voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uhm mijn gratis kaartje is niet gratis....?

Zie boven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus en mogelijkheden om de kaarten naar eigen wensen aan te passen.

Mag altijd wat goedkoper....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk

Jullie betaalsysteem werkte niet. Daardoor verstreek de tijd en kon ik mijn kaart niet meer laten bezorgen zonder koerier. Dus extra kosten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

betrouwbaar, groot aanbod, leuke aanbiedingen.

uitbreiding mogelijkheden om zelf kaarten te maken en te ontwerpen met meer kaders, plaatjes, versieringen enz..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Is overzichtelijk en heeft veel variaties

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot nu toe uiterst tevreden! Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

nette verzorging en punctueel op tijd

Ik heb de code gebruikt deze keer van 1 + 1 kaart gratis en krijg hiervoor 1,50 aftrek. Dit vind ik aan de zuinige kant,omdat de goedkoopste kaarte 2,50 zijn!!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijk Verse bloemen Snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vind het een geweldige oplossing dat je zonder dat je de deur uit moet iemand een kaart kan sturen of andere kado.s

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne aanbieding en heel leuk om zomaar een gratis kaart te versturen! Zeker, als je iemand EXTRA wil bedanken voor het af gelopen jaar! Dank jullie wel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke collectie kaarten en cadeaus. Handige site. Keurige verzorging.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging en betrpuwbaar

Cadeaus sturen naar EU-landen en landen buiten EU zoals Verenigd Koninkrijk en Verenigde Arabische Emiraten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zelfs in deze drukke tijd werkt het allemaal heel goed! Bedankt Greetz!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel leuk en handig en betrouwbaar

Soms zou ik de kaart die ik heb gemaakt nog weleens willen bekijken, maar dat is eigenlijk vaak niet meer mogelijk. Zou dat misschien technisch wel mogelijk zijn?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloos!!! Heb kerstkaarten besteld, alles ingevoerd., alsook kortingscode. Gisteravond bericht "kan niet verwerkt worden". Mail gestuurd, geen antwoord. Vandaag weer opnieuw via winkelwagentje doorgevoerd en betaald via ideal. Krijg ik automatisch antwoord dat bestelling niet verwerkt kan worden. Bedrag wordt teruggestort staat in mail. Weer opnieuw geprobeerd te bestellen, maar nu werkt kortingscode niet meer. Net gebeld, maar na 6 minuten in de wacht mijn poging gestaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

5 sterren

Houden zo. ...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel veel keuze uit de kaarten, en je hoeft de deur niet meer uit...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vind dat greetz het super goed doet leuke mooi kaarten ik vind de foto kaarten het mooist

ik weet geen verbeterpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gewoon geweldiggggggggggg

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze

Alles soepeler laten verlopen, er gaat teveel mis. Ik heb nu 4x wat besteld en 4x is er wat mis gegaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zie de vifj sterren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus. Gebruiksvriendelijk. Prima. Ik ben vsste klant hoor en maak de coolste fotokaarten

De prijs mag altyd omlaag natuurlijk. Maar je kunt sparen voor kortingen etc. Dat scheelt n beetje

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuzemogelijkheden qua kaarten en cadeaus.

Kortingscode was ineens verdwenen en was niet meer terug te vinden. Daar ging m’n ruim €8,- korting op bloemen en kaart. Helaas ook het verkeerde bezorgadres toegevoegd door bedrijf, gelukkig was dit nog op tijd te wijzigen via de mail. Al met al wel veel gedoe. Jammer!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam