perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze en makkelijk te boeken.

Niet van toepassing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website en een zeer bevredigende beoordeling omtrent de procedure. Ben vaste klant en zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snelle service en een uitgebreide collectie.

slechter dan verwacht

Het is de laatste tijd heel erg lastig om bijv. het type en kleur van de letters aan te passen. Wat er veranderd is, weet ik niet, maar het is er niet beter op geworden. Ik ben een half uur met 1 kaart bezig.... Dan kan ik net zo goed n aar de winkel fietsen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd op tijd en prachtige kaarten

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi formaat kaarten

Onhandig zoeken naar kaarten (eigen ontwerp) Tekstkleur en type valt steeds terug naar beginkleur/type

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel erg leuk en je kan makkelijk terug wanneer je iets aan wil passen voor de betaling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo makkelijk zo klaar en nooit problemen gehad! Super je winkeltje altijd bijdehand en je hoeft niet speciaal de deur uit voor kaart of postzegel! ik ben een vaste tevreden klant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten. Vele mogelijkheden om kaart naar eigen smaak te maken. Ik koop sinds Greetz bestaat nooit meer kaarten, greetz is de plek waar ik mijn kaarten bestel.

Geen 1!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie produkten

jammer dat als je chocolade letters wilt bestellen en deze zelf wil uitdelen, ik steeds per order nieuwe verzendkosten moet betalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide collectie en leuke kaarten

Weinig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eenvoudig, creatief werkt altijd en altijd op tij

ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed verzorgde kaarten.

ik mis de automatische aankondiging van verjaardagen. Zo mis je geen enkele verjaardag.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

werkt erg goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het feit dat je tot 21.00 nog een kaartje kan opsturen voor de volgende dag is gewoon FANTASTISCH!

Ik heb 1x een dubbele kaart ontvangen en het bleek dat ik ook voor 2 identieke kaarten heb betaald! Dat was niet fijn en blijkbaar was iets niet duidelijk genoeg voor mij in het keuzemenu. Het zou fijn zijn als het systeem zelf ook zulke foutjes kan herkennen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk en snel. Prima service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Groot aanbod aan kaarten en leuke cadeautjes.

X

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gaat altijd goed. Leuke kaarten. Handig zo van uit eigen huis een kaartje sturen!

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima service van Greetz

De tekst is wat moeilijk in te brengen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus. Vlotte bezorging. Makkelijke site.

kaarten op volgorde van prijs kunnen laden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en probleemloze levering goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

netjes op tijd bezorgd, verzorging van de kaarten is ook erg netjes echt een aanrader

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam