perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ZEER GOEDE SERVICE VOOR DE KLANTEN EN MOOIE BLOEMEN EN PLANTEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

o, zo makkelijk En ook altijd op tijd. AFRA

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaartje zelf aanpassen met tekst en foto's. Er is erg veel keuze. De mogelijkheid om cadeautjes toe te voegen is ook erg leuk. Zorgen dat het kaartje op de juiste dag wordt bezorgd, ideaal!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vriendelijke chat i.v.m. vraag en direct geholpen! Duidelijke site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supergoed en betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super klantenservice, petje af voor de manier dat je geholpen wordt !

Ga zo door !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Graag mogelijkheid tot facturatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind dit een fantastische service met veel keuze aan verschillende kaarten. Het werkt altijd prima en de bestellingen zijn altijd op tijd!! Ik heb zelfs twee jaar geleden mijn trouwkaart bij jullie besteld! Dikke pluim, ga zo door :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stuur paar keer per jaar kaarten met of zonder cadeau. Bezorging altijd perfect.

De app voor iPad hapert soms.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik stuur al enkele jaren regelmatig kaarten via Greetz. Laatst ook bloemen verstuurd via Greetz, was exact hetzelfde als op de foto. Super handig dat je de kaarten vast kan 'klaarzetten' en er niet zelf over na hoeft te denken wanneer ie 'in de brievenbus' moet. Een kaart ontvangen is stiekem toch leuker dan een appje krijgen. En als je regelmatig kaarten verstuurd, krijg je vaak kortingscodes! Dat scheelt ook weer! Echt een aanrader!

Jammer dat mijn greetz tegoed niet gebruikt kan worden als ik een kaartje maak via de app...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ongekende mogelijkheden. Bij telefonische adviezen correcte afhandeling en bijsturen van eventuele problemen. Een bedrijf waar ik veelvuldig al vele jaren gebruik van maak. Van mij krijgen ze dan ook zeker een warme douche.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bezorging is snel en goed

Tegenwoordig vind ik het moeilijk om je tekst goed op een kaart te krijgen. Je typt het in een apart vak en na bevestiging gaat het naar de kaart zelf, dan is de tekst te groot of het staat niet op de juiste plaats en om dat goed te krijgen is haast niet te doen. Je kan niet terug en als je dan uiteindelijk weer in dat vak komt is je tekst weg en kan je weer opnieuw beginnen. Eerst typte je het op de kaart zelf en kon je daar gelijk de grote aanpassen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Een verbeterpunt voor dit bedrijf is er voor zorgen dat de pakketjes op de geplande datum aankomen. Maandag 20 november iets besteld wat er de 23e moest zijn. Niet aangekomen helaas. Denk je iemand goed te doen een cadeau te sturen komt die niet aan op de dag van de verjaardag.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het gemak via internet

Postcode adres klopt soms niet ( zeker in studenten huizen kun je niet aangeven welke kamer ze wonen.)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super zoveel mogelijkheden en het gemak ervan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig

goede service, goed behandeld

Ik heb een tegoedcode ontvangen (refund.....) omdat ik een kaart geannuleerd had maar kon deze bij een nieuwe bestelling waarbij ik een kortingscode gebruikte niet invoeren bij de betaling. Waarom is er geen optie/mogelijkheid voor? Nu heb ik nog een ongebruikte tegoedcode.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

houd zich aan de opgestelde levertermijn .altijd keurig op tijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles is overzichtelijk ingedeeld en als je je keuze voor een product hebt gemaakt wordt je in stappen door het bestelproces begeleidt. Dit was de eerste keer dat ik bij u besteld heb, de bezorging heb ik nog geen ervaring mee maar ik vertrouw erop dat die ook goed is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over greetz, altijd netjes op tijd geleverd en altijd wel nieuwe kaarten erbij. ga zo door !

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelheid van verzenden, keuzemogelijkheid

Ik heb enige tijd geen gebruik gemaakt van Greetz en merk nu dat er wijzigingen zijn opgetreden die ik niet handig vind, bv. het automatisch opslaan. Tevens kwam ik erachter dat de inhoud van de middenpagina ook op de achterpagina stond. Toen ik die wilde deleten werd ook de tekst van de middenpagina verwijderd en kon ik deze niet meer terughalen door het automatische opslaan (helpdesk bevestigde)

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze in kaarten en cadeaus

Zwakke website. Chatfunctie nauwelijks te gebruiken, want meestal offline. Één order maar 2 aparte bezorgingen ( kaart via PostNL en bloemen, die daarbij horen, via koeriersbedrijf). Versieringen mogen wel wat hipper.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel handig en optijd

Iets betere software voor kaarten zelf maken Moet makkelijker zijn om dit toe te passen

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam