perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel persoonlijk. Je kunt veel aanpassen naar eigen smaak. Duidelijke en overzichtelijke site ook!

Misschien een app ontwikkelen zodat dit ook mobiel of met een tablet gebruikt kan worden. Ik weet niet zeker of er nog geen app is maar ik kon deze niet vinden met mijn iPhone.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product, als het eenmaal klaar is.

Het kostte deze keer veel moeite om de kaart goed te krijgen. Ik had een staand model gekozen, maar mijn foto op de voorkant kwam toch dwars te liggen. Opnieuw beginnen dan maar. Ook met de letters lukte het niet meteen helemaal. En verder was het even niet duidelijk of de tekst op de binnenkant terecht zou komen of op de achterkant.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1 deze bestelling die ik ook betaakd heb zou 21 december bezorgd worden maar mijn bestelling is nog steeds niet bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

post altijd op tijd bezorgt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe geen positieve punten!

Mijn boeket is nog steeds niet bezorgd terwijl het er al had moeten zijn op 22 december. Echt schandalig!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke site om kaarten te versturen. Veel keuze

Ik wacht al 3 weken op een bedrag retour wat afgeschreven is en waar de kaart niet verstuurd is. Al 2 keer te horen gekregen dat het teruggestort wordt maar helaas niets ontvangen. Dit is geen goede beurt voor Greetz.....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke Blond kaarten! Muizenhuis kaarten hebben jullie helaas niet. Er gaat best wel vaak wat mis wanneer je klaar bent met een kaart. Gelukkig zit hij dan nog in je winkelwagentje en kun je het opnieuw proberen.

Die stampz snap ik niet goed. Waarom krijg ke die noey automatisch?

slechter dan verwacht

bezorg datum na komen.zou vandaag pakketje ontvangen.niks gehad.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte print Supersnelle levering Goede website Mooi verpakt

Vervallen van tegoed??? Kleine verbeterpunten besteltraject fotokaarten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik baal als een stekker ik had 22dec een bestelling gedaan voor een kerstcadeau maar het is niet bezorgt nu heb ik geen kado en baal als een stekker

Laat niet iemand betalen voor een levering die niet geleverd is worden ik heb exstra verzent kosten betaald en toch is het niet bezorgt balen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd bezorging op de juiste dag website zeer gebruiksvriendelijk leuke verpakkingen, ziet er verzorgd en leuk uit, echt een cadeautje! goede communicatie!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb weer een prachtig boeket bloemen gekregen zoals altyd of ze zo uit de kwekerij komen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prachtige kaarten, ontzettend handig op deze manier te versturen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, echt top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super handig grote keuze en altijd snel bezorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, handig, overzichtelijk, veel opties, leuke cadeautjes, sparen voor korting, super!

Geen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gee een punt

Op tijd bezorgen volgens afspraak

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- groot assortiment - internationale verzending - kaart kiezen/maken is gemakkelijk

- de info in het template voor adressen en de info over het template op de website verschilt: de ene zegt 500 maximale adressen, de ander 100. Ook kan er in het template vermeld worden dat de achternamen nodig zijn, die kolom staat niet aangegeven met een ster. Verder wist jullie klantendienst me ook te melden dat leestekens en Duitse letters ook niet geaccepteerd worden, dat kan misschien ook in bij de info - volgens dezelfde medewerker moest ik voor internationale adressen een extra item toevoegen in het mandje, maar dat bleek niet te werken (iig niet voor de kaart die ik had opgeslagen). Echter, door alle andere aanpassingen te doen in het template lukte het me wel om alle adressen (binnen- en buitenland) in 1x toe te voegen tot de adressenlijst en een order te plaatsen. - site werkt niet heel soepel, ook is de foutmeldingpagina telkens maar een halve seconde zichtbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede nette en snelle service...top

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kaart zou vandaag geleverd worden en extra voor betaald! Nu krijg ik de melding dat morgen de levering is. Erg jammer!!!

Kom na wat je beloofd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke producten

beetje raar 3 dingen naar 1 adres...3x verzendkosten>>>

Laarderhoogtweg 20