zeer slecht, onaanvaardbaar

5 dagen geleden een ballon besteld en is nog steeds niet geleverd. Belachelijk. Onwijs lang in de wacht bij de klantenservice om vervolgens opgehangen te worden getuigt niet van een goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke keuzemogelijkheden. Goede service. Altijd op tijd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zelfde product in pakket naar mijzelf en geadresseerde opsturen werkt niet elke keer wordt het winkelmandje weer leeggemaakt. En zelfs als ik de kaart iets aanpas overschrijft hij de bestelling. Uiteindelijk in twee bestellingen gedaan. Was mijn kaart helemaal weg. Ook niet meer bij mijn bewaarde ontwerpen. Kon ik weer opnieuw beginnen. Zit echt heel slecht in elkaar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima service, ik zal het iedereen aanraden die zelf niet meer " uit de voeten "kan. Ga zo dóór.

ik zou niet weten, o ja , wat doe ik met de gespaarde zegels ?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ideaal om zo een kaart te kunnen versturen, super.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een vette 10

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ontzettend veel keuze en altijd goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig fijn, kaart sturen zo regelt. Prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot dusver ben ik heel tevreden met dit bedrijf. Hopen dat het deze keer ook weer goed gaat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig hoe jullie het voor elkaar krijgen weet ik niet maar de kaarten komen altijd op tijd aan zelfs in Oostenrijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Eerlijk gezegd heb ik na jarenlange positieve ervaringen met Greetz deze keer nagenoeg UITSLUITEND NEGATIEVE ERVARINGEN

ORDER PROCEDURE - UPTIME - BEREIKBAARHEID KLANTENSERVICE ETC ETC.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ALLES IS MOGELIJK

VOOR COMP. DOMBO,S ALS IK , ZOU HET MAKKELIJKER MOETEN KUNNEN OM EEN FOTOKAART TE MAKEN . MAAR IK BEN EEN 0 ALS HET OP MOB FOONS GAAT EN COMP. MARRY XMAS

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Om een kaartje te versturen werkt Greetz perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het bestellen van kaarten gaat heel makkelijk en ik heb nog niet meegemaakt dat een kaart niet is aangekomen.

Wat meer kaarten met een wat strakker ontwerp zou leuk zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs, de producten zijn betaalbaar.

Ik heb al verschillende kaartjes opgestuurd waarvan de helft niet op de tijd werd bezorgd die ik had aangegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een geweldige manier om een ander te verrassen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

optie tot creativiteit

De gekozen tekst type + grote is niet zichtbaar als je terug klikt. Optie om tekst te plakken niet mogelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten en bijna op tijd geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Heel veel keuze - Leuke kaartjes - Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk - Veel mogelijkheid tot personaliseren

Persoonlijk vind ik €9,95 verzendkosten op een zondag echt heel veel... aangezien mijn cadeau "maar" 12 euro kost en een heliumballon niet veel weegt

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam