Pluspunten
Bestelling werd geleverd op het afgesproken moment
VerbeterpuntenDe bloemen waren deels beschadigd. Het boeket kwam zeer zeker niet overeen met de foto op de website. Erg jammer als cadeau voor de verjaardag van mijn moeder.
Beste Laura, Wat jammer om te horen dat de bloemen tegenvielen en deze naar jouw mening niet leken op de foto op de website, dit is uiteraard niet de bedoeling. Excuses hiervoor! Kun je ons een foto sturen van het ontvangen boeket met informatie van de bestelling (ordernummer of adres waarop de bestelling is ontvangen)? We kijken graag na of je het juiste boeket hebt ontvangen zoals deze is besteld. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We horen het graag van je en helpen je graag verder! Alvast bedankt voor je reactie. Greetz, Kiki
Pluspunten
Op enkele punten na goed !
VerbeterpuntenWaar ik mij aan erger is dat als er achter een huisnummer geen letter geplaatst kan worden , nu al meerdere keren meegemaakt dat greez zegt dat er geen letter mag worden geplaatst !!! Ik Hoop dat de kaart aankomt , zo niet ben ik genoodzaakt de kaarten zelf te schrijven !
Pluspunten
Leuke gifts
VerbeterpuntenBezorging is ALTIJD TE LAAT! Track and trace werkt niet! Misschien kijken naar andere bezorgdienst? (TIP!)
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor je melding. Wat vervelend om te horen dat je bestelling te laat is bezorgd en dat dit niet de eerste keer is. Zou je ons het ordernummer van de bestelling kunnen toesturen? We zoeken het dan graag verder voor je uit! Alvast bedankt voor je reactie. Greetz, Kiki
Pluspunten
Geweldig bedrijf, eenvoudige bestelling zelfs voor een slechtziende zoals ik. Leuke kaarten en veel mogelijkheden.Alles wordt steeds correct op tijd geleverd. Ik ben al jaren klant, bedankt dus
VerbeterpuntenIk zou het niet weten, ik vind ze al zo goed. Misschien als cadeau tip en foto kalender maken voor de ontvanger van uw verjaardagskaarten.
Pluspunten
gaat makkelijk en snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
allemaal hele leuke ideeen hoor die greetz waardoor je denk jaaa dat is leuk
Verbeterpuntenbetel ik bloemen en ook nog eens 8,95 extra om deze vandaag nog telaten bezorgen zijn ze er om 20 uur nogniet heb deze wel al om 11 uur besteld echt een hele teleurstelling waarom denk je dat ik ze vandaag nog wil laten bezorgen en daar bijna 10 euro extra voor betaal???? zeker geen aanrader
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor je melding. Wat vervelend dat op moment van schrijven de bestelling er nog niet is. We zien volgens de track & trace dat de bestelling om 20.15 uur is bezorgd. Tevens accepteer je bij het bestellen de bezorgtijden, welke zijn van 14.00 uur tot 22.00 uur. Mocht je vragen hebben horen we dit graag. Greetz, Eline
Pluspunten
Grote keuze aan producten Duidelijke instructies Duidelijke bevestiging snelle levering
VerbeterpuntenProblemen bij het instellen van de lettertypes bij de kaarten. Lettertype sprong steeds terug naar default maar dan blokkeerde het hele proces wat erg frustrerende. Teksten konden niet makkelijk worden aangepast
Beste Willemijn, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je problemen ondervond bij het instellen van het juiste lettertype. Onze excuses voor het ongemak. Mocht dit vaker gebeuren dan raad ik je aan eerst de tekst te typen en daarna de tekst te selecteren. Deze kun je dan aanpassen naar het gewenste lettertype en lettergrootte. Mocht je hier nog eens tegenaan lopen dan horen wij het graag. Met vriendelijke greetz, Katia
Het veld voor voor en achternamen accepteert geen unicode input (puntjes op de u en a bijvoorbeeld).
kaart weer niet op tijd dit is nu al de 3 de keer
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor je melding. Wat vervelend voor je dat de bestelling te laat is aangekomen. We zoeken het graag voor je uit; kun je ons daarvoor het ordernummer van je bestelling mailen? Deze vind je in de orderbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen of op je bank- of giroafschrift (betalingskenmerk). Je kunt ons natuurlijk ook even bellen. Je kunt Greetz bereiken op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 22.00 uur via telefoonnummer: 020 - 560 65 81. We horen het graag van je en helpen je graag verder. Greetz, Kiki
Pluspunten
Super service binnen 12 uur in huis
Pluspunten
Ik kreeg gratis brievenbusrozen bij een bestelling. Deze kwamen mooi op tijd in een goede doos maar na 1 dag hangen ze al naar beneden. Ik hoop dat het beter is gegaan met de bloemen die ik voor iemand heb besteld.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor je melding. We vinden het erg vervelend te horen dat de verzonden bloemen van slechte kwaliteit zijn. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Onze welgemeende excuses! Natuurlijk sturen we graag nieuwe bloemen. Hiervoor hebben wij wel een ordernummer nodig. Kun je deze naar ons toesturen? Je kunt ons natuurlijk ook even bellen. Je kunt Greetz bereiken op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 22.00 uur via telefoonnummer: 020 - 560 65 81. We horen het graag van je en helpen je graag verder. Greetz, Kiki
Heel jammer.....mijn bloemen werden 2 dagen te laat bezorgd na mijn verjaardag! Met de melding dat ze niet afgeleverd konden worden ,terwijl we die dag gewoon thuis waren en niemand aan de deur hebben gezien!! wat een domper op de feestvreugde!
Beste Elma, Bedankt voor je melding. Wat vervelend om te horen dat je bestelling later is bezorgd dan de bedoeling was. We zoeken het graag verder voor je uit en willen dan ook kijken naar een passende oplossing. Kun je ons daarvoor het ordernummer toesturen? Je kunt ons natuurlijk ook even bellen. Je kunt Greetz bereiken op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 22.00 uur via telefoonnummer: 020 - 560 65 81. We horen het graag van je en helpen je graag verder. Greetz, Kiki
Pluspunten
Duidelijke site Snelle levering Altijd volgens afspraak Leuke acties
VerbeterpuntenTot nu toe niets
Pluspunten
Alles wordt wel goed en snel bezorgd
VerbeterpuntenHad een kortingscode blond maar die kreeg ik niet erg slecht maar k ben toch maar door gegaan groetjes Hannie
Pluspunten
Leuk assortiment en betaalbaar. Goede bezorgservice. Heel tevreden!
VerbeterpuntenToch wel vaak storing op de site waardoor je weer helemaal opnieuw moet beginnen...
Pluspunten
Boeket bloemen besteld om 21:45 en de volgende dag al om 14:00 geleverd. Prima service, ongecompliceerd bestelproces en uiterst goede prijs-kwaliteitverhouding (mooi, verse bloemen).
Pluspunten
Prima service, wat je besteld is prefect zoals op de foto. Snel en correct. Hartelijk dank.
Verbeterpuntenmisschien een diameter van de bloemstukken bijvoegen is wel zo makkelijk. de rest prima in orde. Dank u
Pluspunten
Vanachter je stoel kun je alles regelen. Alleen jammer dat ik de code "blond" niet in kon vullen voor een gratis postzegel.
Pluspunten
Prima producten en eenvoudig te bestellen
VerbeterpuntenZeer slechte bezorgservice. Ga aub met een andere dienst samenwerken in. Ik woon in Eindhoven en die bezorgdienst hier is echt verschrikkelijk. Komt afspraken niet na en heb zelf 3x erachteraan moeten bellen voordat het pakketje geleverd wordt. Niet op mijn verwachte tijd!
Beste Tim, Wat vervelend dat je slechte ervaringen hebt met de bezorgservice. Dat lijkt mij zeker niet de bedoeling. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Heb je hierover al contact gehad met ons? Zo niet dan ontvangen we van jou graag een ordernummer zodat we dit voor je kunnen uitzoeken. Bedankt alvast voor je reactie. Greetz Katia
Pluspunten
Ik heb Greetz een jaar niet gebruikt vanwege de slechte besturing van het kaarten ontwerpprogramma en de verdwijnende kaarten als je net klaar was. Nu opnieuw geprobeerd en perfect alle bugs zijn opgelost en je vliegt nu zo door het ontwerp proces heen. Complimenten
Pluspunten
Perfecte communicatie, snelle levering
Het adres op de enveloppe staat altijd op zijn kop, hoorde ik vandaag van degene waar ik geregeld een kaart naar stuur
Beste Mary, dank je wel voor jouw feedback. Is dit eenmalig geweest of altijd? Deze opmerking hebben we niet eerder gehoord en we willen dan ook vragen of je hier een voorbeeld van kunt sturen? Zou niet zo mogen zijn namelijk! We horen het graag van je! Greetz, Hannah
Pluspunten
Dat ze ook kaarten in het buitenland bezorgen.
VerbeterpuntenHouden aan afspraken(er zou 6 september iets bezorgt worden en is niet gebeurd!) Klantenservice mag ook vriendelijker!
Beste Deborah, wat vervelend dat jouw bestelling niet op de juiste dag is bezorgd. Onze excuses hiervoor. We hebben het voor je nagekeken en we zien dat de bestelling wel op tijd is meegegeven aan PostNL. Helaas zijn we van de bezorging afhankelijk van PostNL en dat kan een vertraagdag (of twee) met zich meebrengen helaas. Dit geven wij ook keurig aan op onze site. Tevens geef jij aan dat de klantenservice vriendelijker mag. Wij zien geen contact staan met jou? Onze excuses in ieder geval, als je het idee hebt dat je niet vriendelijk te woord bent gestaan. We hopen dat de bestelling inmiddels is geleverd. Anders horen we het uiteraard graag van je! Greetz, Hannah
Gisteren 10 minuten gewacht aan de telefoon. Toen maar opgehangen. Ik wilde vragen of ik de bezorgtijden kon aangeven. Overdag is er niemand thuis. Dus vanaf 16.00 uur zou fijn zijn als er dan bezorgd kan worden. Dat kan je bij de bestelling nergens aangeven. Jammer!