voldoende, een redelijke ervaring

Ik zou graag met een Belgische bank of maëstro kunnen betalen zonder meerkosten omdat ik wel met een kredietkaart moet betalen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk te gebruiken en een ruim aanbod.

Als je via de telefoon een bestelling doet en daar een kaartje bij toe voegt, verspringt de tekst. Wanneer je dit op de computer doet heb je hier geen last van.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige kaarten

Ik heb naast mijn dubbele kaarten ook 10 enkele kaarten besteld en helaas kon ik geen 10 extra witte enveloppen krijgen., Dit vind ik heel jammer!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Echt goede snelle levering ook leuke cadeau verpakkingen

Vaker reageren op vragen via mail

perfect, zeker aan te bevelen

Tekstverwerking bij het typen kan denk ik nog wat beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime aanbod, goede service, goede levering

n.v.t

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werkt perfect. Helemaal top!

Maar vandaag vreemde actie!! De site geeft aan dat je tot 21:00 uur je kaart kan maken en dat hij dan de volgende dag bezorgd word. Ik verstuur de kaart om 19:30 uur en waarom kan hij dan pas op 6 december bezorgd worden en niet op 5 december als het vandaag 4 december is? Ja... ik wil hem daar op 5 december hebben en moet dat dan per koerier laten doen met 2,95 kosten. Klopt niet en geen goede zaak!! Graag reactie!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zo makkelijk om een kaart en bos bloemen vanuit Canada naar Nederland te sturen. Bloemen altijd vers en netjes op tijd op de stoep bezorgd

De video om te zien wat er met een kaart versturen gebeurd is heel leuk. Een video van het klaar maken en versturen van een boeket bloemen zou ik ook heel leuk vinden om te kunnen zien. Misschien een idee :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, goede bezorging

Bij de chocolade kun je voor een gratis mini kaartje kiezen. Die bij het afrekenen wel berekend werd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel leuk de reminder om een chocolade letter te sturen. En fijn dat jullie het dan ook nog op tijd kunnen leveren!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke aanbiedingen

Alles Ok

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super fijn systeem! extreem veel keuze! en makkelijk om kaarten te maken en op tijd te versturen!

het enige nadeel is de extreem hoge kosten voor bloemen/balonnen/chocolade

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wordt prima verzorgd en afgeleverd tot op heden. Deze keer hoop ik dus ook.

Alleen, is het een beetje vervelend dat zo’n aanbieding van chocoladeletters niet in een keer met verschillende smaken kan worden besteld. Of ben ik nuet slim genoeg? Vriendelijke groet Nel de Ruijter.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eigen ontwerp, overzichtelijke website, spaar systeem

Ik kan geen aanhalingstekens verwerken in de tekst. Geen tekst kopiëren-plakken, dan moet ik het eerst uitprinten en opslaan als JPEG om dan als foto toe te voegen, dat is heel onhandig. Ik kan geen achtergrondkleur kiezen, dan moet ik van en kleur een foto maken en daarop een tekst invoeren. Het zal voor jullie moeilijk zijn om dit te verwerken, omdat ik deze feed-back al eerder heb gestuurd en daar nooit een reactie op heb ontvangen. Zou ook leuk zijn om er iets op te horen als je de moeite hiervoor doet, toch? Ik heb bewust meegedaan met de award, omdat ik achter jullie product sta. Maar.... Succes. Ienke knauff

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben erg tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik zou niet meer zonder kunnen!

Doe zo voort!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handige combinatie van wenskaart en cadoos

Website kan qua tekstverwerking beter:

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

handig en erg variabel, geeft veel mogelijkheden en is eenvoudig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk-snel-en veel keus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorg iemand een Kaart Kleine moeite, Groot plezier Verstuur je "Greetz" kaart hier Dat is mijn positieve mening over Greetz. Geen uitzoekwerk in een Winkel, dus gemak vanuit je stoel, Bij "Greetz" vind je wat je nodig hebt voor elk doel.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zie verbeterpunten

ZÉÉR SLECHT BEREIKBAAR!!!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Net 20 minuten geprobeerd te bellen maar helaas alle medewerkers in gesprek. Graag terugbellen op 0653964215

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemak, ruime keuze, snel

filters bij kaarten werken niet (voldoende)

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam