voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

accuraat en vriendelijke bij vragen aan klantenservice.

Ik mis de mogelijkheid van samengestelde letters, de zogenaamde symbolen functie. Verder kan ik als ik een aantal dezelfde kaarten tegelijk verstuur zoals bv de kerstpost, in de order niet meer zien naar wie ik ze allemaal verstuurd heb, was vroeger wel!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede afhandeling, leuke kaarten en makkelijke bewerking.

Iets eenvoudiger op iPhone gebruiken.

perfect, zeker aan te bevelen

Dat je de tijden een beetje door kan geven.Dus ochtend middag avond.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed concept

Zorg voor een echte klantenservice en zorg dat de website “bug”free en userfriendly is. Goed concept, ben al jaren trouwe klant maar dat komt doordat er niet echt een andere optie is. Ik had een klacht en mijn vraag is na 2 maanden nog in “behandeling”.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk dat ik kaart zelf nog gedeeltelijk kon vormgeven. Was bedoeld voor mijn moeder die gisteren een beroerte kreeg.

Ik bestelde de kaart gisteren om 14.15u. Het is nu 21.30u de volgende dag en de kaart is nog steeds niet bezorgd ook al heb ik het hoge tarief betaald voor verzenden. Ik vind het slordig dat die optie aangeboden wordt maar blijkbaar niet uitgevoerd kan worden. Ook zag ik dat het kamernummer van het ziekenhuis waar het naartoe is gestuurd weg gelaten is (bij de trackmail). Als dat inderdaad zo is vind ik dat slordig, want dan komt de kaart natuurlijk nooit op zijn bestemming.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super handige site!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het toch wel fijn dat er ook per koerier bezorgd kan worden.

Wel wat jammer dat de koerier niet op een zondag bezorgt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat ik jammer vind is dat de spaarpunten die ik vorig jaar gespaard heb blijkbaar bij de jaarwisseling verdwijnen. Ik vind het wat kinderachtig. Eerst geef je iets maar blijkbaar kun je er maar beperkt gebruik van maken.

Laat die spaarpunten gewoon staan zodat ik er ook dit jaar gebruik van kan maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super als je snel een kaart kan ontwerpen, en daarmee een lach op iemands gezicht kan toveren.

Er zijn veel bijbetalingen voor aparte dingen..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd ruime keuze, mooi geprint en netjes op tijd bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je kunt op ze rekenen en ook veel keuze in kaarten. Bloemen zijn vers en prachtig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd correct

Jammer dat je geen cadeau’s buiten Nederland en België kunt sturen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Ben misleidmet een kaart en men doet daar niets aan

Luisteren naar de klant en niet stug je eigen mening behouden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk aanbod maar je hebt er niets aan want het wordt niet afgeleverd

De bestelling gewoon afleveren! Ik heb betaald en er wordt niet geleverd z.g. omdat het adres fout zou zijn. Zelfs als ik via de mail een locatieverwijzing stuur wordt wel beloofd te leveren maar wordt niet geleverd. Laatste kans gegeven: ik krijg supportnummer 339496, niets op gehoord. Vervolgens geld teruggevraagd: geen reactie. Staat Greetz op omvallen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon TOP!!!

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect aanbod. Makkelijk, handig en gebruiksvriendelijk.

Mag soms wat goedkoper.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk te bedienen, ruime hoeveelheid kaarten

Als je een kaart maakt na vrijdag 21 uur dan komt de kaart pas dinsdags erna op de plaats van bestemming, tenzij je er extra (bijna het dubbele) voor wil betalen. tekst rubriek toevoegen, met versjes/gedichten voor in de kaarten te plakken

zeer slecht, onaanvaardbaar

De kwaliteit is enorm achter uitgegaan. Daar snap ik niets van, want jullie waren ooit de beste. Wat heel erg slecht is geworden, is het ontwerpen van een eigen kaart. Je hebt nu geen mogelijkheden meer om de tekst vet te maken en ongehinderd te schrijven op een witte achtergrond. Het tekstblok staat nl. direct in de foto of kaart en je kunt het pas lezen als je de letters arceert en in een contrasterende kleur zet. Waardeloos dat je geen grip meer hebt op een tekstblok. Volgende keer een andere aanbieder proberen. Maar nu zwaar teleurgesteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en gemakkelijk te gebruiken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind het heel prettig werken met Greetz. Ook gemakkelijk dat ik met PayPal kan betalen.

Ik mis gewone kaarten die ik niet stuur om een of andere reden maar gewoon om aan iemand te denken. Bijvoorbeeld mooi dieren of natuurkaarten. Of gewoon een kaartje om iemand op te fleuren. Zijn die er niet of kan ik die niet vinden.?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker snel en een kaart verstuur je vanuit je luie stoel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldig assortiment

geen

Laarderhoogtweg 20