slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, voldoende keus

erg veel haperingen op de site, niet mogelijk om bijvoorbeeld lettertype achteraf te veranderen.... Na 4 pogingen tot het schrijven van een tekst, waarbij het niet lukt om 'verder' te gaan ga ik maar een fysieke kaart kopen...

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk aspect

Geen ****ing hogen kosten leggen voor het bezorgen op een woensdag. Dit hoort bij jullie werk, belachelijk dat jullie het dan 5 euro duurder maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kan alleen maar zeggen TOP

Misschien dat je de kaarten kan uitzoeken op afbeelding. Maar dat is het enige.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben al jaren zeer tevreden met Greetz. Ze behoeden me ook voor blunders doordat ze me op tijd waarschuwen dat er een verjaardag aankomt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

GEWLDIG1111

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten snel en makkelijk geregeld en overzicht site super.....

geen!!!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Meneer aan de tel was vriendelijk.

Heb een kwartier aan de telefoon gehangen. Vreselijk!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke kaarten, makkelijk te bewerken

geen extra prijs voor gekleurde enveloppen, is niet meer van deze tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Iedere keer weer geweldige kaarten en keurig op afgesproken dag bezorgd. Veel keuze, maar ook de kwaliteit is 5 sterren waard. Ik koop uitsluitend verjaardagskaarten bij Greetz. Ook handig in verschillende formaten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

brede keus

rouwkaarten assortiment is beperkt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service, Altijd op tijd Vriendelijke klantenservice Waanzinnig veel keuze in kaarten

Soms als je terug wilt tijdens een bestelling omdat je iets vergeten bent dan is de hele kaart weg en moet je weer op nieuw beginnen. Dat kan vervelend zijn vooral als je al een leuke pakkende tekst hebt geschreven. Die wordt dan nooit meer zo leuk..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel fijn dat je nu tot 21 uur je kaart kan versturen

Ik heb grote moeite gehad om de kaart op de iPad te maken. Voorheen lukte dat best goed. Ik ben niet de enige die daar tegenaan loopt. Hopelijk hebben jullie hier een oplossing voor?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wat een waardeloze service. Versgarantie op bloemen slaat nergens op, bloemen al verwelkt bij bezorging. Taartje met kaart per TNT wordt NIET bezorgd en ook een muziek-verjaardagskaart via Post.nl wordt niet bezorgd. Kortom: gaat er überhaupt wel eens iets goed bij Greetz?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk assortiment

ben 2 uur bezig geweest om mijn uitnodigingen te ontwerpen en kom er daarna achter dat ik het aantal niet meer kan veranderen zodat ik heel de kaart weer opnieuw heb moeten maken BALEN

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemak van bestellen

De vaak late leveringen ondanks de hoge prijzen van bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige bloemen en de kaarten altijd op tijd!!

Ik begrijp niet waarom de tekst grootte steeds verspringt als ik aan het typen ben. Misschien doe ik het fout maar ik vind dit heel lastig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit producten!

De kosten voor de niet-gepersonaliseerde producten + verzendkosten zijn aan de hoge kant. Voor producten die je kunt personaliseren met een eigen foto vind ik de hogere prijs rechtvaardig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig,gebruik al jaren Greetz en het is altijd naar wens!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en correcte levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ja de kaarten worden mooi uitgevoerd. En op tijd verzonden.

Ik weet niet hoe ik mijn gespaarde punten kan benutten. Ik heb twee volle kaarten maar kan ze niet gebruiken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel veel keuze aan kaarten, en goede leverservice

Soms blijft het programma hangen en kan je niet door naar de betaling. Dan heeft hij vaak het product ook niet goed opgeslagen. Dat is wel echt vervelend, want dan kan je weer opnieuw beginnen. Daarnaast zou er iets meer vrije keuze in de fotokaarten kunnen komen, dat je ook echt makkelijk helemaal je eigen kaart kan ontwerpen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat een top systeem, snel en makkelijk. Kan lekker op m'n luie reet blijven zitten. Wel aan de prijs, maar dat heb ik er voor over.

Boeketten op kleur zouden het erg goed doen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam