perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb weer een prachtig boeket bloemen gekregen zoals altyd of ze zo uit de kwekerij komen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prachtige kaarten, ontzettend handig op deze manier te versturen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, echt top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super handig grote keuze en altijd snel bezorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, handig, overzichtelijk, veel opties, leuke cadeautjes, sparen voor korting, super!

Geen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gee een punt

Op tijd bezorgen volgens afspraak

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- groot assortiment - internationale verzending - kaart kiezen/maken is gemakkelijk

- de info in het template voor adressen en de info over het template op de website verschilt: de ene zegt 500 maximale adressen, de ander 100. Ook kan er in het template vermeld worden dat de achternamen nodig zijn, die kolom staat niet aangegeven met een ster. Verder wist jullie klantendienst me ook te melden dat leestekens en Duitse letters ook niet geaccepteerd worden, dat kan misschien ook in bij de info - volgens dezelfde medewerker moest ik voor internationale adressen een extra item toevoegen in het mandje, maar dat bleek niet te werken (iig niet voor de kaart die ik had opgeslagen). Echter, door alle andere aanpassingen te doen in het template lukte het me wel om alle adressen (binnen- en buitenland) in 1x toe te voegen tot de adressenlijst en een order te plaatsen. - site werkt niet heel soepel, ook is de foutmeldingpagina telkens maar een halve seconde zichtbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede nette en snelle service...top

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kaart zou vandaag geleverd worden en extra voor betaald! Nu krijg ik de melding dat morgen de levering is. Erg jammer!!!

Kom na wat je beloofd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke producten

beetje raar 3 dingen naar 1 adres...3x verzendkosten>>>

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige mogelijkheden om een leuke kaart te maken. En je hoeft er zelf de deur niet voor uit. Echt top!

Het gebeurt regelmatig dat je ineens de net getypte tekst op je kaart kwijt bent. En dat is jammer...... maar verder heel tevreden!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke dingen en makkelijk zelf dingen te ontwerpen

Slechte communicatie en al helemaal rond kerst. Vervelend dat telefonisch niet bereikbaar zijn en chat met 34 wachtende voor je en na 2 uur nog steeds het zelfde staat werkt niet wn is erg slecht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijke website en snelle levering

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel duidelijke website. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het proces en zij komen na wat zij zeggen.

Graag wat goedkopere cadeautjes in het assortiment. Gewoon om eens een attentie te sturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige site, erg gebruiksvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben erg blij met de mogelijkheden die jullie bieden. Erg bedankt. Fijne feestdagen voor alle medewerkers, Ingrid Dudink

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijkheid. Op tijd bezorgd. Mooie kaarten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaarten komen vrijwel altijd op tijd aan. Keurig netjes. Makkelijk vanaf je pc thuis of op het werk.

ga vooral zo door, ook met de verscheidenheid aan kado's!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

En maar hopen dat de ballon WEL op tijd is! Nog maar 2 dagen te gaan voor de kerst, ik zie nog steeds niets over de bezorging in mijn e-mail

Meer communicatie

slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk kaarten te versturen

Meer inspelen op het seizoen en niet elke foto perse met foto.

veel te duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel gebruiksvriendelijk, leuke acties en altijd perfect op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit en goede service

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam