perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kaarten, kaarten inclusief bezorging redelijk bedrag. Eigen gemaakte fotokaarten vind ik het leukst!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten

Geen prettig programma om mee te werken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik, goede kwaliteit en regelmatig goede acties. Ik ben fan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle accurate verzending. Mooie duidelijke website. Betaalgemak.

Op tablet/smartphone werkt de website niet altijd even goed en gaat het bestellen/aanmaken van de kaart soms stroef.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig, veel keuze. Kunt producten van te voren al klaarzetten.

Krlantenservice; als je probeert contact op te nemen lukt het eerst niet (het is te druk) en daarna zijn ze wel vriendelijk maar ze hebben helaas geen kennis van het bedrijf en kunnen je dus niet gericht helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes op tijd een leuke kaart .

Het kan soms heel lang duren voordat het allemaal lukt . Zoals vandaag wilde ik een tekst veranderen maar dat lukte gewoon niet .uiteindelijk maar een andere kaart gekozen .

goede service, goed behandeld

Te vergeefs gezocht naar "Goede Reis" kaarten. Jammer!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ook vandaag is de bestelming niet op de gewenste datum en tijd gekomen. Dit is nu de 3de keer in een korte periode, de hoge bezorgkosten is wederom weggegooid geld. de kaart in december kwam helemaal niet ! heel jammer maar ik ga vanaf nu verder kijken bij andere sites

mijn adres klopt wel ! kunnen jullie zelf ook nakijken .. heb inmiddels mijn geld teruggekregen van greetz. ik zou nog feedback krijgen over waarom er gezegd werd dat mijn adres niet zou klippen aangezien de klantenservice ook meteen ons adres had gevonden ! ... maar natuurlijk geen feedback gekregen nog ! hele avond gewacht op een kado voor mijn man .. die niet kwam !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handig, makkelijk

Bij de betaling op mijn Ipad opent niet de bankapp maar wordt ik doorgesluisd naar de website van de bank, maar die pagina blijft blank.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten en dat je bij zoeken duidelijk aan kunt geven welke kaart je zoekt.

niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en accuraat. Altijd de nieuwste kaarten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede service snel en accuraat.

Als ik op email ons druk gebeurt er helemaal niks,Tig keren geprobeerd.Ik heb een vraag over mijn kaart 1-R5SCSCSKQB van 8 jan.Staat er bij elke foto wel tekst? Alles ging goed maar de kaart werd nooit geladen steeds kreeg ik een medeling dat ik een foto of tekst m oest toevoegen terwijl alles al ingevuld was.Ik wil wetn of er bij elke foto een tekst staat anders wil ik een nieuwe kaart maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke cadeaus en kaarten. Goede levering (soms te laat door post NL) Duidelijke website

Ik zou het prettig vinden om het eindresultaat te kunnen zien, ook binnenkant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze voor bijzondere momenten. Een kaart wordt zo niet snel vergeten. Prima afhandeling ook.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten; Worden over de hele wereld verstuurd; Goede service.

Helaas kon ik geen valentijncadeau laten afleveren in Duitsland.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd leuke kaarten tegen een normale prijs

nee zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, makkelijk door de bestel-stappen heen. Prijzen vallen mee.

Verzendkosten zouden gratis moeten zijn, jullie draaien zoveel omzet, dat moet toch standaard voor klanten geimplementeerd kunnen worden, net als zoveel online kledingwinkels...

slechter dan verwacht

Pluspunten

Positieve vrolijke uitstraling. Assortiment

Prijs-kwaliteit verhouding; kado's zijn belachelijk duur. Verzendkosten komen ook nog bovenop hoge prijzen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

positief

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

al diverse malen een leuke en vooral mooie kaart kunnen bestellen. vlotte afwikkeling en nog nooit teleurgesteld

af en toe problemen met het verder afwikkelen van mijn bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correct en snel

goede service, goed behandeld

De lijntjes op de site om iets in te vullen zijn heel erg dun en daardoor voor mij moeilijk zichtbaar. ik denk dat ik niet de enige ben.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke site Veel mogelijkheden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fantastisch, Ik ben ziek en hoef niet de deur uit om kaarten te kopen en op de post te doen. Werkelijk een uitkomst.

Ik was opeens een kaart kwijt. En.. Kun je de tekst niet meer in kleur doen?

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam