goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voldoende keuze. Net goed geholpen door helpdesk ivm foutmeldingen bij bestelling. (hierdoor kon ik geen gebruik maken van kortingscode ballon...verlopen....)

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Greetz is SUPER

Helemaal blanco kaarten die je naar eigen ontwerp kunt maken. vorig jaar waren deze nog te vinden bij de fotokaarten maar nu alles af gezocht maar niet kunnen vinden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service zeer vriendelijk en behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Breed assortiment, makkelijke site, snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel eenvoudig snel een leuke kaart versturen, waar je vaak een persoonlijke touch aan kunt geven. Ideaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super service altijd netjes geleverd en grote keuze in assortiment. Blij met jullie!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je kan een hoop maken en keuze in de kaarten

wij hebben de kaart woensdag besteld met de bezorgdatum van 2 november, wat dan wel heel jammer is, dat ik een nichtje heb die 17 is, en met een zeldzaamsyndroom de kaart er op die dag niet was, terwijl er toch bij de kaart de vrachtwagen stond verzonden, dat vond ik wel heel sneu en erg jammer, hij was er pas vrijdag, ik was ook gewoon optijd met bestellen, dus dan moet Greetz niet zeggen dat het klopt dat ze het op 2 november bezorgen!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, snel en goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd op tijd bezorgd, goed afgedrukt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima website. Gaat zo makkelijk, helemaal top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de brievenbus rozen vindt ik geweldig ik had ze naar mijn zusje gestuurd ze hebben ruim 2 weken mooi gestaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd naar tevredenheid...

Als je moment uit je kalender kiest om kaartje voor te versturen niet aan eind van bestelling vragen of ik een moment wil toevoegen. En automatische incasso als standaard methode kunnen instellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben heel tevreden over Greetz , omdat tot nu toe de kaarten , bloemen en andere kado's altijd optijd waren bezorgd ! TOP !!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keus in kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk en goed mee te werken snel en accuraat

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit, uitstekende service en snelle bezorging. Niet meer mis grijpen naaf postzegels.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus, snelle levering!

Opslaan van je gemaakte kaart, gaat niet altijd goed, moet kaart soms weer overnieuw maken...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus en alles wordt keurig geleverd. Zeker als je krap in je tijd zit is dit een fijne manier om een kaart te kopen en te versturen zonder dat je hoeft te zoeken in een winkel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling altijd op tijd bezorgt, veel keuze, en heel makkelijke voor oudere mensen zo als ik ,slecht te been enz. !

slechter dan verwacht

Kom er de laatste tijd steeds meer achter dat de bezorging een dag later is; heel vervelend omdat je toch wilt dat een kaartje op tijd voor de gelegenheid binnen is. Is de afgelopen maanden al 3x voorgekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doordat mijn dochtertje niet kon wachten met het openen van haar cadeau, vloog de ballon direct de lucht in. Om er achter te komen van wie het kwam en wat de tekst was, heb ik Greetz gecontacteerd of ze me dat toe konden sturen. Ze kwamen zelf met het idee om de ballon opnieuw te versturen! Helemaal top opgelost en mijn dochtertje was super blij met de ballon die wel bij ons bleef. Dit keer met ramen en deuren gesloten natuurlijk!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam