slechter dan verwacht

De kaart werd niet op de ingevulde datum bezorgd. Helaas een dag later.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keuze en mogelijkheden om de kaarten persoonlijker te maken. Altijd op tijd bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

iedere keer weer goed geregeld. Lekker op tijd en keurig afgeleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De snelheid en de manier waarop, waarin en waarmee het geleverd wordt is heel positief en het resultaat mag er zijn.

Het is niet echt een klantvriendelijke site, waarop je moet werken. Als je iets wil veranderen, bv de testen op de beide binnenzijde verwisselen was bij ons niet mogelijk. je moet dan alles weer opnieuw doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon: GOED! :-)

goede service, goed behandeld

moet meer tekstvelden kunnen krieren

perfect, zeker aan te bevelen

Vaak problemen bij het kiezen van een ander "handschrift"

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super handig en kaarten zijn altijd mooi en op juiste tijd bezorgd

Kan ik niet bedenken. Misschien goedkoper bezorgen op maandag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, mooie kaarten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Geven jullie aan dat er vandaag geen verzendkosten zijn voor een ballon en kies ik een gratis minikaartje, moet ik deze aan het einde toch gewoon betalen. Dat kan toch niet waar zijn. :-(

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is positief....gebruik bijna altijd Greetz voor welk bericht dan ook !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd mooie kaarten, vlotte bezorging.

Als er korting gegeven wordt dan automatisch invoeren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk, zelfs als ik op vakantie ben krijgen de jarige hun kaart. Adres bestand ook heel erg makkelijk, de kadootje perfect en onze kleinkinderen vinden de balonnen helemaal het einde!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel alles geregeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en vertrouwbaar!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je hebt altijd je kaartje bij de hand.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goed stappenplan en veel keuze.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben heel blij met jullie. Ik heb jullie app werkt heel simpel en handig. Word altijd goed behandeld als ik zelf iet verkeerds heb gedaan. Het word dan gelijk opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes en snel,

Nee, gewoon zo doorgaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik krijg wel de tekst voorbeeld te zien van een kaart, maar niet een voobeeld van mijn eigen tekst op de taart. Ik kan nu niet zien hoe de taart eruit komt te zien. Ik moest betalen maar normaliter krijg ik een maandfactuur. Ik zag nergens een knop die hiernaar toe linkte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede service, vriendelijk personeel, breed assortiment kaartjes waar je eventueel ook een persoonlijk tintje aan kunt geven

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bloemen verstuur ik al niet mee maar Vandaag weer eens een kaart verstuurd met Greetz Bezorgdatum 21/10 Werd alleen bij navraag 24/10 bezorgd

Uitvoeren wat er beloofd wordt Tip: uit ervaring bestel geen bloemen maar ook geen kaarten na 20 uur want die worden niet bezorgd Reactie van Greetz die ik kreeg! Komen ze dus wel erg makkelijk van af! Zo kan je alles wat krom is recht praten Beste, wat vervelend dat de kaart later is bezorgd dan dat je aangegeven had. We hebben de bestelling voor je nagekeken en we zien dat de kaart op tijd is geprint en verzonden. Helaas zijn we afhankelijk van PostNL en is deze vertraging dus mogelijk. Dit geven we ook zo aan op de site. We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Greetz, Hannah

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam