perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze en snelle levering!! Top

voldoende, een redelijke ervaring

Ik probeer 25 uitnodigingskaarten te bestellen en wordt voortdurend gekweld door de zin dat ik mijn besteldatum moet invullen, terwijl ik dat al dertig keer geprobeerd heb. Uiteindelijk lukt het nadat ik een kwartier onverrichter zake aan de telefoon gezeten heb, maar nooit een medewerker te spreken heb gehad die het probleem op kon lossen, door te kiezen voor de bezorging per koerier die niet aangevinkt was. De optie per post was aangevinkt en dan ga je er automatisch vanuit dat dit correct is. Dus niet!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en accuraat

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke mogelijkheden en zelf te ontwerpen

iets duidelijker de stappen bij zelf ontwerpen aangeven

voldoende, een redelijke ervaring

Graag even de kaart met foto's laten zien ter controle voor dat de klant naar afrekenen moet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en correcte verzending, prima service.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Neem een voorbeeld aan BOL.com

Kortingscode ook bij deze zending onvindbaar. Heel slordig. 2 de kaart zou gratis zijn .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ruime keuze in kaarten en kadootjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima verzorgt en op tijd geregeld.

Nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keuze Bestel gemak Soms grappig & intrigerend alternatief

Dat inspirerend / intrigerend suggesties

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veelzijdig , keurig en correct . Dikke tien van mij !

goede service, goed behandeld

Zorgen dat je niet de hele tijd je lettertype aan moet passen op een kaart als je meerdere stukken tekst maakt. Dit werkt heel irritant. en ook dat het lettertype en de positie op de pagina niet telkens verspringt als je iets van lettertype aanpast.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd super op tijd en mooi vanuit thuis snel geregeld!! Kan niet beter, goed is goed

zeer slecht, onaanvaardbaar

heel ***lig dat er opeens bij postzegel , bezorging koerier staat en 2,95 betaald ipv 0.72 eurocent. Dit heb je natuuurlijk n iet door!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer goed

gewoon doorgaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, snelle service, gemakkelijke site

Ballonnen moeten voldoende opgeblazen worden. Vorige keer een ballon die al slap was bij ontvangst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel duidelijk en ruime keuze! Fijne chat service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd keurig op tijd bezorgd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik maak meestal 1x per maand kaarten voor de daarop volgende maand. Soms kan ik gebruik maken van een aanbieding. Dit keer (1GRATISKAART). Hiervoor moet ik nu 3 bestellingen plaatsen, i.v.m. het versturen van 6 kaarten. Een in mijn ogen kinderachtige aanbieding. Ik maak al meer dan 10 jaar gebruik van Greetz. Toen ik daarover een mail wilde sturen kon jullie pagina niet worden geopend en mijn klacht kon ik niet versturen. Daarna de klantenservice proberen te bellen, na 8 minuten in de wacht te hebben gestaan heb ik de moed maar opgegeven. Zelf de chat liet mij onredelijk lang wachten. Dus nu maar zo. Misschien kunt u hier iets mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Weer geweldige kaarten verzonden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Raar. Ik mag 1 kaart gratis doen. Kan ik nergens invullen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam