert/omzeilt. Daarnaast wilden we een ballon met alleen een foto, en niet uw voorgedrukte tekst. Ook die vinden was een hele speurtocht. Kortom: zou het niet veel handiger zijn de simpelste zaken, zoals een blanco kaart/ansicht waarom eigen tekst en (losse) foto's geplaatst kunnen worden en een blanco balleen waarop eveneens een eigen tekst en eigen foto's geplaatst kunnen worden bovenaan op uw keuze-systeem te zetten?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte service. Verjaardagskaart voor een kind kwam twee dagen te laat aan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk , klantvriendelijk

Sms notificatie werkt niet helaas

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten, prima bezorging!

De website om de kaarten te maken laat de gemaakte kaarten VEEL te gauw verdwijnen, zodat ik alles weer opnieuw moet doen en vervolgens naar een andere website ga!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Erg slecht ... gebruiksonvriendelijke App . Ik heb 1 kaart besteld en betaal voor 2

App gebruiksvriendelijker maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke actie samen met Supermarkt Dirk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hiep, hiep, hoera, het is me gelukt een verrassingskaart te sturen naar de U.S.A. met dank aan Dirk(vd Broek)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlot in afleveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en fijn als je voldoende stampz hebt dit wordt aangegeven. Alle lof.

slechter dan verwacht

Pluspunten

kaarten zijn mooi

op de goede bezorgdatum bezorgen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind het een geweldige manier om snel iemand een kaartje te sturen. DE keus van de kaarten is heel divers. Echt geweldig. Ik ben heel blij met jullie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De site is overzichtelijk, duidelijk en heel erg toegankelijk.

Echt jammer dat de stampzs die je spaart naar verloop van tijd verdwijnen.... dat is niet echt klant vriendelijk ! Je geeft best wel veel geld uit met het versturen van kaarten en presentjes. Dus dan is het inleveren van je stampz een leuke bijkomstigheid, tenminste als ze niet verdwijnen !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een uitkomst, mooie persoonlijke kaarten thuis op je gemakkie maken

de prijs!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede kwaliteit bloemen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

TOP!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, ruime keuze, veel mogelijkheid tot zelf aanpassen van de kaarten. Dit is zoveel sneller dan kaarten per internationale post te moeten versturen! En de site lijkt ook steeds beter te worden. Het is voor mij de meest bezochte webwinkel.

slechter dan verwacht

Kaartje te laat geleverd (wat heb je aan een kaart 1 dag na Valentijn of verjaardag?)

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam