slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie kaarten met veel "momenten"

Helaas te laat bezorgd terwijl het juist dit keer belangrijk was dat het ook echt op de geplande dag bezorgd zou worden....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zo makkelijk om vanuit Canada kaarten te versturen naar familieleden en vrienden. Love it!

niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie bloemen, leuke cadeautjes, zoals ballonnen en chocolade. Snelle bezorging. Mogelijkheid om ook een wat langere tekst bij te voegen.

Als je een zending (behalve een kaart, geloof ik) voor het buitenland hebt, krijg je pas nadat je alles hebt ingevuld, het bericht dat er buiten de Benelux niet bezorgd wordt. Hetzelfde probleem met andere producten; pas aan het einde kun je zien of het op tijd kan bezorgd worden. IK zou die informatie graag aan het begin van het uitgebreide formulier willen weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig! Groot assortiment, makkelijk en heel leuk!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb drie kaartjes, incl cadeau verstuurd en alles verliep perfect!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima prijzen leuke acties

kaarten nog iets meer specificeren zodat zoeken naar een bepaalde kaart makkelijker word.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en super handig

aub geen wijzigingen

Pluspunten

2 aparte cadeaus versturen naar hetzelfde adres kost met de express service 2 x 8,95. Beetje raar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd een goede sevise en de bezorging op tijd

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote collectie geweldige kaarten !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De kaarten worden goed verzorgd en ook op tijd gestuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk vanaf iedere plek en op ieder tijdstip een leuke kaart versturen.

De app voor ipad werkt niet echt lekker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig en super snel bezorgd.

????

slechter dan verwacht

Pluspunten

Redelijk

Teks in het begin te groot zijn naar aanpassen gegaan was niet te doen Of pagina liep vast of paste t niet aan. Voor heen was dat makkelijker uit eindelijk naar 40 minuten uitgelogd en op nieuw begonnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super !!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Oudere site beveel ik ze wel aan!

Voorheen vond ik het makkelijker, om foto’s uit te rekken en teksten te schrijven. Kom er niet makkelijk bij het kruis of pijlen. Het is slechter nieuwe site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

fijne webwinkel, snel en duidelijk

meer leuke kortingen, waardoor ik meer gebruik zou maken van jullie aanbod

voldoende, een redelijke ervaring

site loopt regelmatig vast, ik kan niets meer herdoen op kaarten die ik probeer te maken. Terug naar foto's die ge-uploaded zijn is onmogelijk, er blijft een klein kruisje staan ipv foto

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima service en handige site

sommige adressen zijn langer dan 25 tekens. Ook bij kaarten naar verpleeghuizen soms wat lastig omdat je meer regels moet toevoegen en dan moet je wat creatiever te werk gaan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

mijn kaartje zou 28 oktober bezorgd worden , vandaag 1 november en is nog steeds niet bezorgd Baal er zo ontzettendvan want is een uitnodiging !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service, breed assortiment

goede service, goed behandeld

Ik vindt dat er de laatste tijd veel fout gaat als het om de bezorging van bloemen gaat. Bijv vrijdag leveren komt maandag pas. Nog zo'n voorbeeld moest ook vrijdag bezorgd worden is nooit bezorgd. Greetz lost het wel op met een nalevering maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd leuke opties, nieuwe designs, grappige kaarten. En super dat je een dag van te voren nog kunt bestellen voor een dag erna bezorging. Top

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit is de eerste keer. Het kado moet nog gebracht worden .

Ik heb veel te lang moeten wachten tot ik iemand aan de telefoon kreeg ik heb maar opgehangen. Erg jammer want had een belangrijke vraag dat vandaag nog geholpen moest worden.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam