voldoende, een redelijke ervaring

Gemaakte (kerst)kaart was opgeslagen maar plots verdwenen. Heb deze weer opnieuw moeten maken, erg vervelend. Verder de melding dat ik 9 stamps had.. maar helaas ook die verdwenen en kon deze niet invoeren in mijn bestelling, hierdoor dus de korting misgelopen.

voldoende, een redelijke ervaring

Als er een grotere bestelling is gedaan zoals nu met de kerstkaarten en je bent een kaart vergeten vind ik dat die voor dezelfde prijs alsnog verstuurd moet kunnen worden en niet voor de volle prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame dames bij de klanten service t.w Suzanne en Laura. Voortreffelijk in deze zeer drukke dagen!

De upload via excel werkt niet goed!

slechter dan verwacht

Pluspunten

* Voldoende keuze uit kaarten en sjablonen. * Men kan betalen middels eenmalige machtiging

* Website is erg traag, vooral als je een fotokaart maakt. * Als je meerdere foto's in een sjabloon wilt plaatsen, kun je nadien geen foto verwijderen; je dient dan opnieuw te beginnen. * Het zou handig zijn als je een foto horizontaal en/of verticaal kan aanpassen, zodat een eigen foto volledig passend is (dat is het namelijk niet onder de voorgestelde functie "passend/beeldvullend maken". Kwaliteit van de afdruk is matig, ook als de foto's van hoge kwaliteit zijn die men uploadt. * Voldoende keuze is prima, al ben ik van mening dat het assortiment te groot wordt. Hierdoor wordt het druk en heeft het de neiging om onoverzichtelijk te worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik zou een gratis kaart krijgen bij deze bestelling ????? is toch berekend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd goede verzorging en voldoende keuze

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service top

Iets vlugger reageren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In alle opzichten betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijke website, goedkoop, komt altijd aan

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben al jaren trouwe klant en ben zeer tevreden!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snel verstuurd, nog nooit problemen gehad. Kaarten en cadeautjes komen altijd goed aan en op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede makkelijke te gebruiken website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goed!

????

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goed!

n.v.t

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie kaarten

Ik vind het heel vervelend dat ik wel een gratis kaart krijg aangeboden, maar als ik daar dan gebruik van wil maken, krijg ik de melding dat het aanbod al is verlopen. Terwijl bovendien ook nog vermeld wordt dat dit aanbod - dat dus niet meer kan worden gebruikt - niet kan worden gecombineerd met de gratis verzendmogelijkheid die als welkom was aangeboden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk en snel geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb 2 verschillende chocoladeboxen besteld, Ik heb ze tegelijk besteld, met 1 betaling, maar moest wel 2x verzendkosten betalen. Dat vind ik erg vervelend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel, makkelijk, ruime keuze, gebruik maken van koerier

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn te zien dat jullie in de pagina met "postverstuurwijze" mijn opmerkingen hebben verwerkt en nu de 'gewone' post stip bovenaan staat. In het verleden was het blokje met verzendmethoden anders en verwarrend, ik heb daarover toen jullie gemaild. Nu is het super duidelijk!

Als ik 2 decoraties gebruik kreeg ik geen reactie op het systeem van voorgrond /achtergrond. Kan aan mij liggen, maar het lukte mij niet om kerstmuts/tekstwolkje andersom te leggen. Krijgt de laatst gekozen decoratie prioriteit?

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam