goede service, goed behandeld

Moest 20 minuten in de wacht staan toen ik belde. Geen indicatie hoeveel wachtenden voor me of hoe lang ik zal moeten wachten.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Greetz is wel klantgericht door oplossingen aan te bieden. Maar toch jammer want je wilt gewoon dat kaart aankomt en geen geld terug.

Kaarten komen steeds vaker te laat aan. Van mijn laatste 4 bestellingen zijn er 3 te laat aangekomen. Beetje jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top !

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette reactie na bestelling

Telefonisch niet bereikbaar, en tijdens chat afgebroken met Kim.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind dit de beste plek om dingen te bestellen omdat ik een keer een kaart en een cadeau voor iemand moest halen maar geen idee had wat ik moest halen. Toen ik Greetz vond had ik gelijk iets gevonden! En de levertijd die je wil is ook precies goed! Dit is echt mijn favoriete website. Een echte aanrader!

NVT

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super handig. Ook de eenmalige afschrijving, als je onderweg bent en spontaan een kaartje wilt versturen. het bewerken van de kaarten voor een persoonlijk tintje, vind ik extra leuk.

De app doet het soms niet goed. Dat is het enige, verder heb ik niks aan te merken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke collectie ,

lastige tekstbewerking ,formaat wijzigen van letters of plaats van de letters

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

fijn bedrijf om kaartjes mee te sturen

slechter dan verwacht

IK VIND HET ONBEGRIJPELIJK DAT HET NIET MOGELIJK IS OM TWEE DINGEN (BLOEMEN EN CHOCOLADE) BIJ ELKAAR TE LATEN BEZORGEN. HELE SLECHTE SERVICE. Ik heb geprobeerd hierover de klantenservice te bellen om advies te vragen, maar die is niet bereikbaar. De wachttijd is veel te lang. Ook deed mijn kortingscode het niet.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk van huis uit te versturen op gewenste datum.

Duidelijker aangeven waar de tekst moet of kan gezer worden.

slechter dan verwacht

Graag bezorgen op de aangevraagde dag en niet vier dagen! later een kaartje dat er een pakket is, terwijl de geadresseerde een verrassing had moeten krijgen en nergens van wist.

Is perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoals altijd een uitstekend boeket en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

ik zou de kaart die ik gemaakt heb graag nog even willen checken en terugzien, maar weet niet of dit kan.

voldoende, een redelijke ervaring

Om de naam te veranderen op een chocoladeletter kwam ik via de ipadd niet door. Het systeem werkt dan niet goed loopt steeds vast. Via de pc gaat alles wel snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus, altijd netjes op tijd bezorgd. Handig een adresboek aanwezig! En leuk om je gestuurde kaarten terug te kunnen zien!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

grote assortiment en leuke kado ideeën.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aanwinst!

Op dit moment niets.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dramatisch! uren en uren bezig geweest, telkens alle invoer verdwenen. Nooit meer?

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam