heel goed

heel erg tevreden

Goede service... Beetje aan de prijzige kant

Mooie gift uitgezocht en laten bezorgen..... En mooi op tijd geleverd

Geweldige service!

Alle door mij samengestelde en bestelde kaarten worden prompt op tijd bezorgd en zien er altijd zeer verzorgd uit. Er wordt duidelijk aandacht aan besteed. Het loopt op rolletjes en er is heel veel keuze.

Lekker makkelijk en snel!

Fijn!

Prima website met veel keuzes en gemakkelijk je bestelling te doen

Heb al vaker gebruik gemaakr van greetz, ook naar buitenland kun je kaart sturen. Ook op laatste moment nog een kaart versturen ,komt dan nog op tijd aan

Erg handige manier van kaarten verzenden!!

Erg handig om een kaart te versturen zo vanuit huis zonder eerst naar een winkel te moeten gaan!!

korting krijgen

Heb een mail gekregen met 25 % korting op de kaarten. Heb een kaart besteld en volledig bedrag betaald , had de korting vergeten maar was er tijdens de betaling ook niet op gewezen! Geen groot probleem hoor maar misschien kan er tijdens het betalen naar een kortingscode gevraag worden? Of is die er wel ? Ik ben er in ieder geval niet op gewezen. Verder ben ik super tevreden met de website van greetz , lekker veel mogelijkheden om het persoonlijk te maken! Groet uit drenthe

leuke cadeau mogelijkheden, website voldoet niet helemaal

Ik wilde taart en bloemen en een leuke kaart ontwerpen. Pas toen ik de kaart had ontworpen bleek dat ik daarna geen cadeau meer kon toevoegen. Eerst moest ik cadeau kiezen, daarna pas kaart maken. Dit mag duidelijker. Toen ik taart en kaart had gemaakt wilde ik nog graag bloemen toevoegen, dan moest ik wederom van alles invullen, hier ben ik afgehaakt. Het kost erg veel tijd. Ik zou dat gemakkelijker maken als ik jullie was. Al wil iemand 5 cadeautjes sturen naar dezelfde ontvanger, dat moet eenvoudiger aan te klikken zijn Idee mischien. Groet, Emmy Rensen

gemakkelijk

Naar wens verpakt en goede kwaliteit van de bloemen.

Greetz! Of Bpost

Of de vertragingen hebben met greetz te maken of met Bpost Greetz laat normaal een mailtje achter wanneer het is vertrokken. Op 28 augustus zouden op twee plaatsen telkens twee kaarten afgegeven worden. Maar tot op heden niet aangekomen maar tevens nog niets van greetz.nl gekregen op mail. Dit vind ik bijzonder jammer.

Prima service, ruime keuze.

Altijd op tijd. Foutje werd onmiddellijk hersteld.

Ik heb goede ervaringen met greetz

Mij ervaring met greetz is echt goed vindt het alleen wel jammer dat je soms de korting misloopt

Geweldig service, helaas mijn laaste bestelling vanwege de warme weer kun niet bezorgd worden (was met chocolade). Ik werd keurig optijd hier over geïnformeerd via de mail, en het geld is heel snel terug gestort op mijn rekening plus ik ontving een kortingscode voor mijn volgende bestelling, en alles wat ik tot nu heb besteld bij Greetz is optijd en ziet er mooi uit.

Uitstekende service

Als je iemand echt wilt verassen bestel je cadeau bij greetz !

Ik kon zelf een leuke kaart maken met een foto en is op tijd afgeleverd

Ik heb een keer gehad dat het niet goed was gegaan maar dat hebben ze direct weer gecorrigeerd. Een tevreden klant

Heel veel kaarten!

Leuke kaarten voor alle gelegenheden. Past de tekst toch niet helemaal, dan maak je de kaart heel makkelijk zelf.

De kaarten worden netjes en op tijd bezorgd Geen omkijken er naar. Geeft rust

Ruime sortering, mooie kwaliteit,.

Geweldig.

Zelfs mensen uit het buitenland maken er gebruik van.

Familieleden blij gemaakt.

Mijn moeder, en 2 tantes waren zeer blij met de verrassing in doos. Een feest voor hun.

Gemak, leuke mogelijkheden, tijdige bezorging

Gemak, leuke mogelijkheden, tijdige bezorging

Ruime keuze uit cadeaus en kaarten. Bezorging is zoals gevraagd.

Vorm van boeket was anders dan ik mij had voorgesteld

Bestellen gaat vrij gemakkelijk en bestelling van boeket was goed.

Betrouwbaar en makkelijk van uit je luie stoel te regelen.

Ruime keus en goede kwaliteit. Veel mogelijkheden en levering volgens afspraak.

snel

makkelijk een kaart te kiezen en te bewerken

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam