perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed werkende, gemakkelijke site en goede kaarten voor een juiste prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk kaarten samenstellen en rechtstreeks laten verzenden aan ontvangers.

Lijst met ontvangers op 1 blad zetten, zodat je in één keer kunt zien aan wie je de kaarten gaat versturen. Nu moet je bij veel geadresseerden naar beneden scrollen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk kaartjes versturen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben blij dat ik vanuit Venezuela deze personen een kaart kan sturen via Greetz , en ook kan betalen met eenmalige machteging !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik woon in het buitenland en dit is DE manier om op tijd een kaartje of ook bloemen of kadootje bij vrienden en familie te krijgen.

Verbetering van de App. Vaak loopt hij vast of ben je opeens de kaart kwijt. Ook zou ik wat verbetering willen zien bij het menu van de versieringen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mijn orders gingen altyd goed tot de laatste keer,hoop dat het nu op tyd bezorgd word .

Bij een klacht sneller reageren!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kaarten

Jammer dat de verjaardags kaart voor Mn moeder te laat is. Een kaart van 7,95 is al een groot bedrag. Heel de dag zitten wachten op de postbode kwam die een keer aankakken zat die er niet bij. Erg jammer Volgende keer zal ik aanvinken dat die den dag eerder moet binnenkomen zodat ik zeker weet dat die optijd komt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Laagdrempelig, handig, snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis), mooie kwaliteit kaarten en goede service als je vragen hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijke manier van bestellen, grote keuze, snelle levering.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wederom weer niet op de dag geleverd

Als je het niet na kunt komen. Beloof het dan ook niet! Tis niet de eerste keer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas, de kaart is niet bezorgd vandaag 19 december. Dit is niet leuk voor ons kleinkind. Wij betalen een behoorlijk bedrag voor de kaart. Onze dochter heeft ook een kaart gestuurd deze is eveneens niet bezorgd.

In deze tijd van het jaar hadden jullie hiermee rekening moeten houden!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

waarom krijg ik 19 Dec. de ene kaart wel bezorgd en de andere niet ????? beide kaarten zouden tegelijk worden bezorgd en als ik klantensercice bel zit ik dik een half uur in de wacht waadeloos dit.......en al betaald

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel tevreden over bestelde en bezorgde kaarten het afgelopen jaar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede levering

wanneer je tekst hebt ingevoerd en die wil aanpassen b.v. qua kleur of grootte kost dat veel moeite. dit geldt ook tekst die je binnen de kaart wil verplaatsen. het is ook wel eens gebeurd dat ik de kaart wilde bewerken en vervolgens alle tekst was verdwenen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bereikbaar zijn!! Ook als het druk is! Zeker om issues op te lossen die door de website veroorzaakt zijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke ideeën en kaarten en snel bezorgd.

Ik zag niet dat alle zinnen niet op de kaart pasten!,Pas na de bestelling zag ik dat onze namen er niet op stonden, heel jammer dat daar geen waarschuwing voor komt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel bezorgd ook ondanks de kerstdrukte Mooie kaarten

Rode enveloppen besteld alles is in groen geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wat een slechte service, zakelijk besteld bij Greetz, onvolledige bestelling bezorgd, vervolgens lukt het niet om op normale wijze contact te krijgen met de klantenservice. De telefoonlijnen zijn wegens drukte gesloten?! Ze verwijzen naar de chatfunctie maar die is ook gesloten. Op mails wordt geen antwoord gegeven... Dit is toch niet normaal?! Ik raad van harte aan om niks bij Greetz te bestellen totdat zij alles weer op orde hebben. Onze kerstpakketten voor klanten zijn dankzij Greetz te laat verzonden en komen nu pas na Kerst aan. Bedankt hé Greetz....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en betrouwbaar,veel keus.

Problemen met kleur en lettertypen invullen!(schiet automatisch weer terug naar beginpunt!)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk én op de afgesproken datum bezorgd! Ook naar het buitenland!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg leuke kaarten Betrouwbare bestelling vd kaarten

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam