perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Up to date assortiment , ruime keuze Duidelijke instructies , makkelijk te bewerken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

er is veel keus aan kaarten en cadeaus de website is helder en begrijpelijk greetz is de enige aanbieder met dit aanbod

Het bewerkingsprogramma voor het schrijven van teksten is vervelend. Hij springt continu terug op dezelfde lettertype kleur zwart. Ik ben een grote besteller van kaarten geef mij korting op kaarten in plaats van cadeaus. Stuur een kortingscode via email dan is het sneller bij de klant in plaats van een flyer bij een bestelling. Ik heb vaker moeten bellen met de klantenservice dat een kortingscode niet werkte of dat een bestelling niet meer zichtbaar was. Waarom kan ik een fotokaart die ik zelf ontworpen heb niet bijbestellen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super goede service kan ik iedereen aanbevelen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie software! Jammer dat de bestelling dan niet doorkomt. Krijg je wel weer een keurig mailtje over. Maar je moet alles toch nog een keer doen. HEEL IRRITANT. Het ging om een beterschapskaart voor een kind en dat is dan wel erg zuur.

Nou, het moet gewoon werken..!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer verzorgd

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantendienst antwoordt. Leuke website. Snel besteld. Paypal mogelijkheden. Alles is goed geleverd Goede klantendienst.

probleem gehad bij niet levering. Klacht is goed behandeld door bedrijf met passende oplossingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldig anders had deze verjaardag vergeten

nee

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De app werkt prima maar het kan absoluut gebruiksvriendelijker gemaakt worden. Kaarten met foto's steek je veel tijd in, alle foto's uitzoeken, werkt het uiteindelijk niet. Een keer te veel back drukken en is alles voor niks. Er kan hier een beveiliging voor gemaakt worden. Prima app maar werkt niet 100%

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keus en variatie aan kaarten. handig adresboek en kalender. prima website

tot nu toe niet

slechter dan verwacht

Pluspunten

normaal tevreden

voor de kerst kwam ik niet door de bestelling heen, heel vervelend als je weet dat men in buitenland zat, zelfs kon ik niet meer in mijn account was een week voor de kerst

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel persoonlijk. Je kunt veel aanpassen naar eigen smaak. Duidelijke en overzichtelijke site ook!

Misschien een app ontwikkelen zodat dit ook mobiel of met een tablet gebruikt kan worden. Ik weet niet zeker of er nog geen app is maar ik kon deze niet vinden met mijn iPhone.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product, als het eenmaal klaar is.

Het kostte deze keer veel moeite om de kaart goed te krijgen. Ik had een staand model gekozen, maar mijn foto op de voorkant kwam toch dwars te liggen. Opnieuw beginnen dan maar. Ook met de letters lukte het niet meteen helemaal. En verder was het even niet duidelijk of de tekst op de binnenkant terecht zou komen of op de achterkant.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1 deze bestelling die ik ook betaakd heb zou 21 december bezorgd worden maar mijn bestelling is nog steeds niet bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

post altijd op tijd bezorgt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe geen positieve punten!

Mijn boeket is nog steeds niet bezorgd terwijl het er al had moeten zijn op 22 december. Echt schandalig!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke site om kaarten te versturen. Veel keuze

Ik wacht al 3 weken op een bedrag retour wat afgeschreven is en waar de kaart niet verstuurd is. Al 2 keer te horen gekregen dat het teruggestort wordt maar helaas niets ontvangen. Dit is geen goede beurt voor Greetz.....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke Blond kaarten! Muizenhuis kaarten hebben jullie helaas niet. Er gaat best wel vaak wat mis wanneer je klaar bent met een kaart. Gelukkig zit hij dan nog in je winkelwagentje en kun je het opnieuw proberen.

Die stampz snap ik niet goed. Waarom krijg ke die noey automatisch?

slechter dan verwacht

bezorg datum na komen.zou vandaag pakketje ontvangen.niks gehad.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte print Supersnelle levering Goede website Mooi verpakt

Vervallen van tegoed??? Kleine verbeterpunten besteltraject fotokaarten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik baal als een stekker ik had 22dec een bestelling gedaan voor een kerstcadeau maar het is niet bezorgt nu heb ik geen kado en baal als een stekker

Laat niet iemand betalen voor een levering die niet geleverd is worden ik heb exstra verzent kosten betaald en toch is het niet bezorgt balen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd bezorging op de juiste dag website zeer gebruiksvriendelijk leuke verpakkingen, ziet er verzorgd en leuk uit, echt een cadeautje! goede communicatie!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam