perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en altijd op tijd

Wat meer kaarten voor tieners

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alle wat ik bestel komt op tijd aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus en erg makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Design van kaart slaat automatisch op, superfijn want dan moet je niet opnieuw beginnen. En niet prijzig!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bij de melding van hiernaast genoemd probleem, kreeg ik wel een tientje extra korting... dat is dan weer netjes!

bij de klantenservice hang ik een kwartier in de lucht.... voor de website: bij bestelling. als je verder wilt winkelen en je daarvoor kiest is je eerst gekozen bestelling verdwenen en moet alles overnieuw

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het gemakkelijk om de kaarten te maken, maar ik vond het jammer dat ik niet terug kon kijken toen de kaart klaar was of ik een fout gemaakt had.

Aan het eind een controle aanbieden om te kijken of alles naar wens geworden is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles is goed te volgen en je kan snel een kaart versturen vooral als je in het buitenland verblijft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Absoluut TOP geregeld. Snel, secuur, next day delivery.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ALTIJD behulpzaam en dát heb je als 70+/er soms NODIG !

KAN NERGENS VINDEN HOEVEEL STAMPS IK TEGOED HEB

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima . Tot nu toe kaarten op tijd bezorgd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Eerste kennismaking positief. Kado werd op tijd bezord Dit blijven doen Want jullie hebben prachtige dingen

Zoals afgesproken het bestelde en betaalde leveren Mijn boeket van 40 euro is gisteren niet volgens afspraak geleverd terwijl ik toch extra v/ d koerier had betaald Na telefonisch contact vanmorgen met Greez werd mij verteld dat de persoon die het in ontvangst moest nemen reeds sliep Bij navraag bleek de persoon des huizes pas om 23.00 uur naar bed gegaan te zijn Dus aub in het vervolg. Afspraken na komen. Anders zal ik niet meer bij Greez bestellen Bloemen zijn 01 December bezorgd maar vielen reeds uit elkaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorging op tijd. Altijd meedenken als er iets fout gegaan is en dit dan goed oplossen

Het is kersttijd en waarom worden er geen kerstzegels gebruikt. Dit houdt mij tegen om in deze periode krt te versturen via Greetz

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfecte service en levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het gemak van het lekker thuisblijven met een kopje koffie, een kaartje uitzoeken uit het enorme assortiment en daarbij ook nog een foto of ontwerp toevoegen. Gewéldig! Wie heeft er tegenwoordig nog een postzegel? En altijd wordt de kaart op de afgesproken tijd bezorgd. Je kan gewoon maanden van tevoren iets sturen wanneer je bijv. een gratis kaart verdiend hebt.

Geen, ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, groot assortiment

Bezorging op zelfde dag, zondag en maandag zou iets goedkoper mogen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leveren altijd keurig op tijd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Was altijd tevreden over Greetz tot dat mijn bestelling fout ging.

Contact opnemen met de klant als het fout gaat. Gewoon geen antwoord ontvangen. Geen uitleg gekregen waarom het fout ging. Geen verontschuldiging. Niets niks geen reactie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

100 % tevreden!

Geen :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten, altijd op tijd!

Het enige wat verwarrend is is dat je na 8 uur wél extra moet betalen. Dat zie je niet echt op de site!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam