perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijk en duidelijk. altijd correct en netjes op tijd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De afwerking van producten is goed. Als er iets verkeerd gaat bij de productie waar zij verantwoordelijk voor zijn herstellen ze deze fout. Wanneer het niet mogelijk is om een fout te herstellen geven zij perfect uitleg waardoor je dezelfde fout in de toekomst niet meer maakt.

Telefonische bereikbaarheid kan op sommige momenten verbeterd worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldig.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed dat je je eigen kaarten kunt ontwerpen. Fijn dat jullie 7 dagen p/w laten bezorgen.

Biedt wat meer bedankkaartjes ivm overlijden aan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere communicatie. Niet na kunnen bestellen foei foei Ik beveel het dus aan niemand aan...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alleen maar positief!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superhandige site! Heel makkelijk in gebruik.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel variëteit in aankopen. Kwaliteit van producten is goed. Bezorgings- dag zelf te kiezen.

Verzendkosten zijn erg hoog!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een verrassingsballon besteld die zou de 14e bezorgd worden maar nu de 15e 18.36 uur is het nog niet bezorgd. Ben erg teleurgesteld aangezien de grap er nu af is, het was als verrassing voor iemand die 50 werd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en goeie kwaliteit producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus en niet alleen in kaarten maar ook in cadeaus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb gisteren rond 17:00 uur een boeket besteld en vandaag rond 16:00 uur was het al bezorgd! Ondanks deze drukke tijd met de feestdagen toch super snel bezorgd. Degene die het boeket in ontvangst heeft genomen belde mij ontroerd op omdat het boeket en het kaartje zo mooi zijn! Alleen jammer dat er geen vaas bij zat.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Allerlei kortings beloften. Maar bij afrekening kunnen de kortingen ineens niet of niet meer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar, altijd op tijd.

Meer keuze zakelijke kertskaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Regelmatig leuke acties. Leuke kaarten.

Je kunt voor iedere kaart Stampz sparen, maar bij een actie kun je dan weer geen Stampz sparen, ook al is het bijvoorbeeld alleen maar de actie 'gratis postzegels'. Dat vind ik bijzonder jammer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Probeer telefonisch de klantenservice te bereiken. Na 3 x een kwartier naar een bandje geluisterd te hebben. Een ogenblik geduld u wordt zo geholpen wordt na een kwartier de verbinding verbroken. Sorry wij zijn niet bereikbaar probeer later

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kreeg bericht dat de kortingscode is verlopen en toen ik had betaald kreeg ik een mail dat ik mijn kortingscode niet had gebruikt. Wat nu??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gemakkelijk om te bestellen. Mooie acties. Kaarten zien er mooi uit. Order correct verwerkt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

assortiment maatwerkmogelijkheden

super slechte bereikbaarheid (bij bellen heb ik een keer na 17 minuten wachten opgehangen, de tweede keer kostte het 18 minuten wachten om iemand aan de lijn te krijgen) Besteld cadeau is dag voor verjaardag besteld en 2 dagen na de verjaardag nog steeds niet bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

verder wel goed

Beter laten weten wat je moet doen om een tweede kaart gratis te krijgen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Alles prima, behalve de bloemen.

Betere bloemisten. Boeketten zijn zo lelijk, 5 chrisanten met een lila gekleurd takje, Bijna €30,00 ! Afschuwelijk.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam