perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het feit dat je tot 21.00 nog een kaartje kan opsturen voor de volgende dag is gewoon FANTASTISCH!

Ik heb 1x een dubbele kaart ontvangen en het bleek dat ik ook voor 2 identieke kaarten heb betaald! Dat was niet fijn en blijkbaar was iets niet duidelijk genoeg voor mij in het keuzemenu. Het zou fijn zijn als het systeem zelf ook zulke foutjes kan herkennen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk en snel. Prima service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Groot aanbod aan kaarten en leuke cadeautjes.

X

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gaat altijd goed. Leuke kaarten. Handig zo van uit eigen huis een kaartje sturen!

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima service van Greetz

De tekst is wat moeilijk in te brengen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus. Vlotte bezorging. Makkelijke site.

kaarten op volgorde van prijs kunnen laden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en probleemloze levering goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

netjes op tijd bezorgd, verzorging van de kaarten is ook erg netjes echt een aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke site, snelle correcte levering, prima kwaliteit, veel keuze, niet te duur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk kaart kiezen, tekst schrijven en betalen.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service. Altijd mooi op tijd en goed verzorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website, duidelijk en leuke producten

Vreemd dat er een mailing wordt gestuurd naar een zakelijke relatie (wij) met een kortingscode indien je een zakelijk account aanmaakt...??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vanuit het buitenland naar Nederland een leuk cadeau sturen is met Greetz super gemakkelijk en het is er snel. Veel leuke dingen om uit te kiezen en voordelig!!

voldoende, een redelijke ervaring

de site niet bereikbaar om 19:00 uur terwijl je nog een kaartje wilt maken voor de volgende dag! dat is niet handig!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Belachelijk dat er ineens kosten voor de klant zijn voor gebruik met credit card!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes en op tijd bezorgd! Ideaal dat je een bezorg datum kan uitkiezen. Foto kwaliteit is zeer goed!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus, mooie kaarten. De kaart wordt nu vanzelf opgeslagen, dat was eerst niet! Goede Service, vriendelijk aan de telefoon als je een vraag hebt.

Als ik de website in Explorer open, komen mijn opgeslagen foto's niet tevoorschijn, wel als ik in Edge open. Is dat jullie bekend ? Het programma om de kaarten te bewerken, laat te wensen over.Ik heb 3 keer opnieuw moeten beginnen, omdat de foto's die ik wilde uploaden niet laadden. Dat is wel eens beter geweest.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam