goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie en duidelijke site, perfect en veel keuze mogelijkheden. Echt een van de betere, klasse!

Jammer is dat op de achterkant zoveel irritante reclame staat, Dat is voor mij de enige klacht,het staat zo goedkoop. Echt belangrijke kaarten verstuur ik dan ook maar zelf.... Kan de klant er niet voor kiezen dat deze reclame te verwijderen is, desnoods tegen een extra betaling. Ik heb daar wel wat voorover (niet te gek natuurlijk)

zeer slecht, onaanvaardbaar

De kortingsbon van Eurosparen 7,50 krijg ik met geen mogelijkheid ingevoerd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering. Prijs/ kwaliteit goed

Moeijlijk om met de iPad foto's op te laden. Moeilijk ook om achteraf het resultaat te bekijken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk, handig, uitgebreid assortiment, snel!

NVT

Pluspunten

Misschien ook leuk als je de plaatjes die in een kaartje standaard zitten kan verplaatsen. Nu heb ik een kaartje verstuurd met een mooie lay out kleur maar midden in de tekst een wolkje heeft.

slechter dan verwacht

Ik zou een gratis kaart kunnen gebruiken door de code KAART in te vullen maar deze zag ik nergens? Net besteld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus correcte levering

Downloaden foto's voor compilatie werkt niet echt goed .is niet gebruiksvriendelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik doe dit voor de eerste keer en had een kortingsvoucher van Milner sparen. Heb de code ingevoerd maar de € 7,00 korting, ging er niet af. Vind ik erg slecht. Zeker voor de 1e keer dat je Greetz wilt gebruiken. Denk niet dat ik dat nog weer doe. Slecht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuke kaarten en goede levering.

Verzendkosten zou gratis mogen .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijk om vanuit je luie stoel een kaart in te vullen en te versturen. Je hoeft je deur niet uit want ook bloemen of andere attenties kun je laten versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle hulp via chat optie, top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijdt snelle levering en de kaarten zien er fantastisch uit

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kaarten, veel mogelijkheden. Handig adresboek. Snelle invoer van adressen mogelijk.

Bewerkingsprogramma van de kaarten werkt niet goed. Slaat niet altijd de wijzigingen op. Frustrerend!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel handig en snel iets leuks kunnen kiezen. En dat het ook nog de volgende dag bezorgt kan worden!

Het zou leuk zijn als er meerdere beterschaps cadeautjes komen. Niet alleen bloemetjes en chocola, maar ook geurtjes, kaarsjes of meerdere keuzen in shampoo of bodylotion dingetjes. Dat miste ik een beetje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastisch site werkt goed en mooie goede kwaliteit spullen !

Heb wel eens gehad te weinig postzegel erop ontvanger moest zelf bij betalen omdat er te weinig op de envelop zat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal top!Verstuur hier heel veel kaarten mee en is altijd goed aangekomen en op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komen altijd de gemaakte afspraak na.

Pluspunten

geen, tot op heden altijd tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk

Sneller de telefoon opnemen. Ik heb deze week twee keer gebeld de ene keer heb ik 8 minuten gewacht en vandaag 13 minuten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gewoon lekker snel en gewoon op tijd bij de mensen waar naar je een kaartje stuurt

slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijn dat je ten alle tijden een kaart, bloemen of presentje kan versturen

Achteraf ook gewoon adres op kunnen vragen in plaats van weer opnieuw moeten beginnen. Mocht dit al wel mogelijk zijn dan wordt dit heel slecht gecommuniceerd!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam