Pluspunten
Leuke producten
VerbeterpuntenOp een websites staat Klantenservice tot 22.00 bereikbaar maar is maar tot 18.00 , beetje vreemd
Pluspunten
snel, gemakkelijk zoeken, uitgebreid assortiment. Gebruik het voor kaarten, ballonnen, cadeau's.
Reageren is moeilijk voor dit bedrijf
Beste Wouter, Bedankt voor je melding. We zien dat je ook een e-mail hebt verstuurd. Wij zullen vandaag op je mail reageren. Greetz, Kiki
Pluspunten
VerbeterpuntenVoorlopig is de postbode geweest en de kaart is vandaag niet bezorgd!!!! Terwijl ik deze al een week geleden voor Valenijnsdag heb besteld bij Greetz! Schandalig gewoon!
Beste Saskia, Bedankt voor je melding. Wat vervelend dat je bestelling nog niet is aangekomen. We hebben het printproces voor je gecontroleerd: ons systeem geeft aan dat je kaart wel op tijd is geprint. Na het printen haalt PostNL de Greetz-bestellingen op. Vervolgens verloopt het proces hetzelfde als wanneer je zelf een kaart in de brievenbus doet. Voor de bezorging zijn wij dus afhankelijk van PostNL. PostNL streeft ernaar alle brievenbuspost de volgende werkdag te bezorgen, maar kan dit helaas niet garanderen. Waarschijnlijk heeft je bestelling vertraging opgelopen. Wij rekenen altijd twee vertraagdagen (maandag niet meegerekend; PostNL bezorgt namelijk niet meer op maandag) omdat dit mogelijk is bij PostNL. Is je bestelling na deze tijd nog niet bezorgd, neem dan opnieuw contact met ons op. Hopelijk kunnen we je dan verder helpen. Sorry voor het ongemak! Greetz, Kiki
Ik heb voor mijn zoon een vrij dure valentijnskaartje verstuurd (hij is 10 jaar) en nu is de kaart vandaag niet bezorgt....hij is erg teleurgesteld
Beste Marloes, Bedankt voor je melding. Wat vervelend dat je bestelling nog niet is aangekomen. We hebben het printproces voor je gecontroleerd: ons systeem geeft aan dat je kaart wel op tijd is geprint. Na het printen haalt PostNL de Greetz-bestellingen op. Vervolgens verloopt het proces hetzelfde als wanneer je zelf een kaart in de brievenbus doet. Voor de bezorging zijn wij dus afhankelijk van PostNL. PostNL streeft ernaar alle brievenbuspost de volgende werkdag te bezorgen, maar kan dit helaas niet garanderen. Waarschijnlijk heeft je bestelling vertraging opgelopen. Wij rekenen altijd twee vertraagdagen (maandag niet meegerekend; PostNL bezorgt namelijk niet meer op maandag) omdat dit mogelijk is bij PostNL. Is je bestelling na deze tijd nog niet bezorgd, neem dan opnieuw contact met ons op. Hopelijk kunnen we je dan verder helpen. Sorry voor het ongemak! Greetz, Kiki
Pluspunten
Ben niet zo positief over de levering. 4 dagen voor Valentijn bestel en niet geleverd op de dag van Valentijn . de hele dag gewacht niets ontvangen zo valt de feestdag in het water. Iedereen een verassing maar mijn vrouwtje niet Dus niets positief over Greetz
VerbeterpuntenZie maar hier boven!!!!!!
Beste Geert, Bedankt voor je melding. Wat vervelend dat je bestelling nog niet is aangekomen. We hebben het printproces voor je gecontroleerd: ons systeem geeft aan dat je kaart wel op tijd is samengevoegd met het cadeau. Na het samenvoegen haalt PostNL de Greetz-bestellingen op. Vervolgens verloopt het proces hetzelfde als wanneer je zelf een kaart met een cadeau in de brievenbus doet. Voor de bezorging zijn wij dus afhankelijk van PostNL. PostNL streeft ernaar alle brievenbuspost de volgende werkdag te bezorgen, maar kan dit helaas niet garanderen. Waarschijnlijk heeft je bestelling vertraging opgelopen. Wij rekenen altijd twee vertraagdagen (maandag niet meegerekend; PostNL bezorgt namelijk niet meer op maandag) omdat dit mogelijk is bij PostNL. Is je bestelling na deze tijd nog niet bezorgd, neem dan opnieuw contact met ons op. Hopelijk kunnen we je dan verder helpen. Sorry voor het ongemak! Greetz, Kiki
Pluspunten
Goede en prof. uitstraling, werkt prima en betrouwbaar.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Vandaag mijn kaart niet ontvangen.
Beste Dennis, Bedankt voor je melding. Wat vervelend dat je bestelling nog niet is aangekomen. We hebben het printproces voor je gecontroleerd: ons systeem geeft aan dat je kaart wel op tijd is geprint. Na het printen haalt PostNL de Greetz-bestellingen op. Vervolgens verloopt het proces hetzelfde als wanneer je zelf een kaart in de brievenbus doet. Voor de bezorging zijn wij dus afhankelijk van PostNL. PostNL streeft ernaar alle brievenbuspost de volgende werkdag te bezorgen, maar kan dit helaas niet garanderen. Waarschijnlijk heeft je bestelling vertraging opgelopen. Wij rekenen altijd twee vertraagdagen (maandag niet meegerekend; PostNL bezorgt namelijk niet meer op maandag) omdat dit mogelijk is bij PostNL. Is je bestelling na deze tijd nog niet bezorgd, neem dan opnieuw contact met ons op. Hopelijk kunnen we je dan verder helpen. Sorry voor het ongemak! Greetz, Kiki
Pluspunten
Eenvoudig te maken, leuke sjablonen, easy te regelen.
VerbeterpuntenOp de homepage stond dat kaarten tot 21 uur besteld konden worden om op Valentijnsdag bezorgd te worden maar toen ik m’n kaart klaar had om 20.45 uur bleek de kaart pas donderdag bezorgd te worden. Toen ik later nog eens doorklikte bleek daarachter wel uiterlijke tijd 20 uur te staan.
Pluspunten
leuk dat jullie bekendheid maken via Dirk!1
Verbeterpuntenkijk is af bij Kaartje2o, gaat net allemaal iets makelijker, zekervoor ouderen.
Pluspunten
VerbeterpuntenValentijnscadeau bestelt op 5-2-2018, zou geleverd worden op 13-2-2018. 2 dagen met de klantenservice contact gehad. Vervolgens werd er gezegd dat het sowieso nog wordt geleverd. Daarna weer contact opgenomen, gezegd dat het wordt bijbesteld en het morgen (15-2-2018) binnenkomt. Vervolgens teruggebeld en dan kan het weer niet worden geleverd. Maak dan geen reclame voor de mannen die valentijn zijn vergeten en het sowieso op tijd binnenkomt.
Beste Nick, Bedankt voor je melding. Wat vervelend om te horen dat het zo stroef verloopt. We zien dat je inmiddels contact hebt met onze collega's via de chat en de e-mail. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan zouden we je willen vragen via deze weg te reageren. Onze excuses voor het ongemak! Greetz, Kiki
Pluspunten
regelmatig actie of gratis kaart. Gemakkelijk bestellen. Mooie kwaliteit kaarten.
Pluspunten
Leuke kaarten, jammer dat het cadeau tarief gedaald is naar 10 euro, daardoor kan ik niets meer mee verzenden.
VerbeterpuntenHeeft heel veel moeite gekost om de kaart te bewerken, dit keer. Kunnen de opgslagen favorieten kaarten verwijdert worden?
Beste Miep, Bedankt voor je melding. Kun je ons vertellen wat je precies bedoelt met het gedaalde tarief naar 10 euro? Je kunt de favoriete kaarten verwijderen door op het gele sterretje te klikken. Ze zouden nu uit je favorieten moeten verdwijnen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag! Greetz, Kiki
Pluspunten
De kaart die ik heb besteld is nog niet bezorgd. Jammer hij was voor de verjaardag van mijn kleinzoon. Volgens het bericht werd hij 13-2 afgeleverd. Maar vandaag is er nog niks
Pluspunten
mooie kaarten en diensten
Verbeterpuntenmeerder bestellingen al gedaan. 1 is niet aangekomen. en andere komen te laat aan. Jammer.
Beste Denise, Bedankt voor je melding. Wat vervelend dat je bestelling niet is aangekomen. Kun je ons het ordernummer toesturen? We helpen je dan graag verder. Alvast bedankt voor je reactie. Greetz, Kiki
Pluspunten
Waardeloos want kaartje zat niet bij het valentijnscadeau!!!
Beste Natasja, Bedankt voor je melding. Wat vervelend om te horen dat het kaartje ontbrak bij de bestelling. Kun je ons het ordernummer toesturen? We kijken dan graag naar een passende oplossing. Alvast bedankt voor je reactie. Greetz, Kiki
Pluspunten
Veel!! Maar nu even niet. Vandaar de 3. Is jammer want normaal gesproken geef ik jullie graag een 9. Probeer al 3 dagen contact met jullie te krijgen maar dat lukt niet. Nog telefonisch, nog via de chat. Ik vind Valentijnsdag geen excuus. Zou wel een medewerker willen spreken hier over.
VerbeterpuntenIk heb een opmerking-klacht over het bezorgde taartje op 6 februari 2018. Ordernr. 1/YDYWXU3PWW. I heb daar al een bericht naar jullie over gestuurd maar krijg geen reactie. Niet netje en ook niet van jullie gewend. Op de vraag of ik dit aanbeveel:::Nee. Een ander aandachtspunt is de mevrouw die het bandje heeft ingesproken. Fijne Valentijnsdag en vriendelijk groeten Eri Stoeckart
Beste Eri, Bedankt voor je melding. Wat vervelend om te horen dat je ons niet goed kunt bereiken. Helaas is het momenteel erg druk. Kun je ons vertellen wat de klacht precies is? We kijken dan graag naar een passende oplossing. Alvast bedankt voor je reactie. Greetz, Kiki
Pluspunten
Mooie producten
Verbeterpunten8,95 euro aan verzendkosten voor een wenskaart op valantijnsdag vind ik belachelijk overdreven. Een groter cado snap ik dan nog wel dat het wat meer kost. Jammer nu moet ik mijn kaart een dag later laten bezorgen.
Pluspunten
echt een Top-bedrijf. Jullie hebben het erg goed voor elkaar.
Bakje van de tulpen is helemaal kapot aangekomen...
Beste Nicole, Bedankt voor je melding. Wat vervelend om te horen dat je bestelling kapot is bezorgd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor! Kun je ons het ordernummer van de bestelling toesturen? We kijken dan graag naar een passende oplossing. Alvast bedankt voor je reactie. Greetz, Kiki
Pluspunten
Betrouwbaar snel goede service
Pluspunten
keuze aan kaarten en het gemak
Verbeterpuntenook naar het buitenland sturen
Pluspunten
Makkelijk, fijn en snel. Er zijn ook veel opties om mooie kaartem te versturen.
VerbeterpuntenStuur de consument een berichtje wanneer de kaart is afgeleverd. Zo weet de persoon zeker of de kaart is aangekomen of niet.
Op de website was de maximale besteltijd voor Valentijnsdag op de website niet correct vermeld ondanks dat Greetz hiervan op de hoogte was. Dit was niet vermeld en daardoor is mijn bestelling niet tijdig verzonden. Erg slecht!!
Beste Frank, Bedankt voor je melding. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet op tijd is verzonden. Zou je ons het ordernummer kunnen toesturen? We kijken dan graag even met je mee. Alvast bedankt voor je reactie. Greetz, Kiki