Eerst even zoeken hoe het allemaal moet maar na een paar maal fout te hebben gedaan en weer eens goed gekeken te hebben ging het vanzelf Maar het is opletten voor een oudere net als ik

Leuke kaarten, snelle levering, goede informatie over de bestelling.

Ruime keuzes, netjes en altijd op tijd

Al veel vrienden verrast.

SNELLE LEVERING, DUIDELIJK EN MOOIE BLOEMEN

gREETZ DOET WAT HIJ BELOOFD EN MOOIE BLOEMEN ALLEEN EEN HOGE PRIJS.

Leuk om te maken nog leuker om te krijgen! Vaak leuke aanbiedingen en tot nu toe nog altijd op tijd!

Leuke kaarten kun je last minute nog bestellen en worden netjes op tijd bezorgd. Super!

Greetz is een hele toffe site. Het versturen van een kaart is nog nooit zo makkelijk geweest. De prijs is heel voordelig.

Greetz doet bij ons wat het beloofd.

Mijn ervaring is prettig ruime keuze,betaalbaar en altijd op tijd.

Super goed en netjes

Leuke verrassing!!

Door de Corona gaan helaas niet alle feestjes door, dit was een erg leuke manier om toch te laten weten dat we aan ze denken. Het werd erg gewaardeerd!

Fotokaarten bij mij erg populair

Fijn dat je een kaart overal kan maken, ook vanuit buitenland

Leuk en makkelijk

Altijd een ruime keuze uit een leuk assortiment. Betrouwbare levering.

Heel blij

Ruime keuze en leuke acties!

Ik heb 2 weken terug bloemen laten bezorgen. Het boeket zag er wel anders uit dan ik op de foto zag, maar ik heb van de ontvangers gehoord dat het zeer verzorgd was verpakt en bezorgd. Ze waren heel content hierover

Perfecte versturing van je kaart

Op een liefdevol en originele manier kaarten versturen. Mijn voorkeur heeft de fotocollage waar ik vele al mee verrast heb.

Prima service en leuke acties

Het is erg leuk om kaarten te maken van zelfgemaakte foto’s. Greetz drukt ze heel mooi af en zorgt dat ze op tijd verstuurd worden. Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en de service. Alleen de cadeautjes vinden we een beetje te duur.

Toppie

Toppertje

Leuke kaarten, prima prijs en goede service

Altijd een leuke verrassing te versturen

Ik stuur altijd leuke cadeautjes en zelfgemaakte (foto) kaartjes. Zo maak je altijd wel iemand blij....

Helemaal super !!

Fijn dat jullie bestaan !!Zeker in déze tijd !!0

Heel makkelijk en altijd op tijd

Heb al verschillende kaarten verstuurd op deze manier en het is goed geregeld

Snel, makkelijk, voldoende mogelijkheden

Stelt je in staat een leuke attentie te sturen. Ook op het laatste moment!!

Prachtige bloemen

Mijn moeder was heel erg blij met de mooie bos bloemen. Alleen jammer dat de bezorger ze in de hal gezet heeft zodat mijn moeder niet wist dat ik ze gestuurd had.

super leuke en moderne kaarten

altijd op tijd afgeleverd , veel keuze in niet alledaagse kaarten, super

Makkelijk, snel en origineel

Bijna alles is mogelijk en tot 20 uur nog een kaart “ op de post doen” vanuit je luie stoel....ideaal!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam