perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

meestal op tijd ! Goed verzorgd , zowel bloemen als cadeaus

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

helaas geen enveloppen bij de kerstkaarten, jammer!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het gaat altijd goed, en de mensen die de bloemen ontvangen zijn altijd blij verrast.

een vraag, kunnen er via Greetz ook bloemen naar Nieuw Zeeland worden verstuurd?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keus en makkelijk te bedienen

bij de stickers komt ik vaak bij dezelfde stickers uit (verjaardag) en dat wordt soms wat saai. Bovendien zijn er maar een paar kleurstellingen van bv happy birthday en de confetti die niet altijd bij mijn kaartstijl lijken te passen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en leuke kaarten Heel veel keuze om zelf je kaart te ontwerpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke uitleg gekregen betreffende mijn vraag via de Chat.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb een kortingscode ingevuld doch die is niet verwerkt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze aan leuke kaarten

Het bewerken van kaarten is waardeloos!!

afhandeling klachten kan sneller

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

kan tot laat besteld worden . Indien nodig kan het dezelfde dag nog verstuurd worden. Ruime keuze in kaarten en andere artikelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaartjes zijn wat saai, hierdoor ga ik soms toch liever naar de winkel, bovendien vind ik Greetz rete duur. ps Ik krijg nu zeker een antwoord dat jullie blij zijn met mijn feedback en dat jullie proberen om er alles aan te doen om de kwaliteit te verbeteren en de aan de klantwens tegemoet te komen. In dat geval hoef ik geen antwoord

Misschien handig om na het inloggen naar je favorieten te kunnen gaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten goede bezorging

De korting code iets langer doen. Elke keer als ik er 1 wil gebruiken ben ik te laat pffffff

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

DUIDELIJK SITE EN ZEER SNELLE SERVICE!

GEEN

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en plezierige website om mee te werken

Pluspunten

Alles kan beter ; Afspraken nakomen, service verlenen, prestaties leveren die de betaling waard zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd betrouwbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is prettig dat je een kaart naar eigen idee kan maken en dat de kaart direct verstuurd kan worden. ik heb aan vrienden dit doorgegeven en zij gaan nu ook op deze wijze kaarten versturen!

Als je langere tijd nodig hebt om de juiste foto`s en tekst na te kijken valt de site uit en dan moet je weer opnieuw beginnen. je kunt wel de klantenservice berichten maar dat werkte niet gelukkig had ik wel een beetje terug kunnen vinden.

goede service, goed behandeld

Jammer dat ik jullie vanmiddag telefonisch niet kon bereiken. Had vraag over de stampz korting 2,50 die 7 dagen duurde. Kon deze niet verzilveren. Mail ontvangen op 27 december jl. Daarom vandaag maar de kaart gewoon betaald.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, snel en betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prettig, snel, stipt en correct

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

eerlijk zijn duurt het langst! compensatieregeling na niet naleving van bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles wordt goed verzorgd!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel gemakkelijk kaarten, bloemen verzenden

heb ik niet

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als alles goed verloopt een mooi product.

Als er iets fout gaat(kan gebeuren), er op 18 december een klacht over wordt ingediend en vervolgens op 3 januari 2018 nog geen antwoord op gekomen is dan kan dit niet. Het enige antwoord dat ik gekregen heb is dat het wat(????) langer duurt(heel veel langer gaat duren had een betere benaming geweest. Nog steeds is er geen juiste kaart naar de geadresseerde toegestuurd. Onacceptabel!!!!!!!!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam