perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

toppie grote service en snel

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed alles wordt op tijd geleverd

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig! Heb ik al eerder laten weten. Veel keus, ik stuur alle kaarten en soms ballonnen via Greetz. Ook een geweldige service. Wat langer geleden was een ballon niet bezorgd bij geadresseerde en kon ik zo een nieuwe kiezen: kosteloos.

Geen, gezien de 5 sterren die ik geef!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn en bedankt voor de service. Hoe kan ik de €0,93 overmaken?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot aantal verschillende kaarten, Als je voor 21:00 uur besteld, komt de kaart nog de volgende dag aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten versturen gaat uitstekend. Fijn dat je ook via Paypal kunt betalen. Wordt op de hoogte gehouden van de verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer uitgebreide collectie Ook eigen foto's mogelijk, leuk vanaf vakantieadres Magic cards doen het altijd goed, superpersoonlijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punten!

vreselijk! bestelling is niet afgeleverd, je bedrijf moet mensen vreugde brengen en je brengt alleen stress! Ik raad niemand aan iets bij jou te bestellen. je hebt mijn feest verpest!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar, leuke kaarten en geschenken

Het “bewerken” van de kaarten is niet zo intuitief voor mij. Het is echt even puzzelen hoe je dat nou ook alweer doet, maar het lukt uiteindelijk wel. Ik zou niet echt weten hoe dit eenvoudiger te maken. Een kleine instruktie voor kaarten bewerken voor dummies?

Pluspunten

Verander de tijden op de mail van de klanten service er staat van 9 uur tot 22 uur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering!

zeer slecht, onaanvaardbaar

3 keer niks.. ik zal ook niks meer bestellen bij jullie. Jullie zijn jullie afspraken niet nagekomen.. het zou tussen 14.00 en 18.00 uur wordeb bezorgd.. tot heden inmiddels 1 uur en 20 minuten verder helemaal niks.. ook geen mail dat het mogelijk langer kon duren gekregen!!!! Never again!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd alles op tijd geleverd. Ruime keuze. Niet duur.

Verpakking chocolade iets steviger ...bestelling was gebroken maar is netjes opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie collectie en (bijna) altijd op tijd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze om een fotokaart te maken.

Bij het nakijken van de laatste kaart was wel de foto te zien, maar de achterkant leek helemaal leeg te zijn. Als ik alle stappen nog eens bekeek, zag ik de tekst wél staan. Dat voelt niet goed. Kunt u dit verbeteren?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super bedrijf alle kaarten komen aan en op de tijd die ik heb aangegeven. Heel handig dit zo vergeet ik geen verjaardag meer of een andere gelegenheid om een kaart te sturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nieuwe opzet is even wennen. Maar ben tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig verzorgd, altijd op tijd en superhandig als je niet in winkels komt.

Zou ik niet weten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke, betaalbare dingen om uit te zoeken en op te sturen.

Ik heb het kaartje dat ik bij de bloemen wilde doen wel 5 keer opnieuw moeten intypen. Elke keer als ik iets wilde verbeteren was de tekst weg. Zelfs nu ik de bestelling geplaatst heb weet ik nog niet zeker of de tekst helemaal goed is en in welk lettertype er wordt afgedrukt. Ik kreeg nl in het controle scherm verschillende versies te zien!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima assortiment, correcte en tijdige bezorging

via smartphone lukt het mij niet altijd om een kaart te maken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaarten altijd netjes en correct afgeleverd op de aangegeven tijd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke site. Veel keuze

Wanneer je de tekst aan de binnenkant van de kaart hebt gemaakt kun je de zinnen niet meer verschuiven. Je moet dan de hele tekst opnieuw typen als je de indeling anders wilt.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam