perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz doet gewoon wat gevraagd wordt: helpen bij het aanmaken van de kaarten, en zorgt daarna voor een correcte bezorging

doorgaan op de ingeslagen weg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correct bezorgd. makkelijk. overzichtelijke website.

geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind alles van Greetz Great! We wonen op Aruba en zo kunnen we onze familie en vrienden toch nog verrassen met een kaartje en/of cadeautje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze uit kaarten + mogelijkheden om zelf kaarten te bewerken of te ontwerpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoonweg top!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuke aanbieding 2e kaart gratis

teksten toevoegen is een probleem: kleur en grootte moet ik wel 10x aanklikken, keuze verdwijnt steeds. Ook de hoofdletters doen het slecht, klinkers kunnen blijkbaar ook niet normaal getypt worden, zeer slecht, ben erg ontevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Waarom kan ik het op de aangebrachte test en stickers niet zien

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er is enorm veel keus en de kaarten zijn altijd keurig op tijd geleverd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je hoeft de deur niet uit veel keuze

Verbeterpunt, bewerken kaart met naam lukte niet, bewerkfunctie kaart niet ondersteund door apple i pad?

goede service, goed behandeld

Ik stuur geregeld verjaardagskaarten naar m'n nichtjes. En ik vind het leuk om er wat plaatjes bij te doen. Maar ik vind dat er te weinig plaatjes beschikbaar zijn, en er komen vrijwel geen nieuwe bij....erg jammer!!. Hopelijk wordt het uitgebreid met meer én betere plaatjes. Voor de rest prima tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

betrouwbare een correcte afhandeling. bij deze bedankt

heb ik niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De website is makkelijk in gebruik en ze hebben een groot aanbod in erg leuke kaarten

goede service, goed behandeld

De mogelijkheid om leestekens te gebruiken bij b.v. Duitse tekst Zoals éëe etc.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ALTIJD VEEL KEUZE EN EEN STIPTE VERWERKING!

slechter dan verwacht

Minder lange wachttijden heb net wel 5 min aan de telefoon gezeten omdat ik een fout gemaakt heb en nog niemand bereikt dus maar weer opgehangen dus hoop nu maar dat mijn kaart goed aankomt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en leuke akties!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle goede en nette aflevering

Dat ze de kortingscode beter doorvoeren Nu werkte hij niet, dit was voor de 2de kaart gratis

slechter dan verwacht

raar ik had stamps gespaart en kan die nergens meer terug vinden die zijn ineens weg of zit daar een houdbaars datum aan ?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heerlijke webwinkel ,Nooit geen klachten gehad ,ik bljf trouw .thnx voor alle goede bezorgingen

ik krijg geen mail s meer ? met die actie .zou toch alles van jullie willen ontvangen

slechter dan verwacht

Telefonische bereikbaarheid is slecht. Vorige keer werden de bloemen naar m'n moeder, die geleverd hadden moeten worden op de sterfdag van mijn vader, een dag te laat bezorgd. Nu wil ik bellen om te vragen of de bezorging goed gaat, sta ik 8 minuten in de wacht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede keuze kaarten voor alle gelegenheden en mogelijkheid om naar familie in buitenland te sturen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam