voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorging aan huis

Tekst op kaartje makkelijker aanpassen zowel qua inhoud als lettertype

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs kwaliteit is geweldig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toppertje

****grrn6

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super Leuk,duidelijk en snel.... En ook zo leuk dat er af en toe leuke acties zijn ... top !!!

Zou niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kan alleen maar zeggen dat jullie het goed voor mekaar hebben.

evt. voor nieuwe klanten,duidelijk laten zien wat je met de tekst allemaal kunt doen,voor beginners en mensen iets ouder niet altijd heel duidelijk.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nu geen positieve reactie

Kaart versturen! Er is nu helaas niets aaangekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze uit kaarten en andere producten. Gemakkelijk en snel besteld.

Pluspunten

EE8NUNXA6L is dit kaart nummer wel verzonden? Heb ik geen bericht van gehad . Wel 2 x dezelfde felicitatiekaart van 12 oktober! Het was een condoleance!!!!!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Twee keer een bloemen bestelling gedaan en twee keer ging het mis met de bezorging. Een hele teleurstelling want zo niet op tijd de ontvangers verrast met moederdag en verjaardag. Wel bedrag terug gekregen, maar wat heb je eraan, het moment was al voorbij en daar ging het om. Voortaan bestel ik bloemen bij een betrouwbaarder adres.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alle bestellingen die ik tot nu toe bij jullie bedrijf heb gedaan, zijn op uitstekende wijze en op tijd bij de geadresseerden terecht gekomen. De vijf sterren totaaloordeel over dit bedrijf komen jullie toe.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Over het algemeen goede ervaringen.

Het kaartje bij een brievenbuskadootje is zeer irritant in te vullen. Bij het 2de kado ben ik afgehaakt, omdat de kaart, nadat ik er al erg lang mee bezig was, niet oplaadde! Irritatie alom, en dat is zonde, want het idee is zo leuk. En voor jullie een graag gewilde koop die daardoor niet doorging.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prettige website

Ik had een XLsoundzkaart besteld, maar bij aankomst bleek het geluid niet te werken. Super zonde, hoe kan dit een volgende keer worden voorkomen!?????

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, makkelijk, betaalbaar kaartje bestellen. Duidelijke website. Gebruiksvriendelijk.

Verzendkosten te hoog voor brievenbus-zending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel mogelijkheden, kwaliteit/prijverhouding goed, gegarandeerde aankomst ( kaarten vanuit het buitenland kwamen zelden of 1 jaar na versturen aan) Leuke andere mogelijkheden zials bloemen of cadeautjes versturen mogelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super handig, Altijd op tijd en voor iedere gelegenheid een kaart

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke dingen om te doen, af en toe wat beperkt in mogelijkheden om de kaarten te bewerken, maar verder wel gewoon goed.

Meer mogelijkheden - formaten, lettertypes, kleurbewerkingen etc. Dat zie ik liever dan de uitgebreide extra kadootjes-winkel

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke producten, snelle levering

daarnet brievenbus bloemen verzonden waarbij stond dat het deze week gratis zou zijn. Was in de veronderstelling dat dit automatisch ervan af werd gehaald, wat dus niet is gebeurd. Tip; deze actie 'automatisch' verwerken. Kan dit nog gecompenseerd worden met een gratis kaart vanuit jullie?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Als je even niet bent geweest gelijk een mailtje met gratis kaart. Altijd optijd geleverd en mooi bijv bij de bloemen.

Meer acties.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Op dit moment kan ik nog een oordeel geven

Ik had begrepen dat ik géén verzendkosten hoefde te betalen maar die zijn wel in rekening gebracht !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Kaart is niet op bezorg datum bezorgd!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Éen woord Geweldig!

Een poosje geleden heb ik iets doorgegeven en dat gaat nu heel goed.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam