perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldig jammer dat er zo weinig foto"s van the cars zijn.Mijn neefje is daar zo gek van.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar, goede website, voldoende verschillende betaalmogelijkheden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is altijd een feestje wanneer je de hele kalender in één keer kunt afvinken en dat Greetz mijn postbode is!!! Heerlijk om niet meer na te hoeven denken, en dat alles perfect geregeld is!!!Pluim voor jullie!!

Ik zou niet weten!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik ben een tevreden klant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze. Prima site

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijke site

het zou handig zijn als je ook kaarten op de iPad zou kunnen maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geachte allemaal, hartelijk dank voor deze uitstekende service. Gisteravond besteld, vanochtend al geleverd. Helemaal TOP!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker snel ff een kaartje sturen, lukt altijd.

Jullie de korting verwerken als je genoeg Stamps hebt....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wordt op de tijd geleverd die u wilt, en ruim assortiment

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Normaal gesproken ben ik zeer te spreken over goede producten en prima levering. Maar de levering van een verjaardagsballon met kaartje aan mijn schoonzus die 24 januari geleverd zou moeten worden is tot op de dag van vandaag nog steeds niet geleverd. Mijn schoonzus heeft zelfs met de leveringsdienst contact gehad die tegen haar zei “anders kom je het maar halen in Beek”. Schandalig! Ik weet dat het niet jullie schuld is maar ik hoop dat jullie wat kunnen doen aan het totaal onprofessionele handelen van de leverancier die deze bestelling had moeten doen. Mvg Sonja ten Hagen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positief is het feit dat je je eigenkaart kan maken met eigen foto's en daar veel opties en verschillende formaten in hebt. Het adressenboek is ook heel handig even als kalender die je aan kan maken voor verjaardagen .

In oudere versies was het mogelijk om een strak wit kader of zwart kader om een kaart met eigen ontwerp te maken. In de kaders die nu standaard aangeboden niet meer . Ik vind ze veelal erg groot waardoor er veel van de foto bedekt wordt door het kader

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De app is heel erg gebruiksvriendelijk. Ik heb binnen 5 minuten een kaartje verstuurd.

Geen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een ballon met kaart besteld voor 35 euro. ‘S avonds om 18.00 uur is deze nog steeds niet bezorgd. De klantendienstgebeld, maar die doen niets. Greetz vindt het blijkbaar normaal dat je kado te laat bezorgd wordt. Geen excuses, niets. Wat een teleurstelling!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten. Gebruiksvriendelijke software waarmee een kaart snel en flexibel gepersonaliseerd kan worden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij zijn zo teleur gesteld .Ballon besteld voor vrijdag 6 januari 2018 ? Deze werd bezorgd maandag 8 januari 2018 na via klanteservice van het kastje naar de muur te zijn gestuurd zijn wij heel boos .de laatse mail was toch (fijn dat de ballon op tijd was ) ik vraag mij af na zoveel heen en weer mailen of het wel begrepen is. Ook 10 min. Aan de telefoon gehangen geen reaktie schande waar is de service van alle dagen bezorgen!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ALTIJD CORRECT UITGEVOERDE OPDRACHTEN EN OP DE GEVRAAGDE DATUM BEZORGD . .SUPER FIJN !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik krijg altijd complimentjes als ik een kaartje via greetz verstuur, dus prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nog geen negatieve dingen meegemaakt met Greetz. Het ziet er altijd perfect uit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

grote keuze, eenvoudig bestelgemak goede service

zijn er die dan nog?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Greetz

zou ik niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en snel geregeld

Iets meer tijd om de volle stampz te verzilveren,

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb geen positieve punten over dit bedrijf heb onlangs een krt besteld en het zou 27 bezorgd worden maar is niet gebeurd.Morgen is maandag en de post gaat niet .

Dat de post op de aangegeven dag bezorgd wordt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

1. Jammer dat er geen kleiner formaat is voor kerstkaartjes. 2. Ik mis oude humoristische kaarten, gebaseerd op foto's uit de eerste helft van de vorige eeuw

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam