perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig hoe jullie het voor elkaar krijgen weet ik niet maar de kaarten komen altijd op tijd aan zelfs in Oostenrijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Eerlijk gezegd heb ik na jarenlange positieve ervaringen met Greetz deze keer nagenoeg UITSLUITEND NEGATIEVE ERVARINGEN

ORDER PROCEDURE - UPTIME - BEREIKBAARHEID KLANTENSERVICE ETC ETC.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ALLES IS MOGELIJK

VOOR COMP. DOMBO,S ALS IK , ZOU HET MAKKELIJKER MOETEN KUNNEN OM EEN FOTOKAART TE MAKEN . MAAR IK BEN EEN 0 ALS HET OP MOB FOONS GAAT EN COMP. MARRY XMAS

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Om een kaartje te versturen werkt Greetz perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het bestellen van kaarten gaat heel makkelijk en ik heb nog niet meegemaakt dat een kaart niet is aangekomen.

Wat meer kaarten met een wat strakker ontwerp zou leuk zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs, de producten zijn betaalbaar.

Ik heb al verschillende kaartjes opgestuurd waarvan de helft niet op de tijd werd bezorgd die ik had aangegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een geweldige manier om een ander te verrassen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

optie tot creativiteit

De gekozen tekst type + grote is niet zichtbaar als je terug klikt. Optie om tekst te plakken niet mogelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten en bijna op tijd geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Heel veel keuze - Leuke kaartjes - Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk - Veel mogelijkheid tot personaliseren

Persoonlijk vind ik €9,95 verzendkosten op een zondag echt heel veel... aangezien mijn cadeau "maar" 12 euro kost en een heliumballon niet veel weegt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijk en duidelijk. altijd correct en netjes op tijd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De afwerking van producten is goed. Als er iets verkeerd gaat bij de productie waar zij verantwoordelijk voor zijn herstellen ze deze fout. Wanneer het niet mogelijk is om een fout te herstellen geven zij perfect uitleg waardoor je dezelfde fout in de toekomst niet meer maakt.

Telefonische bereikbaarheid kan op sommige momenten verbeterd worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldig.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed dat je je eigen kaarten kunt ontwerpen. Fijn dat jullie 7 dagen p/w laten bezorgen.

Biedt wat meer bedankkaartjes ivm overlijden aan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere communicatie. Niet na kunnen bestellen foei foei Ik beveel het dus aan niemand aan...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alleen maar positief!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superhandige site! Heel makkelijk in gebruik.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel variëteit in aankopen. Kwaliteit van producten is goed. Bezorgings- dag zelf te kiezen.

Verzendkosten zijn erg hoog!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een verrassingsballon besteld die zou de 14e bezorgd worden maar nu de 15e 18.36 uur is het nog niet bezorgd. Ben erg teleurgesteld aangezien de grap er nu af is, het was als verrassing voor iemand die 50 werd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en goeie kwaliteit producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus en niet alleen in kaarten maar ook in cadeaus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb gisteren rond 17:00 uur een boeket besteld en vandaag rond 16:00 uur was het al bezorgd! Ondanks deze drukke tijd met de feestdagen toch super snel bezorgd. Degene die het boeket in ontvangst heeft genomen belde mij ontroerd op omdat het boeket en het kaartje zo mooi zijn! Alleen jammer dat er geen vaas bij zat.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam