voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie bloemen en cadeautjes

Ik vind. het niet leuk de bezorgkosten. Ik wil meerdere cadeautjes voor mijn vriend bestellen maar i wilde niet meerde keer bezorgkosten betalen. Waarom krijg ik niet eenmaal bezorgkosten als ik meer dan een product wil bestellen?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel makkelijk om vanuit het buitenland toch op tijd een kaartje te sturen.

voldoende, een redelijke ervaring

kaart voor het betalen nog willen zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service, makkelijk in gebruik, betrouwbaar, mooie kwaliteit afdrukken ook van foto's, verschillende manieren van betalen, ruime keus in cadeau's

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een bedrijf waar je van op aan kan!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht werkende app moeizaam in weinig intuïtieve app.

Veel meer mogelijkheden om teksten aan te passen en te wijzigen en de vorm aan te passen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

betrouwbaar, veel keuze en gemakkelijk

nog niet gevonden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerst belofte korting met valentijn-korting, geldt dan niet bij vraag levering dag voordien. Heb dan gewoon wat bespaard op cadeauverpakking en doe geen aankopen meer in de toekomst.

voldoende, een redelijke ervaring

Helaas is een kaart verstuurd in dec. nooit aangekomen. Geen idee wat oorzaak is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk Altijd correct uitgevoerd Super communicatie

Bv actie 10 halen 8 betalen of pakketten met assortiment kaarten evt naar eigen keuze samen te stellen voor x bedrag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Verzorging van de post is goed verzorgd

zeer slecht, onaanvaardbaar

bloemen voor de deur leggen, niet afleveren bij postkantoor. degenen die de bloemen moeten ontvangen werken de hele dag en kunnen niet naar postkantoor. dus de bloemen liggen te verwelken op het postkantoor, bedankt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ruime keuze uit mooie kaarten. Keuze uit verschillende kleuren enveloppe. Veel keuze uit verschillende lettertypen.

Lettertype kunnen veranderen na tekst al ingetypt te hebben

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte levering, breed assortiment

Kiezen van de kaarten is niet meer zo eenvoudig als bijvoorbeeld een jaar gelden. Het zoeken is storend.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, gemakkelijk in gebruik.

Prijs van de postzegels aan de hoge kant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

nog nooit gehad dat het niet naar wens werd geleverd Heerlijk ontspannen gevoel dat je altijd een kaartje kan versturen af iets anders als je dat wilt. Super

soms een kaartje méér zónder tekst op de voorkant

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een kaart met kortingscode verstuurd maar heb het hele bedrag betaald??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldige goede resultaten nooit klachten . zelfs als iemand niet thuis is wordt het toch geregeld echt geweldig

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten

Dat het bewerken van de kaart ontzettend lang kan duren of je springt eruit en kunt weer over nieuw beginnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige correcte verwerking van de ‘bestellingen,’ compliment

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt op zich leuk, zeker een eigen ontwerp.

Via Safari konden we niet afrekenen, dat weet je vooraf niet, dus je kon niet verder. Dan probeer je de chat, duurt meer dan 15 min. dus ga je bellen en sta je 20 min. in de wacht en dat kan niet ! Dus ik bedenk me wel 2x of ik nog eens gebruik maak van Greetz. Was onze eerste bestelling van 55 kaarten.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam