Minder e-mails met reclame

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben heel erg tevreden... ben al jaren klant bij Greetz !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke site, groot assortiment. Goede en tijdige bezorging.

bij de laatste stap naar betaling, krijg je 9 van de 10 keer een foutmelding. Als je dan een stap terug gaat via je winkelmandje, dan opeens werkt het weer wel. Duurde even voor ik daar achter was. Ik maakte de kaarten dan weer helemaal opnieuw...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het aanbod, de verzorging, makkelijk te begrijpen.

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ja ideaal

ik kan geen brievenbus chocolade naar Gran Canaria sturen dat is jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind het een overzichtelijke site en het aanbod in kaarten is ruim. Daarnaast zijn de kaarten ook echt leuk! Ik ben fan :)

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel mogelijkheden om de meest passende kaart te versturen, ruime openingstijden, werkt als je geen vragen hebt prima

Emails beantwoorden, op 4/12 email gestuurd met netjes bericht dat vraag binnen is, 5/12 bericht dat antwoord langer op zich laat wachten maar tm heden niks vernomen en keratkaarten moesten nu echt gemaakt worden!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kan geen negatieve punten ontdekken.

geen verbeterpunten tot nu toe alles ok.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd leveren en voldoende keuzen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Van veel ontvangers hoor ik leuke reacties op de kaarten van Greetz en dat Greetz voor mij naar de brievenbus gaat is erg practisch

soms moet ik erg lang wachten voordat er iets gebeurt wanneer ik bezig ben een kaart samen te stellen. dat vind ik knap irritant. zou fijn zijn als jullie laten weten waardoor het een en ander stagneert.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alleen maar positieve punten. Al jaren vertrouwd achter mijn laptop een kaart maken. Voor elke gebeurtenis meteen na het nieuws verdrietig of leuk een kaartje is zo gemaakt. 10+ site

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed om kaart te vinden die past bij de gelegenheid

Drama om tekst in te voeren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere website, prima dienstverlening, leuke aanbiedingen. Ik val op de kaarten waar je de leeftijd/naam kunt aanpassen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De eenmalige machtiging is echt een verademing.

De quote kaartjes zijn heel slecht leesbaar op de site.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn geholpen via de chat klantenservice.

Aan de telefoon was een langere wachttijd waardoor ik uiteindelijk contact heb opgenomen via de chat wat prima werkt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en makkelijk super goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zo'n grote collectie voor ieder moment en ze blijven uitbreiden.

Momenteel niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben ontzettend tevreden over het gemak waarmee ik kaartjes kan versturen via deze site.

De bloemen en cadeautjes zijn wat aan de prijzige kant, dus die bestel ik via een andere site. De applicatie voor tekstverwerking heeft een error bij het vaststellen van lettertype, kleur en grootte. Zodra men het lettertype heeft gekozen, dan springt het lettertype terug naar standaard bij een keuze voor kleur of grootte.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Convenience en snelheid binnen Nederland

adressen moeten handmatig gewijzigd kunnen worden - vooral USA adressen tijd voor nieuwe, vlotte kaarten - vooral Foto kaarten hebben een update nodig - vele zijn enorm suf - en kan niet door dezelfde gebruiken

slechter dan verwacht

De kaart is niet optijd aangekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer prettig in gebruik en leuke, wisselende aanbiedingen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn bedrijf en mooie producten

Als je 2 verschillende artikelen op 1 adres laat bezorgen betaal je 2 keer verzendkosten. Dat is niet klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle servicw ruim assortiment

Kados zijn vrij duur en beperkt

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam