slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie kaarten en diensten

meerder bestellingen al gedaan. 1 is niet aangekomen. en andere komen te laat aan. Jammer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Waardeloos want kaartje zat niet bij het valentijnscadeau!!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel!! Maar nu even niet. Vandaar de 3. Is jammer want normaal gesproken geef ik jullie graag een 9. Probeer al 3 dagen contact met jullie te krijgen maar dat lukt niet. Nog telefonisch, nog via de chat. Ik vind Valentijnsdag geen excuus. Zou wel een medewerker willen spreken hier over.

Ik heb een opmerking-klacht over het bezorgde taartje op 6 februari 2018. Ordernr. 1/YDYWXU3PWW. I heb daar al een bericht naar jullie over gestuurd maar krijg geen reactie. Niet netje en ook niet van jullie gewend. Op de vraag of ik dit aanbeveel:::Nee. Een ander aandachtspunt is de mevrouw die het bandje heeft ingesproken. Fijne Valentijnsdag en vriendelijk groeten Eri Stoeckart

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie producten

8,95 euro aan verzendkosten voor een wenskaart op valantijnsdag vind ik belachelijk overdreven. Een groter cado snap ik dan nog wel dat het wat meer kost. Jammer nu moet ik mijn kaart een dag later laten bezorgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

echt een Top-bedrijf. Jullie hebben het erg goed voor elkaar.

slechter dan verwacht

Bakje van de tulpen is helemaal kapot aangekomen...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar snel goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

keuze aan kaarten en het gemak

ook naar het buitenland sturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, fijn en snel. Er zijn ook veel opties om mooie kaartem te versturen.

Stuur de consument een berichtje wanneer de kaart is afgeleverd. Zo weet de persoon zeker of de kaart is aangekomen of niet.

slechter dan verwacht

Op de website was de maximale besteltijd voor Valentijnsdag op de website niet correct vermeld ondanks dat Greetz hiervan op de hoogte was. Dit was niet vermeld en daardoor is mijn bestelling niet tijdig verzonden. Erg slecht!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

verkopen leuke spullen.

ik zal voor een ander pakketdienst kiezen als ik greetz was .ik bestel brievenbus bloemen die PACS niet door de brievenbus doet . nee ze doen een kaartje in de bus dat de ontvanger moet tekenen en een nieuwe afspraak moet maken erg apart. en de bestelling een dag later pas ontvangen wordt ,

voldoende, een redelijke ervaring

Erg jammer dat op de hoofdpagina staat dat bestellingen voor 21 uur besteld de volgende dag worden bezorgd. Maar als je dan voor 21 uur besteld blijkt het voor 20 uur te moeten. Erg jammer dat mijn kaarten nu niet meer morgen worden bezorgd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Minpunt !!!! Vanmiddag stond nog dat je tot 21.00 uur kon bestellen en nu stat er 20.00 uur !!!! Heb bestelling gedaan en nu krijgt mijn vrouw hem donderdag ....baaalllllen !!!

Oplossen !!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaarten komen altijd op tijd aan! Superservice!

Dat de verzendkosten met een speciale dag zoals valentijn €3,95 is ipv €2,95..omdat het op valentijnsdag bezorgd word. Maar ik stuur geen valentijnskaart maar een verjaardagskaart omdat mijn nichtje nou eenmaal op die dag jarig is. Zou fijn zijn als jullie daarin onderscheid zouden kunnen maken.dan zijn jullie nog meer servicegericht!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede overzichtelijke website. Veel producten en altijd levering op de juiste datum. Ik vind Greetz TOP.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind helemaal perfect

Kan niet beter goed zo

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorg dat er op drukke momenten zoals 13 februari genoeg helpdesk medewerkers zijn en dat de site optimaal draait

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd

Ook iets goedkopere cadeautjes zou leuk zijn

voldoende, een redelijke ervaring

Blijf het raar vinden dat als je bloemen en een cadeau plus kaart besteld hier 2x bezorgkosten moet betalen naar het zelfde adres.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling goed en snel.

Foyokaart programma helemaal niet gijn om mee te werken. Slechte icoontjes. Moeilijke tekst verwerking. Geen BOLT mogelijkheid. Weinig mogelijkheden in het algemeen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Er werd mij verteld dat de kaart vandaag zou binnen komen. Echter niets ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

groot assortiment

ik kan nooit het lettertype en de kleur kiezen. hij gaat altijd over op zwart en het standaard lettertype . dit is echt vervelend.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam