zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestel regelmatig bij Greetz.be en Greetz.nl, afhankelijk van waar de bestemmeling woont en/of welke site de beste prijs/promotie heeft. Op 27/12/2017 bestelde ik bloem + vaas via Greetz.nl voor adres in Belgie omdat dit het voordeligst was. Echter de vaas is nooit aangekomen. De doos bevatte enkel de bloem. Ordernr was 1-H5GT11KWP5; We hebben de doos wel 5x gecontroleerd maar de rode vaas zat er niet in. Heel spijtig, was voor verjaardag van mijn tante. Alle andere bestellingen zijn wel steeds perfect in orde. Daarom krijgt deze ervaring krijgt maar 1 ster.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het cadeautje wel afgeleverd maar zonder kaart. Daarnaast heb ik geen bevestigings sms gekregen dat de bestelling werd bezorgd.

Bestelling in geheel afleveren met chocolade en kaart

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is niet mogelijk om een bestelling te wijzigen als de bezorgdatum dicht bij is. Dat zou wel handig zijn omdat ik zojuist per abuis een verkeerde kleur heb gebruikt in mijn kaart en deze kan ik niet meer wijzigen. Vooral nu het gaat om een trouwkaart is dat wel heel erg jammer. Ook handig als in het weekend een chat mogelijkheid is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke producten

Heel erg Vervelende bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze!

Tekst automatisch aanpassen aan de ruimte op de kaart. Nu is het voor beginners moeilijk om tekst passend te krijgen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Afspraak nakomen. Zou vandaag een ballon bezorgd worden maar niets ontvangen. Ben dus not amused!!! Voor mij mag deze bestelling nu dus geannuleerd worden. Verjaardag is voorbij

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gaat regelmatig goed

Bezorgen/leveren gaat veel te vaak fout. Als je op DONDERDAG brievenbusbloenen bestelt voor ZATERDAG bezorgen is het bespottelijk dat dit niet op tijd lukt! En dan Postnl de schuld geven terwijl.GREETZ gewoon.pas op VRIJDAGAVOND verzendt in plaats ipv op de orderdag DONDERDAG. Schuld ligt dus bij GREETZ! Shame on you!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bezorging van ruim van te voren bestelde kaart en cadeau voor Valentijnsdag heeft niet plaatsgevonden! Bewust al op 13 februari laten bezorgen maar dat is niet geluk; ook de 14e niets ontvangen. Verrassing in het water gevallen en klantenservice niet bereikbaar. Ook nu krijg je een standaard reactie en heb ik het aanzienlijke bedrag wat ik hiervoor moest betalen nog steeds niet terug. Slechte klantenservice. Dit moet je gewoon coulant oplossen en daarmee proberen je klanten te behouden. Op deze manier ga je hier nimmer meer een belangrijke bestelling (kaart/cadeau) laten leveren door Greetz. Tip is om al het belangrijk is gewoon zelf te kopen...dan gaat het tenminste zeker goed. 100% Tevredenheidsgarantie zoals op de website staat is een wassen neus.

voldoende, een redelijke ervaring

Een ruime maand geleden geef ik aan dat de keuze in lay out van de kaart vrij beperkt is: Vaker verstuur ik kaarten, hierbij verwacht ik als klant dat de digitalisering van de opmaak steeds meer verbeterd. Onderstaand zou ik graag mijn verbeterpunten willen aankaarten: Wat heel logisch is: is oa dat je de datum en locatie waar je je begeeft aan de rechterkant vermeld en dat je links de brief centreert (datum en locatie is evt leuk voor later, dan weet een lezer ook in welk jaar de kaart ontvangen is). Ik vraag mij af waarom dat niet mogelijk is? Aangezien dan de hele tekst naar rechts verschuift. Persoonlijk stoor ik mij daaraan. Ook zou ik bijv. per regel het lettertype verschillend van grootte willen zien. Ruim een maand later is dit nog niet opgepakt.. het zou fijn zijn als dit soort kleine veranderingen doorgevoerd zouden kunnen worden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd correcte levering ook bij vers produkten, bevestigings mail en tegenwoordig ook afleverings sms helemaal super,blij met greetz. Monique

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

veel keuzen uit kaarten.

Wat een ongelofelijk *** website hebben jullie. De kaarten zijn helemaal niet getest dat we werken. Ik ben 2 uur aan het proberen geweest een foto toe te voegen aan een kaart die leuk vind en maar niet werken, uiteindelijk een andere kaart bij gekozen en die werkte wel. Echt slecht!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet

Kaart niet aangekomen op valentijn en nu nog steeds niet

Pluspunten

Op tijd leveren. Ik heb zondag 11 februari om 13:50 een bestelling geplaatst voor levering op woensdag 14 februari, leuk een Valentijnsverrassing. Het is nu vrijdagavond 16 februari en het is nog steeds niet geleverd. Ook geen bericht, over vertraging. Bijzonder slecht dit.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijk om kaart samen te stellen

Kaart is besteld op 13 februari met bezorging voor 14 februari 2018 maar is 16 februari nog steeds niet bezorgd Ik denk dat dit m’n laatste keer is geweest dat ik met greetz zaken heb gedaan Betaal voor diensten die niet worden geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het uitgebreide assortiment, wat ook steeds up to date wordt gehouden. Je vindt hier echt leuke dingen en de bloemen zijn over het algemeen van uitstekende kwaliteit.

Waar ik me elke keer weer aan erger is als ik tekst wil gaan invullen, dat het zo onhandig gaat. Dan kies ik een lettertype en een andere kleur en een ander lettertype, maar dat lukt gewoon nooit in een keer. Net ook weer; ik klik groen aan en het lettertype springt weer terug naar het oorspronkelijke of andersom. GEK word je daar van!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering niet op tijd op valentijnsdag en vervolgens de levering ook de dagen daarop niet voldoen

Professionele aanpak van levering

slechter dan verwacht

Slechte kwaliteit rozen. Duur en kon ze na 2 dagen weggooien. Nooit meer dus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd goed!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze makkelijke website

Ik weet dat het niet bij jullie ligt maar bij de bezorger maar helaas was mijn valentijnskaart op het verkeerde adres bezorgt en kwam hij pas twee dagen later bij de juiste persoon

slechter dan verwacht

Pluspunten

Na een bestelling krijg je gelijk via de mail een bevestiging

Erg slecht vind ik dat de bezorging ****** laat komt . Als je een verjaardags ballon besteld en die is om 18.00 nog niet bezorgt dan vind ik dit belachelijk .

Pluspunten

Beter berijkbaar zijn tel en chat!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We kregen de bezorging op tijd en... twee keer

Een keer was genoeg geweest.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

betrouwbaar, snel veel keus en mogelijkheden om dingen toe te voegen bijv. bloemen of kadootje bij een kaart erg leuk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd leuke kaarten en cadeau's, ruime keuze, gemakkelijk te bestellen en niet te duur.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam