voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

verkopen leuke spullen.

ik zal voor een ander pakketdienst kiezen als ik greetz was .ik bestel brievenbus bloemen die PACS niet door de brievenbus doet . nee ze doen een kaartje in de bus dat de ontvanger moet tekenen en een nieuwe afspraak moet maken erg apart. en de bestelling een dag later pas ontvangen wordt ,

voldoende, een redelijke ervaring

Erg jammer dat op de hoofdpagina staat dat bestellingen voor 21 uur besteld de volgende dag worden bezorgd. Maar als je dan voor 21 uur besteld blijkt het voor 20 uur te moeten. Erg jammer dat mijn kaarten nu niet meer morgen worden bezorgd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Minpunt !!!! Vanmiddag stond nog dat je tot 21.00 uur kon bestellen en nu stat er 20.00 uur !!!! Heb bestelling gedaan en nu krijgt mijn vrouw hem donderdag ....baaalllllen !!!

Oplossen !!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaarten komen altijd op tijd aan! Superservice!

Dat de verzendkosten met een speciale dag zoals valentijn €3,95 is ipv €2,95..omdat het op valentijnsdag bezorgd word. Maar ik stuur geen valentijnskaart maar een verjaardagskaart omdat mijn nichtje nou eenmaal op die dag jarig is. Zou fijn zijn als jullie daarin onderscheid zouden kunnen maken.dan zijn jullie nog meer servicegericht!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede overzichtelijke website. Veel producten en altijd levering op de juiste datum. Ik vind Greetz TOP.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind helemaal perfect

Kan niet beter goed zo

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorg dat er op drukke momenten zoals 13 februari genoeg helpdesk medewerkers zijn en dat de site optimaal draait

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd

Ook iets goedkopere cadeautjes zou leuk zijn

voldoende, een redelijke ervaring

Blijf het raar vinden dat als je bloemen en een cadeau plus kaart besteld hier 2x bezorgkosten moet betalen naar het zelfde adres.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling goed en snel.

Foyokaart programma helemaal niet gijn om mee te werken. Slechte icoontjes. Moeilijke tekst verwerking. Geen BOLT mogelijkheid. Weinig mogelijkheden in het algemeen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Er werd mij verteld dat de kaart vandaag zou binnen komen. Echter niets ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

groot assortiment

ik kan nooit het lettertype en de kleur kiezen. hij gaat altijd over op zwart en het standaard lettertype . dit is echt vervelend.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie collectie kaarten en fijn dat je kaarten kan versturen vanaf je pc.

De kaarten die ik in het verleden besteld heb zijn meestal op tijd bezorgd, maar de laatste keer zou een kaart op zaterdag bezorgd worden, maar kwam pas die dinsdag erna bij de ontvanger. Erg jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke site goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Korte levertijd

Ik had aangegeven dat ik het cadeautje in cadeauverpakking moest en heb daar ook voor betaald. Het cadeautje zat echter niet in de cadeauverpakking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel fijn in gebruik en super snelle verzending!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke website, overzichtelijk!

Heb zelf een kaart gemaakt met foto's ik merkte dat het systeem vaak niet alles pakte. Bijv letertype, kleur, grote van de tekst in de kaart. via de app was ik begonnen om de kaart te maken en opeens sloot de app zich uit. En was mijn foto ontwerp weg.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top organisatie. Word altijd goed geholpen als je ze telefonisch wilt spreken. Het is alleen wel jammer dat er op het moment een storing is met de betalingen. 2x een order annulering gehad omdat de betaling geannuleerd is door het systeem. Graag dit z.s.m verhelpen!

Storing betaling via iDEAL oplossen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heb al eens wat laten bezorgen Een dikke tien

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke verschillende soorten kaarten, niet te duur, en snelle bezorging.

Het zou fijn zijn als het wat makkelijker was om stukken tekst te selecteren om bijvoorbeeld de grootte te veranderen. Het kan nu nogal onhandig en klunzig zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk, handig & snel!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam