voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Buiten kerst periode... goed bereikbaar. Goed dat je meerdere (dezelfde) kaarten naar verschillende afzenders kunt sturen... Goed dst mobiel betalen nu ook kan! Leuk dat je (foto) kaarten zelf kan maken en met tekst kan aanpassen.

Tijdens kerstperiode ook bereikbaar zijn!!??? Het zou goed idee zijn om met 10 of meer kaarten..standaard KORTING te geven .. De portokosten zijn te duur.. misschien ook aanpassen? Meer Kaarten ónder of tm 1 euro aanbieden?? Chat service verbeteren? Meer (later) bereikbaar zijn? Kaarten in andere kleuren aanbieden...bijvoorbeeld zwart ,of rood, blauw en groen, geel ? Niet alleen wit..dat is beetje saai.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super goede service...ben zeer tevreden met de afhandeling en bezorging..

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Groot assortiment Erg veelzijdig

Als je een mail verstuurd hij word op datum xx/xx/xxxx bezorgt zorg dan ook dat het bezorgt is. 2 keer besteld en 1 keer te laat en 1 keer (te laat/ niet bezorgt) Als je door de kerst drukte niet op tijd kunt bezorgen geef dan ook niet een datum aan in de mail dat het dan bezorgt word. Ben eerlijk naar je klanten toe!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle levering. De ballonnen blijven heel lang goed.

Ik ben niet aangemeld als lid maar bestel regelmatig bij jullie. Misschien een tip als ik mijn e-mail adres invoer dat hij dan automatisch verwijst naar de e-mail met een evt korting code die eerder verstuurd is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is een tijd geleden dat ik greetz heb gebruikt. Destijds liep het programma vaak vast en kon je overnieuw beginnen. Dit is gelukkig verbeterd. Dank.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

BETROUWBAAR GEBRUIKS GEMAK VEEL MOGELIJKHEDEN

GA ZO DOOR

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, snelle levering. Nog nooit iets mis gegaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg leuk om iemand hier mee te verrassen veel keuze waar je uit kan kiezen !

Ga zo door !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijkheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk, betrouwbaar

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en supermooie kaarten

een kaart ertussen in. ik moet vaak voor mijn team kaarten maken, maar gewone zijn te duur, en als ik bijv foto's ontwikkel dan is het wel goedkoop maar weer erg dun. Ik mis ergens een middenmoot zeg rond de 25 cent per stuk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment. Wij wonen in Canada en kunnen via greetz makkelijk en snel en altijd op tijd een kaart in Nederland versturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima kwalitijd

nee goed zo

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kaarten bezorgen op de datum die is aangegeven als bezorgdatum.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed bezig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er wat fout gegaan bij de bestelling van een kaart. De fotos waren niet zichbaar. Binnen een 20/30 minuten een voucher binnen gekregen om een nieuwe kaart te bestellen! Hartstikke goede service!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen positieve melding over de leverantie.

Betere informatie over het tijdstio van aflevering. Bestelling was verrassing en onderdeel voor 50 jarig huwelijk. Opzet totaal mislukt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op zicht snelle levering, goede service

Jammer dat ik een bevestiging van verzending kreeg en aan het einde van de dag een mail dat het niet geleverd kon worden omdat het niet meer voorradig was. De persoon voor wie het was is erg verdrietig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grootste keuze in alles. Makkelijk om kaarten te maken. Prima kwaliteit , zowel van kaarten en producten.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke collectie kaarten

Jammer dat je niet zelf een achtergrondkleur toe kunt voegen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top! altijd goeie service gehad. makkelijke interface.

meer balonsoorten voor geboortes

Laarderhoogtweg 20