perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keuze genoeg!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De goede service en klantvriendelijkheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super service. Toen mijn moeder haar kaart niet had ontvangen, werd deze alsnog per speciale koerier gebracht!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze, goede kwaliteit van de producten, nette aflevering

Dat er meer dan één kado per bestelling uitgekozen kan worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten. Bezorging altijd goed en op tijd. Betrouwbaar.

Menu om tekst op een kaart te krijgen is voor mij niet duidelijk.Dit moet volgens mij makkelijker kunnen. Het kost mij te veel tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik wilde twee cadeau producten naar hetzelfde adres op dezelfde bezorgdatum versturen. Echter moest ik hiervoor twee keer verzendkosten betalen. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice heb ik een kortingscode gekregen, waardoor ik maar 1 keer verzendkosten moest betalen. Super geregeld en een snelle reactie!

Ook goedkopere cadeaus toevoegen, zodat er ook wat uit de goedkopere prijsklasse gekocht kan worden. De cadeaus zijn namelijk relatief duur (mijn mening)...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vind als je bij Greetz iets besteld altijd in goede staat ontvangt en dat je nooit lang hoeft tewachten tot het bij die persoon is waar je een cadeautje en kaart voor hebt besteld. ik bestel graag iets bij Greetz

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon super en snel geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ook als ik iets fout gedaan heb, kan je het meestal nog corrigeren voordat de kaart verstuurd wordt

weet ik niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi assortiment kaarten. Handig om te versturen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen per chat door Rosalie over kaarten die ik al klaar had staan maar die nog verder door mij ingevuld moesten worden met foto's.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super fijn dat als je het voor 21.00 uur verzend, het de volgende dag in huis is! App is overzichtelijk en duidelijk.

Ik zou graag zien dat ik een enkele kaart ook naar mijzelf kan bezorgen, nu kan dat inprincipe wel.. Maar als ik de kaart bij een cadeau wil doen wat ik zelf persoonlijk ga geven, dan staat mijn adres op de kaart. Ik zou dan graag zien dat het adres op de envelop staat ipv op de kaart! Dit is alleen in het geval als je een kaart voor iemand anders bij jezelf thuis wilt laten bezorgen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Alles is naar tevredenheid opgelost

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het is erg makkelijk. Ik ben blij dat ik zoveel mails met kortingscodes krijg

Ik vind de nieuwe manier van kaartbewerken in de app geen vooruitgang. Het is heel onduidelijk waar de tekst op de kaart nu komt. Ik kan geen tekstkleur meer kiezen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed aanbod. Snelle levering mogelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super handig, ruime keus, en makkelijk in gebruik!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prettige werkwijze, enorme keuze....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima product en service

slechter dan verwacht

ik heb een klacht ingediend omdat ik een kaart heb ontvangen met viezigheid erop. ik heb het gemeld, 10 dagen geleden, maar ondanks belofte dat er spoedig gereageerd zou worden, heeft Greetz, zelfs na nog een herinneringsmailtje van mij, niets laten horen. Dus klachtenafwikkeling is dikke onvoldoende!!! Kaart kon ik zo weggooien!!

kado's zijn erg duur!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Genoeg keuze en mogelijkheden wat betreft de kaarten en je kunt op elk moment van de dag een kaart sturen !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote sortering, veel mogelijkheden om je eigen wensen kenbaar te maken

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam