Is goed want dan hoef je in de winkel geen velletje met postzegels te kopen

Super kaarten

Altijd de beste keus

Altijd op tijd afgeleverd, ruime keus...Greetz is the best!

Alle bestellingen zijn (tot nu toe) keurig op de juiste datum afgeleverd. Enorm makkelijk om een kaartje te maken en versturen terwijl Greetz zorgt dat de bezorging goed verloopt

Super service

Elke keer weer verbazingwekkend hoe goed snel en top alles word geleverd via greetz! Net de dag van te voren een kaart verstuurd en de dag zelf nog binnen! Super blij keer op keer

Super gemakkelijk en levering op tijd

Omdat ik niet naar de winkel kon ivm operatie heb ik via Greetz toch nog een kaartje kunnen sturen die op tijd aankwam. Ik ga hier vaker gebruik van maken!

Slechte bezorging van dpd

Heb speciaal om 13 uur bestel zodat het de volgende dag werd verzonden. Staat er eerst tussen 12 en 14 bezorgen opeens zeggen ze niemand thuis. Ik heb het besteld voor een patiënt in het Catherina ziekenhuis in Eindhoven! Volgens mij is er dan altijd iemand thuis? Hoezo wordt het niet afgegeven bij goederen ontvangst heb kamer nummer en etage erin gezet. Vindt dit zo belachelijk voor 30 euro een kaartje en ballon dan verwacht ik wel dat dit op tijd word bezorgd. Nooit meer Greetz stuur wel bloemen die komen nog dezelfde dag aan!

tot nu toe slecht

Twee keer eerder een kaart besteld via Greetz, beide keren (ruim) te laat bezorgd. Het effect van het kaartje is dan natuurlijk totaal verdwenen. Greetz verschuilt zich achter de verzending van de post, neemt geen eigen verantwoordelijkheid en komt niet tegemoet in een volgende bestelling. Nu een derde poging, hopelijk is het ditmaal scheepsrecht. Anders is het exit Greetz. Zou jammer zijn, want mogelijkheid tot het maken van een eigen kaart is wel leuk.

Aanrader

Keuze uit veel verschillende soorten kaarten en artikelen. De website is makkelijk in gebruik. Ook erg handig als je een agenda maakt wanneer iedereen jarig is. Zo krijg je een paar dagen van te voren een mailtje zodat je die persoon niet vergeet. Kaarten komen altijd netjes op tijd aan. Ben dik tevreden.

Super goede service

Zelfs als er heel soms iets mis gaat altijd de bereidheid bij greetz om mee te denken en het probleem op te lossen

Ben ERG blij met Greetz!

Leuke kaarten, kosten aantrekkelijk, reminders etc! Tevreden!

Makkelijk om kaart te maken, betalen en duidelijk over bezorgen.

Kaart samen stelen is eenvoudig, keus is voldoende, gegevens invullen en betalen is duidelijk. Gegevens over bezorgen worden gemaild.

Prima manier om vanuit buitenland contact te houden

Super handige en gemakkelijk manier om een kaart te versturen.

Super handige en gemakkelijk manier om een kaart te versturen.

Eens maar nooit meer

Schandalig duur voor een bos bloemen. Kon kiezen voor een kleine of grote bos en koos voor de grote. Nu ik deze heb gezien, vraag ik me af hoe de kleine is. Wat Greetz een grote bos noemt vindt ik een kleine. Had wel wat meer verwacht voor de prijs die ik heb betaald. Vindt het geldklopperij

goede bezorging en niet duur. Ik kan er altijd op aan dat de kaart op het juiste moment bezorgt word

Greetz is goed en verrassend

Alle bestellingen waren goed verzorgd en op tijd

super leuke kaarten voor iedere gelegenheid

super leuke kaarten voor iedere gelegenheid, veel.keuze en leuke akties

Super handig!

kaarten versturen vanuit je luie stoel, gemak dient de mens.

Ben erg blij met Greetz

Super producten en service

Zo blij! Top website & persoonlijke aandacht

Greetz maakt momenten echt speciaal, met een ruime keuze aan items die je kan personaliseren en een service die persoonlijk aanvoelt! Echt heel blij mee en raad iedereen aan om hier wat te bestellen!

Wil nu meerdere kaarten bestellen stellen

geweldig

ooit heb ik zelf een boeketje rozen mogen ontvangen, deze stonden na 10 dagen nog vers in de vaas. de ballon die ik heb gekozen voor een vriendin viel zeer in de smaak, het was ook supermakkelijk om te bestellen evenals het begeleidend kaartje

Wordt niet bezorgd

op 22-08-2020 kaart niet bezorgd bij Truida Moek dit is niet de eerste keer dat een kaart door mij gekocht niet is bezorgd , zeer slecht. Ordernr.1-DGCS9EFYA6

Kaart twee maal niet geleverd

Ik had voor de verjaardag van mijn kleindochter een kaart besteld de 1e keer was het zogezegd geleverd alleen is de vraag waar? De 2e de dag daarop werd aangemaakt doch nooit verzonden met als gevolg dat ik holder de bolder op zoek moest naar een andere. Hopelijk krijgen we ze nog eens geleverd,

verrassend veelzijdig

Groot assortiment, daardoor veel mogelijkheden en stipte levering.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam