voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuzes in kaarten, goede service wat betreft de bezorging

Op de site voor kaarten maken is het heel lastig om teksten te verbeteren het klikken op verkeerde woorden lukt niet doordat sitegegevens ervoor zitten en foto's invoeren gaat ook niet altijd even soepel. Ook de bewerking van het ingevoerde gaat slecht, ineens de hele tekst verwijderd enzovoort

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk, overzichtelijk, grote keuze

geen verbeter punten houden zo

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede keuze en altijd prima en op tijd bezorging

een aktie zoals nu "BRIEVENBUS" zou automatisch verwerkt mogen worden. Ik heb het te laat gezien en de porto betaald, jammer hoor dit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

stipte bezorging, en mooie kaarten.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig zijn jullie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorgt altijd op tijd.

ga zo door !

slechter dan verwacht

Pluspunten

Kan ik bij een bloemetje niet een persoonlijk berichtje achterlaten?? Dat vind ik heel vreemd!

Zie boven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komt beloftes na!

Sommige kaarten ( sterkte/ condoleance) staat goede doelen foto en tekst op de binnenzijde. Voor mij een rede om niet voor zo'n kaart te kiezen. Zet het op de achterkant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer kundig en transparant! Bestellen is overzichtelijk en makkelijk

Het zou handig zijn om meer cadeaus aan te beiden, vooral voor studenten die niet veel te besteden hebben! Sleutelhangers bijv.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, ruime keuze....

nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en goede service. Jammer alleen dat het met het buitenland niet altijd op tijd komt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Excellent ook de ontvangen rozen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik verstuur al jaren zelfgemaakte kaarten via Greetz! Heel goede kwaliteit en zorgvuldigheid. Zeer gebruiksvriendelijk , ontelbaar veel (keuze)mogelijkheden en leuke. cadeaus.

De beker die ik heb besteld heb ik voorzien van een eigen foto. Ik kan echter niet het resultaat van/op die beker zien, dat vind ik jammer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Op zaterdag om 10:17u precies ontving ik een mail met de mededeling dat de bestelling niet afgeleverd kon worden. De track & trace pagina van koerier PACKS gaf aan dat er een afleverpoging gedaan was om 10:33u, dit moment lag in de toekomst. Navraag bij de ontvangster (de verrassing was toen volledig weg) gaf aan dat ze er zeker van was dat er niemand aangebeld had. Daarnaast is er geen bericht met instructies in de brievenbus achter gelaten. Kortom Greetz heeft niet alleen niet op tijd geleverd, maar tot op heden helemaal niet de bestelling geleverd. Het moge duidelijk zijn dat ik zeer teleurgesteld ben in Greetz. De telefonische klantenservice is onbereikbaar (max 20min in de wacht, 5x 20min geprobeerd) en op klachten ingestuurd via de website wordt niet gereageerd. Ik bestel nooit meer iets via deze tent :(

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is een bedrijf die zijn beloftes waar maakt

Ik zou het niet weten alles is prima

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze en altijd snelle, correcte, verwerking.

Als je meerdere cadeaus voor een adres besteld wordt het verzonden als drie verschillende pakketten en betaal je dus ook drie keer verzendkosten wat het minder aantrekkelijk maakt. Zou een groot verbeterpunt zijn als je meerdere cadeaus naar een persoon kan sturen op een bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon in een woord geweldig dat zie ik aan de resultaat van mijn kaarten en de mooie reacties die geweldig zijn zij kijken altijd als ze jarig zijn uit naar de kaart die ik voor hun gemaakt heeft!!!!!

Zou graag wat clipjes over schepen ankers stuurwielen willen zien heb veel kennisen die gevaren hebben!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super

graag rand decoratie

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kreeg van NS een kortingscode van 5 euro te besteden bij Greetz met keuze uit het hele assortiment. Bij de afrekening leverde die kortingscode echter geen 5, maar slechts 3.95 euro op. Wat de reden ook moge zijn: ik vind dit niet kunnen, om het maar netjes te houden.

Pluspunten

Geen mail versturen als een klantervaring slecht is met de vraag hoe blij we zijn met Greetz. allemaal geautomatiseerd, geen persoonlijke input.

slechter dan verwacht

Pluspunten

redelijk aanbod goed proces

als je een € 5 kortingsbon geeft suggereert men dat dit voor het totaal factuurbedrag geld, maar dat bleek niet zo. Het gaat me niet om die € 1,56 die ik nu betaald hebt maar om het gevoel dat je overhoud van die kennismaking met uw bedrijf. Het zal wel ergens in de kleine lettertjes hebben gestaan, maar ik voel me deels gefopt. Misschien kunt u me van het tegendeel overtuigen???

Pluspunten

Verkeerde product (taart)afgeleverd. Bezorger onvriendelijk. Nooit meer. Moesten op laatste moment nog wat anders regelen. Niemand te bereiken.

slechter dan verwacht

Woensdagavond 4 oktober deed de website raar, we konden een kaart niet verzenden. Toen we belden met de helpdesk hebben we eerst 20 minuten in de wacht gehangen, vervolgens werd er gemeld dat het te druk was en dat de verbinding werd verbroken (of woorden van gelijke strekking). Niet bepaald de service die ik van een professioneel bedrijf verwacht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze altijd op tijd bezorgd en natuurlijk het gemak

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel stickers

Elke keer dat ik perongeluk refreshde was mijn hele kaart weg het kostte me 5 kaarten

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam