voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie produkten, grote keus. Redelijk gemakkelijk door te werken. Tot nu toe zijn mijn bestellingen allemaal op tijd bezorgd.

Er staat nergens expliciet dat bepaalde produkten niet geleverd worden naar het buitenland. Ik heb al twee keer de hele procedure doorgewerkt om dan te merken dat bijv. chocola en taarten alleen maar in Nederland kunnen worden bezorgd. Ik zou willen dat dat ergens helemaal in het begin stond, zodat je er niet halverwege mee geconfronteerd wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze in kaarten en cadeautjes Snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super gebruiksvriendelijke site en prima service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel fijne bedrijf heb er alleen maar goede ervaringen mee.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel,leuk en vordelig

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte bezorging! zowel binnen als buitenland

Kaarten bewerken makkelijker maken, randjes voor (kerst) kaarten toevoegen aan opties. De optie op een tekst boven een kerstkaart te bewerken toevoegen! Grammatica controle in verschillende talen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten , fijne site , goed te doorlopen

Als ik voor 50 euro kerstkaarten met enveloppen bestel, die niet allemaal gratis zijn om eens geen groene enveloppe te hebben, dat er dan toch nog 2,95 verzendkosten wordt gerekend, beetje jammer

slechter dan verwacht

Pluspunten

De kaarten hebben altijd een mooie uitstraling.

Het maken van kaarten op een IPad gaat nog steeds niet naar behoren. Het werkt vaak traag, loopt vast, kan regelmatig pas na een aantal pogingen een afbeelding/foto toevoegen. Tevens vind ik het aanbod minder worden, zeker als je regelmatig gebruikt maakt van Greetz. Ook de stickeropties zijn beperkt en behoorlijk oubollig... Succes!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede bestelling en bezorging. Het is een verrassing om een doos met een mooie bos bloemen te krijgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en altijd op tijd

Wat meer kaarten voor tieners

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alle wat ik bestel komt op tijd aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus en erg makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Design van kaart slaat automatisch op, superfijn want dan moet je niet opnieuw beginnen. En niet prijzig!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bij de melding van hiernaast genoemd probleem, kreeg ik wel een tientje extra korting... dat is dan weer netjes!

bij de klantenservice hang ik een kwartier in de lucht.... voor de website: bij bestelling. als je verder wilt winkelen en je daarvoor kiest is je eerst gekozen bestelling verdwenen en moet alles overnieuw

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het gemakkelijk om de kaarten te maken, maar ik vond het jammer dat ik niet terug kon kijken toen de kaart klaar was of ik een fout gemaakt had.

Aan het eind een controle aanbieden om te kijken of alles naar wens geworden is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles is goed te volgen en je kan snel een kaart versturen vooral als je in het buitenland verblijft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Absoluut TOP geregeld. Snel, secuur, next day delivery.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ALTIJD behulpzaam en dát heb je als 70+/er soms NODIG !

KAN NERGENS VINDEN HOEVEEL STAMPS IK TEGOED HEB

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima . Tot nu toe kaarten op tijd bezorgd.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam