perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is positief....gebruik bijna altijd Greetz voor welk bericht dan ook !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd mooie kaarten, vlotte bezorging.

Als er korting gegeven wordt dan automatisch invoeren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk, zelfs als ik op vakantie ben krijgen de jarige hun kaart. Adres bestand ook heel erg makkelijk, de kadootje perfect en onze kleinkinderen vinden de balonnen helemaal het einde!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel alles geregeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en vertrouwbaar!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je hebt altijd je kaartje bij de hand.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goed stappenplan en veel keuze.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben heel blij met jullie. Ik heb jullie app werkt heel simpel en handig. Word altijd goed behandeld als ik zelf iet verkeerds heb gedaan. Het word dan gelijk opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes en snel,

Nee, gewoon zo doorgaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik krijg wel de tekst voorbeeld te zien van een kaart, maar niet een voobeeld van mijn eigen tekst op de taart. Ik kan nu niet zien hoe de taart eruit komt te zien. Ik moest betalen maar normaliter krijg ik een maandfactuur. Ik zag nergens een knop die hiernaar toe linkte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede service, vriendelijk personeel, breed assortiment kaartjes waar je eventueel ook een persoonlijk tintje aan kunt geven

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bloemen verstuur ik al niet mee maar Vandaag weer eens een kaart verstuurd met Greetz Bezorgdatum 21/10 Werd alleen bij navraag 24/10 bezorgd

Uitvoeren wat er beloofd wordt Tip: uit ervaring bestel geen bloemen maar ook geen kaarten na 20 uur want die worden niet bezorgd Reactie van Greetz die ik kreeg! Komen ze dus wel erg makkelijk van af! Zo kan je alles wat krom is recht praten Beste, wat vervelend dat de kaart later is bezorgd dan dat je aangegeven had. We hebben de bestelling voor je nagekeken en we zien dat de kaart op tijd is geprint en verzonden. Helaas zijn we afhankelijk van PostNL en is deze vertraging dus mogelijk. Dit geven we ook zo aan op de site. We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Greetz, Hannah

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig snel geleverd mooie kaarten en andere spullen ! Ik ben groot fan van het ruime arsortiment balonnen

goede service, goed behandeld

Een condoleancekaart is géén verrassing. Nav bevestigingsmail

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beste, heb een vraag bij mijn order kon je aanklikken voor een kleine vaas erbij, maar tot onze grote teleurstelling zat er geen vaas erbij, terwijl ik er wel voor betaald heb meen ik.

Je staat veels te lang in de wacht om iemand telefonisch te kunnen spreken

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

altijd goede ervaringen gehad en altijd op tijd geleverd

Helaas dit keer niet. Dit kan natuurlijk een keer gebeuren, maar er word niet gereageerd op mijn mail. En als ik dan aan het einde van de dag probeer te bellen sta ik ruim 10 minuten in de wacht. Nu is mijn kaart een dag te laat voor iemands verjaardag en waarschijnlijk word hij morgen ook nog niet geleverd. Want de bezorgstatus blijft staan op verwerkt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vaak hele zinvolle maar zeker leuke acties

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De opdrachten worden prompt uitgevoerd! Prima. Ben alleen benieuwd of een grote kaart naar Hongarije aankomt. Even afwachten.

geen. Wel een vraag: waarom kon ik gisteravond niet betalen, omdat ik geen kortingscode had ingevuld, omdat ik die niet had? Welke rode vragen? Ik heb ingevuld, wat mogelijk was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot nu toe naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de Greetz fotokaarten behalve de laatste keer op 19 oktober

Op 19 oktober heb ik een fotokaart gemaakt met nr N5TH6HKNM7. Het lukte niet om op het linker binnenblad 2 fotootjes te zetten. Ik heb van alles geprobeerd en uiteindelijk op het linker binnenblad 1 foto en tekst gezet en op het rechter binnenblad een foto. Zo zag het er ook uit bij de laatste controle. Echter op de kaart die aankwam stond van alles op, onder en door elkaar. Dat zag ik ook toen ik daarna op 'mijn historie' keek maar zo was het niet bij de controle voordat ik de kaart verzond. Zo'n kaart zou ik niet verstuurd hebben. De week ervoor heb ik twee kaarten verstuurd die prima lukten. Op 19/10 waren er ook 'nieuwe' aanbiedingen. Misschien dat de software daardoor verstoord was. In elk geval wil ik u de problemen die ik had, laten weten. met vriendelijke groet, Marianne Moens

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele duidelijke website en ook gemakkelijk te gebruiken en te bestellen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke produkten, snelle levering

het felicitatiekaartje dat bij het pakketje chocolade zat, was voor de ontvanger erg moeilijk te vinden

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam