slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling werd geleverd op het afgesproken moment

De bloemen waren deels beschadigd. Het boeket kwam zeer zeker niet overeen met de foto op de website. Erg jammer als cadeau voor de verjaardag van mijn moeder.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op enkele punten na goed !

Waar ik mij aan erger is dat als er achter een huisnummer geen letter geplaatst kan worden , nu al meerdere keren meegemaakt dat greez zegt dat er geen letter mag worden geplaatst !!! Ik Hoop dat de kaart aankomt , zo niet ben ik genoodzaakt de kaarten zelf te schrijven !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke gifts

Bezorging is ALTIJD TE LAAT! Track and trace werkt niet! Misschien kijken naar andere bezorgdienst? (TIP!)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig bedrijf, eenvoudige bestelling zelfs voor een slechtziende zoals ik. Leuke kaarten en veel mogelijkheden.Alles wordt steeds correct op tijd geleverd. Ik ben al jaren klant, bedankt dus

Ik zou het niet weten, ik vind ze al zo goed. Misschien als cadeau tip en foto kalender maken voor de ontvanger van uw verjaardagskaarten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gaat makkelijk en snel

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

allemaal hele leuke ideeen hoor die greetz waardoor je denk jaaa dat is leuk

betel ik bloemen en ook nog eens 8,95 extra om deze vandaag nog telaten bezorgen zijn ze er om 20 uur nogniet heb deze wel al om 11 uur besteld echt een hele teleurstelling waarom denk je dat ik ze vandaag nog wil laten bezorgen en daar bijna 10 euro extra voor betaal???? zeker geen aanrader

slechter dan verwacht

Pluspunten

Grote keuze aan producten Duidelijke instructies Duidelijke bevestiging snelle levering

Problemen bij het instellen van de lettertypes bij de kaarten. Lettertype sprong steeds terug naar default maar dan blokkeerde het hele proces wat erg frustrerende. Teksten konden niet makkelijk worden aangepast

goede service, goed behandeld

Het veld voor voor en achternamen accepteert geen unicode input (puntjes op de u en a bijvoorbeeld).

kaart weer niet op tijd dit is nu al de 3 de keer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service binnen 12 uur in huis

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik kreeg gratis brievenbusrozen bij een bestelling. Deze kwamen mooi op tijd in een goede doos maar na 1 dag hangen ze al naar beneden. Ik hoop dat het beter is gegaan met de bloemen die ik voor iemand heb besteld.

slechter dan verwacht

Heel jammer.....mijn bloemen werden 2 dagen te laat bezorgd na mijn verjaardag! Met de melding dat ze niet afgeleverd konden worden ,terwijl we die dag gewoon thuis waren en niemand aan de deur hebben gezien!! wat een domper op de feestvreugde!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering Altijd volgens afspraak Leuke acties

Tot nu toe niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles wordt wel goed en snel bezorgd

Had een kortingscode blond maar die kreeg ik niet erg slecht maar k ben toch maar door gegaan groetjes Hannie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk assortiment en betaalbaar. Goede bezorgservice. Heel tevreden!

Toch wel vaak storing op de site waardoor je weer helemaal opnieuw moet beginnen...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Boeket bloemen besteld om 21:45 en de volgende dag al om 14:00 geleverd. Prima service, ongecompliceerd bestelproces en uiterst goede prijs-kwaliteitverhouding (mooi, verse bloemen).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, wat je besteld is prefect zoals op de foto. Snel en correct. Hartelijk dank.

misschien een diameter van de bloemstukken bijvoegen is wel zo makkelijk. de rest prima in orde. Dank u

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vanachter je stoel kun je alles regelen. Alleen jammer dat ik de code "blond" niet in kon vullen voor een gratis postzegel.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prima producten en eenvoudig te bestellen

Zeer slechte bezorgservice. Ga aub met een andere dienst samenwerken in. Ik woon in Eindhoven en die bezorgdienst hier is echt verschrikkelijk. Komt afspraken niet na en heb zelf 3x erachteraan moeten bellen voordat het pakketje geleverd wordt. Niet op mijn verwachte tijd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb Greetz een jaar niet gebruikt vanwege de slechte besturing van het kaarten ontwerpprogramma en de verdwijnende kaarten als je net klaar was. Nu opnieuw geprobeerd en perfect alle bugs zijn opgelost en je vliegt nu zo door het ontwerp proces heen. Complimenten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte communicatie, snelle levering

slechter dan verwacht

Het adres op de enveloppe staat altijd op zijn kop, hoorde ik vandaag van degene waar ik geregeld een kaart naar stuur

slechter dan verwacht

Pluspunten

Dat ze ook kaarten in het buitenland bezorgen.

Houden aan afspraken(er zou 6 september iets bezorgt worden en is niet gebeurd!) Klantenservice mag ook vriendelijker!

goede service, goed behandeld

Gisteren 10 minuten gewacht aan de telefoon. Toen maar opgehangen. Ik wilde vragen of ik de bezorgtijden kon aangeven. Overdag is er niemand thuis. Dus vanaf 16.00 uur zou fijn zijn als er dan bezorgd kan worden. Dat kan je bij de bestelling nergens aangeven. Jammer!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam