zeer slecht, onaanvaardbaar

Brievenbusbezorging en vervolgens een kaartje in de bus met een “niet thuismelding”? Er was bewust gekozen voor een brievenbusbezorging daar de ontvanger pas na 18:00u van haar werk komt. Vervolgens een chat openen met de klantenservice en hier verder maar niet op reageren? Dit was eens maar nooit weer! Bedankt voor het om zeep helpen van het verrassingseffect, Greetz!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruik jullie vrijwel altijd

Het ging nu volop mis: Bestelling bloemetje bij kaart beterschap eindigt bij een rouwboeket en dat is wel iets te snel hoor! Verder was mijn adresboek niet toegankelijk in de bestelling alleen in de kolom onder inlog. Kortom het viel mij tegen en uiteindelijk geen bloemen maar alleen een kaart. 3x geprobeerd. Jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen wat ze moeten doen. Keurig op tijd bezorgen. Ik vind het heerlijk dat dit zo kan. Ik kan het vanaf mijn bureau regelen.

goede service, goed behandeld

Niet te bereiken via telf en ook niet per chat. Best vervelend

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een bestelling gaat snel en gemakkelijk

Fotokaart is niet bezorgd en op telefoon, mail en chat wordt niet gereageerd

slechter dan verwacht

Pluspunten

duidelijke site

Ze vragen voor een ballon jackpotprijzen en als je het de volgende dag wilt laten bezorgen (wat haast overal kan als je online koopt) moet je wel extra verzendkosten betalen anders bezorgen ze het pas de dag erna.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima service

Mag wel iets meer keuze komen en voorraad!

voldoende, een redelijke ervaring

Laat klant weten dat Greetz stamps kunnen verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes op tijd bezorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorme leuke manier om mensen te verassen op een speciale manier! Top bedrijf

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb veel (bijna 12 euro) extra betaald om volgende dag kaart te laten bezorgen. Ben erg teleurgesteld dat kaart pas om 21.15u bezorgd is (jarige kind slaapt dan al)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd perfect!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Verkeerde product geleverd. Op mail waar ik foto's en alles bij heb gedaan komt geen reactie. Bij de chat sta je eeuwen in de wachtrij. Zonde van het geld en mijn valentijn heeft zaden gekregen voor vergeet-mij-nietjes waar we niets mee hebben in plaats van klavertje4 wat ik besteld had en waar we een verhaal bij hebben.

slechter dan verwacht

als je een vraag stled via mail krijg je alleen antwoord dat je vraag in behandeling is, mail je na een week nogmaals en nogmaals krij je de vraag of je vraag nog actueel is!!! chatten krijg jealleen te zien dat er nog zoveel voor je zijn daarna word het verbroken. als je een kaart maakt met foto's en je wil deze later bewerken krijg je de foto's niet meer te zien? graag zou . Graag zou ik via een mail over bovenstaande uw reactie

voldoende, een redelijke ervaring

Goedkopere kaarten erbij, dan zou ik er meer gebruik van maken...Nu alleen als ik geen tijd heb of niet naar buiten kan :(

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten , gebruik dit vaak op vakantie

Tekst invoegen heel lastig ; alles geprobeerd lukt niet . Laatste kaart zonder tekst naar mijn moeder verstuurd erg jammer

slechter dan verwacht

Pluspunten

Als het goed gaat: Super. Bij problemen grote nalatigheid in oplossing !

Op site vermelden dat voor aflevering in buitenland er geen Afleverbevestiging wordt verstuurd aan afzender. Dit gebeurt wel voor binnenland. Scheelt n hoop ergernis en tijd om dat uit te zoeken.Meer dan 60 min in de wacht voor de Chat. Dat kan ik mij voorstellen op 14/15 febr. Maar niet meer op 19 febr.. Zeer slechte service.....hoezo 100% tevredenheid !!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zou wat geleverd worden op valentijnsdag voor mijn dochtertje maar is niets gekomen. Geen email of excuses waarom het niet geleverd is. Ben na veel bellen en paar emails zelf achter gekomen dat het pakketje beschadigd was en nu morgen 20-2 geleverd word

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd goed verzorgd en goede service

kosten versturen kan minder

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke collectie, goede klantenservice

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebruik het vaak. Ben tevreden.

Best vaak laadt de gekozen en ingevoerde kaart niet. Wat daarvan de oorzaak is weet ik niet. Ik hoor dit ook in mijn omgeving. Moet u aandacht aan besteden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

De kaart is niet ontvangen en dit vind ik echt heel erg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doet wat het belooft!!

goede service, goed behandeld

Er zijn honderden kaarten beschikbaar voor verschillende gelegenheden, maar NIET EEN om iemand te feliciteren met zijn/haar nieuwe baan!!!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam