goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed, snel, mooie kaarten. Je hoeft de deur niet uit.

Verzending verbeteren. Tot 2x toe een kaart te laat bezorgd. Het betrof een kaart voor een 50 jarig huwelijk en een rouwkaart.

voldoende, een redelijke ervaring

Tijdens het maken verdween het tekstvak tot 3x toe en moest ik van begin af aan overnieuw beginnen, inclusief foto uploaden. Dat demotiveert behoorlijk. Uiteindelijk is het wel gelukt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

nog nooit iets mis gegaan, alles altijd keurig op de tijd die ik wilde afgeleverd,prima!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

twee dagen van te voren alles ingevuld en betaald. Netjes een mailtje met het overzicht waar eventueel nog dingen kunnen worden aangepast. Via track and trace te volgen. echt perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles netjes en optijt geleverd

Geen ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldige service, alles wat je wilt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, geweldig leuke kaarten, leuke attenties die je erbij kunt laten bezorgen.

het is me al vaker gebeurd dat de kaart niet op de afgesproken datum wordt bezorgd. Ik begrijp dat Greetz afhankelijk is van de postbezorger. Maar als aan Greetz betaal, verwacht ik ook dat zij doen wat ze beloven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, eenvoudige werkwijze, nette levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles is goed en duidelijk aangegeven, hele leuke kaartjes, leuke cadeautjes en een snelle bezorging, wat wil je nog meer?

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik vind Greetz een super leuk bedrijf, je kan er goed je creativiteit in kwijt. Je wordt ook zeker goed geholpen dmv klantenservice.

Gisteren heb ik net iets vóór 9-en een kaart besteld voor mijn vriend zijn verjaardag. Nu staat er met grote letters op de site ‘voor 21:00 besteld morgen in huis’. Allemaal leuk en aardig maar mijn vriend had nu geen kaart op zijn verjaardag want hij is gewoon niet op tijd bezorgd. Dit vind ik echt heel erg jammer. Wanneer je zo iets neer zet moet je dit ook wel waar kunnen maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne site! Mooie producten en goede levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze, vlugge bezorging.

Omslachtig / moeilijk om de tekst erin te krijgen. Was vroeger een stuk eenvoudiger.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

HET IS DUIDELIJK EN OVERZICHTELIJK

KAN NOG NIKS BEDENKEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd

niks super gewoon

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zelf de kaart opleuken werkt simpel, snel en gemakkelijk, Alle kleuren zijn mogelijk. Hoe kan het beter!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

ik kan geen copy/paste van onze agenda niet gebruiken & ik kan hetzelfde kaartje later niet nog een keer naar een andere tante versturen , ik moet dan het hele ontwerp weer opnieuw maken

slechter dan verwacht

Pluspunten

veel keuze en mogelijkheden

Het is echt super rot om een tekst te schrijven. tekst kun je slecht volledig of een deel selecteren, omdat het zo hapert. Gaat steeds terug naar de oude instellingen, super irritant. Je zou zeggen dat dit bij zo'n bedrijf het wel op orde zou zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk te maken en groot assortiment

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De punten in www punt greetz punt nl, verder niet

Ik betaal voor een bezorgdienst op maandag en het veel te dure kaartje wordt woensdags geleverd, te belachelijk voor woorden eigenlijk. Ik wil mn geld niet terug, haal daar maar een lekker ijsje voor op. Zorg op zn minst dat wat je niet kunt leveren ook niet op de website staat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

kaarten worden snel gemaakt en verzonden. Ben alleen benieuwd of de kaart voor mijn kleinzoon op tijd in Toronto aankomt.

geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel erg fijn, als ik er op een laat moment achter kom dat ik iemand nog een kaart wil sturen die de volgende dag aankomt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ECHT SUPER GOEDE BEZORGING.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Verschrikkelijk gecompliceerd om de tekststen enz. in te voeren In het vervolg bestel ik bonbons zonder een kaart

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam